Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да. На пример ако го имаш Сонг во тим на негово место ќе влезе првата замена.Резервите автоматски влегуваат на тие што се ставени во прв тим а не играле така ?
Ако Рамирес изигра макар 1 мин. ќе освоиш 1 поенМе заебаа овие од резултати.ком.
Не забележав кој асистираше, па идев да гледам после утакмица и имаа пишано Бејнс, после гледам во фантази тимот нема 3 поени за асистенција. На крај испадна дека Гибсон асистирал
Јас имам 55 се на се, одбраната супер(Бејнс 9, Вилиамс 7, Кол 6, Рисе 9) и Петриќ 16, другиве катастрофа.
Имам сега едно прашање. Рамирес не играше сега против Виган и на клупа чека Бритон(3 поена), што ќе се случи ако Рамирез заигра против Рединг? Ептен глупо ова со 2 утакмици на еден тим во едно коло. Најдобро ќе беше воопшто да не се сметаа поените од Челзи-Рединг.
Гледам овој првиот што има 101 поен, го имал Дајер на клупа со 16 поена![]()
Зашто автоматските измени не се напраени?
Имам двајца кои не играле уопште а уште ми седат у тимот![]()
Рамно 50 поени од прво коло. Не е лошо ама сепак не бев задоволен од тимот и уште одма ја искористив вајлд картата.![]()