Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Фидер клуб.
Pa ne bi rekol deka sme feeder club druze,osven ako nekoj ne dojde so fantasticna ponuda ala Carroll...Pa i vie ste tuka nekade vo taa kategorija,za Cabaye najzagreani ste mi vie od site drugi i edno vreme se spomnuvase suma od 20 mill deka ste spremni da platite za nego,samo steta sto ispod 30 he's going nowhere...Ne sme vo polozba da morame da prodavame toa da ti e jasno,a vie gledate da go otkacite Nani za samo 20 mill da gi pokriete dolgovite...Bad business bro.

L

Löwe

Гостин
--- надополнето: 24 август 2012 во 16:16 ---

Ba,Cisse,Cabaye,HBA,Anita,Bigirimana,Amalfitano za tocno 24 mill VS RVP
Ubedlivo sme najaki vo cela Premier liga za transferi blagodarejki na Carr kako chief scout i na Derek Liambias i Lee Charney kako pregovaracki tim.
Song da bese vo Newcastle,ti garantiram deka ispod 25 miliona nemase da go dadat....gledaj sega koga ke im go bapnat Tiote na kurbanive koi se zainteresirani za 25 mill a veke go imame Bigi koj e zemen za 1 mill i so sigurnost ke bide dobar kako Tiote za pomalku od godina dena,baska Anita e fenomenalna investicija za 6 mil koja moze da ja popolni taa praznina ako Tiote zamine plus i podobar moze ke bide oti e podobar passer....A da ne spomnuvam za Adam Campbel noviot Michael Owen,so samo 17 godini vcera odigra 20 minuti vo Liga Evropa i so toa stana najmlad igrac vo istorijata na kupot.,,e za nego za 2-3 godini ni 30 miliona nema da bidat dovolni so ovoj rezim na Newcastle.

THE FUTURE LOOKS BRIGHT-THE FUTURE LOOKS BLACK & WHITE
+ Керол за 35м продаден :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Pa ne bi rekol deka sme feeder club druze,osven ako nekoj ne dojde so fantasticna ponuda ala Carroll...Pa i vie ste tuka nekade vo taa kategorija,za Cabaye najzagreani ste mi vie od site drugi i edno vreme se spomnuvase suma od 20 mill deka ste spremni da platite za nego,samo steta sto ispod 30 he's going nowhere...Ne sme vo polozba da morame da prodavame toa da ti e jasno,a vie gledate da go otkacite Nani za samo 20 mill da gi pokriete dolgovite...Bad business bro.
Мислам дека мислеше за Арсенал.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.721
Поени од реакции
9.441
Јунајтед не прави лоши бизниси другар. Земи го за пример Роналдо...Јунајтед моментално е најпрофитабилен клуб во цел свет и долговите не се под вина на лошото раководење на клубот, туку благодарение на газдите и во последно време со добрата заработка на клубот драстично се намалуваат, ама долга приказна тоа. Инаку не го продаваме Нани и ако евентуално си замине (а многу тешко тоа да се случи) тоа сигурно за 20 милки нема да се случи, туку сумата сигурно би поминала над 30м гледајќи ја сегашната слика на трансфер пазарот.

Секоја чест за одличните трансфери на Њукасл, никој тоа не го одрекува и мило ми е што клубот се враќа по стариот пат, каде што беше и пред неколку година. Доколку и оваа сезона ја изиграат на ниво покрај ЛЕ, тогаш сигурно ќе можат да претендираат и за далеку повисоки позиции во иднина.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Откај ви се информацииве на сите за продавање на Нани? Што сте му се запнале на човекот толку.. а долгот се намалува со секој месец од огромните заработки од спонзорите, кои се многу поголеми од било која сума која би била исплатена за Нани. Стариот не вложуваше толку во него само да го продаде.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.762
Поени од реакции
11.739
Сандерленд изгледа ќе го лапнат и Адам Џонсон. Со тренер како О'Нил може да имаат доста успешна сезона.

Go Black Cats! :pipi:

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
Сандерленд изгледа ќе го лапнат и Адам Џонсон. Со тренер како О'Нил може да имаат доста успешна сезона.

Go Black Cats! :pipi:
Башка тоа го земаа и Флечер од Вувси, и овој сега ке имаат супер екипа.Онил во сите екипи кој ги предводел добро се покажал.

Свонси ги гледате ли,ке го продадат Синклер ама затоа ке ги земат Хернандез од Валенсија,некој Кореец/кинез од Селтик и Томас Инс од Блекпул.Сите три засилувања се одлични играчи,овој Лаудруп може лесно да привлече играчи,ако е толку добар и во менаџирањето со екипата, Свонси ке бидат во топ 10 оваа сезона

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Џонсон највеќе оди во Сандерленд пошо е роден таму, има живеено и има проблеми со вклопување во други средини. Чудна приказна, роден и живеел во Сандерленд, навивач на Њукасл а има играно за Мидлзборо. Откај накај...

Rale

Crno Beli Svet
Член од
14 април 2012
Мислења
809
Поени од реакции
723
Не вл
Откај ви се информацииве на сите за продавање на Нани? Што сте му се запнале на човекот толку.. а долгот се намалува со секој месец од огромните заработки од спонзорите, кои се многу поголеми од било која сума која би била исплатена за Нани. Стариот не вложуваше толку во него само да го продаде.
Moze ne vlozuvase vo nego,ama vlozi vo RVP i toa so nenormalna plata od 250k pw,a plus moras edna rabota da priznaes a toa e deka Nani ne se podobruva ama voopsto,taka da sega mu e lekot da go prodadat.
--- надополнето: 24 август 2012 во 18:37 ---
Башка тоа го земаа и Флечер од Вувси, и овој сега ке имаат супер екипа.Онил во сите екипи кој ги предводел добро се покажал.

Свонси ги гледате ли,ке го продадат Синклер ама затоа ке ги земат Хернандез од Валенсија,некој Кореец/кинез од Селтик и Томас Инс од Блекпул.Сите три засилувања се одлични играчи,овој Лаудруп може лесно да привлече играчи,ако е толку добар и во менаџирањето со екипата, Свонси ке бидат во топ 10 оваа сезона
5under1and prvo neka se spasi od flopot Wickham za koj plati 8 mill,,ovaa godina 10to za niv ke bide premija....osven Sassegnon,Larrson,Mignolet ne gledam opasnost od nieden drug...toj Fletcher ne go ni racunam.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ми се свиѓа што има прави фанови на Њукасл у Македонија. Сигурно супер е во вакви времиња да си нивни фан. Гледам има и други, не е само дечково Рале, би било супер уште една група на фанови поактивно да се вклучи у реметењава што си ги маваме на темава :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не вл

Moze ne vlozuvase vo nego,ama vlozi vo RVP i toa so nenormalna plata od 250k pw,a plus moras edna rabota da priznaes a toa e deka Nani ne se podobruva ama voopsto,taka da sega mu e lekot da go prodadat.
--- надополнето: 24 август 2012 во 18:37 ---

5under1and prvo neka se spasi od flopot Wickham za koj plati 8 mill,,ovaa godina 10to za niv ke bide premija....osven Sassegnon,Larrson,Mignolet ne gledam opasnost od nieden drug...toj Fletcher ne go ni racunam.
Па се ослободи доста простор за плати, лани си заминаа неколку, оваа година исто така си заминаа и Бербатов еве ќе си оди и ете од каде парите. Еден Ешли Јанг кога зема 110,000 неделно па за РвП било проблем. :) Инаку Нани имаше проблем лани со повредите, не изигра на ниво, оваа сезона очекувам и те како да ја изигра на ниво по левото крило.
Ми се свиѓа што има прави фанови на Њукасл у Македонија. Сигурно супер е во вакви времиња да си нивни фан. Гледам има и други, не е само дечково Рале, би било супер уште една група на фанови поактивно да се вклучи у реметењава што си ги маваме на темава :)
Мене ми се јаки кога ги вреѓаат Сандерленд, исто во Агер и Сагер некад се наоѓавме со овие од Њукасл, јаки зборови утепуваа за нив :D Малце се постари дечки, сите се негде 22-23 години +, ама се гледа дека се верни фанови.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Мене ми се јаки кога ги вреѓаат Сандерленд, исто во Агер и Сагер некад се наоѓавме со овие од Њукасл, јаки зборови утепуваа за нив :D Малце се постари дечки, сите се негде 22-23 години +, ама се гледа дека се верни фанови.
:eek:
23год. тоа е старо? :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
:eek:
23год. тоа е старо? :)
Не си ме разбрал, мислев постари затоа што просекот на навивачи од другиве фан клубови е негде 16-7-8 години.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Инаку Ки официјално го комплетирал трансферот во Свонси. Лаудруп досега се покажува како добар избор. Првпат коа слушнав дека него го земале мислев дека е погрешен чекор на управата на Свонси. Али откако дојде го пратам и ми се свиѓа ставот кој го има према фудбалот и играчите. Мислам дека ќе биде доста успешен кај Велшаниве.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Имаше одлична сезона лани со Мајорка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop