Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ми мириса дека чичко Венгер нема да зема играч до крајот на трансфер периодов.

Нијанг и Сахин, и двајцата посакуваа трансфер во Арсенал и ниту еден не успеа, и дел од многуте неуспешни трансфери во последниве години заради ценкањето и тврдоглавоста на Венгер. Искрено ме загрижува што ова се дешава се почесто и почесто. Немој со Нијанг да се случи истото како со Кристиано Роналдо, заради ценкање да изгубиме играч кој за неколку години може да прерасне во ѕвер кој ќе донесе успеси и после ќе се продаде за 100 м.

Нијанг и Сахин, и двајцата посакуваа трансфер во Арсенал и ниту еден не успеа, и дел од многуте неуспешни трансфери во последниве години заради ценкањето и тврдоглавоста на Венгер. Искрено ме загрижува што ова се дешава се почесто и почесто. Немој со Нијанг да се случи истото како со Кристиано Роналдо, заради ценкање да изгубиме играч кој за неколку години може да прерасне во ѕвер кој ќе донесе успеси и после ќе се продаде за 100 м.
За Нианг бараат 10 милиони фунти, премногу е, ние Подолски за тие пари го земавме.
Венгер убаво си објави, да сакаше да го земе Сахин, ќе го земеше, работата е што Вилшер забрзано се опоравува и на почетокот на Октомври ќе биде во прв тим, а тој и Сахин се слични играчи, така да не го жалам Сахин воопшто, средината ни е тип-топ.
Камо да можев да го кажам истото и за одбраната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom