Fantasy Premier League 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
После одличниот прв ден, денес катастрофа иако реално очекував повеќе.
Торес(к), Агуеро, Силва, Мата:mad:

Резервите автоматски влегуваат на тие што се ставени во прв тим а не играле така ?

Резервите автоматски влегуваат на тие што се ставени во прв тим а не играле така ?
Да. На пример ако го имаш Сонг во тим на негово место ќе влезе првата замена.
Ако си го имал Сонг за капитен поени за капитен ќе ги земе вице капитенот.

Досеа 43 поени(15 Иванович, 10 Нолан, 7 Чех), а утре ги имам плус Кагава и Валенсија.

40 имам од сите играчи, Насри, Синклер и Шчезни кој ми е капитен ми се издвојуваат со поголеми цифри на поени. Другите се све 2,1,0.

27 поени, ќе бидат 30 оти ќе ми влезе Бритон од замените место Модриќ (со кој памет го ставив незнам), и денеска уште Де Геа, Евра и РвП (к).
Со малку среќа ако успеам до кај 45 да стасам колово јас ќе бидам пресреќен.

65 dosega,epten se zaebav sto ne obrnav vnimanie na Rosicky oti ne znaev deka e povreden a nitu sum bil epten zainteresiran za fantasy ligava,plus timov mi bese napraven uste pred skoro mesec dena ama kako trgnalo bogami ke treba poseriozno malku....ajde uste Vidic denes pa ideme preku 70.

Еее Рики куче едно глупаво... Ги даде Бен Арфа, Фелаини, Хангеланд и Шоукрос за Вермален, Нелсен, Даунинг и Пиенар...

5 тима по 56 поени го делат првото место во лигата(меѓу кои и мојот тим), колото не е завршено, ќе се рачуна и мечот Челзи - Ридинг, па уште некој поен ќе се додаде на ова.
Мислев дека Ивановиќ ќе е суспендиран некој меч (заради црвениот од комјунити шилд), али ме сјеба јако. Плус некое поенче ќе имав.
Како и да е, задоволен од прво коло .. за понатаму ќе видиме. На прво место во четири лиги сум.
Наредно коло стајте некој од Јунајтед, како што се напиздени ќе донесат некој поен повеќе. : ))

Ме заебаа овие од резултати.ком.
Не забележав кој асистираше, па идев да гледам после утакмица и имаа пишано Бејнс, после гледам во фантази тимот нема 3 поени за асистенција. На крај испадна дека Гибсон асистирал:tapp:

Јас имам 55 се на се, одбраната супер(Бејнс 9, Вилиамс 7, Кол 6, Рисе 9) и Петриќ 16, другиве катастрофа.
Имам сега едно прашање. Рамирес не играше сега против Виган и на клупа чека Бритон(3 поена), што ќе се случи ако Рамирез заигра против Рединг? Ептен глупо ова со 2 утакмици на еден тим во едно коло. Најдобро ќе беше воопшто да не се сметаа поените од Челзи-Рединг.

Гледам овој првиот што има 101 поен, го имал Дајер на клупа со 16 поена:pos:

Ме заебаа овие од резултати.ком.
Не забележав кој асистираше, па идев да гледам после утакмица и имаа пишано Бејнс, после гледам во фантази тимот нема 3 поени за асистенција. На крај испадна дека Гибсон асистирал:tapp:

Јас имам 55 се на се, одбраната супер(Бејнс 9, Вилиамс 7, Кол 6, Рисе 9) и Петриќ 16, другиве катастрофа.
Имам сега едно прашање. Рамирес не играше сега против Виган и на клупа чека Бритон(3 поена), што ќе се случи ако Рамирез заигра против Рединг? Ептен глупо ова со 2 утакмици на еден тим во едно коло. Најдобро ќе беше воопшто да не се сметаа поените од Челзи-Рединг.

Гледам овој првиот што има 101 поен, го имал Дајер на клупа со 16 поена:pos:
Ако Рамирес изигра макар 1 мин. ќе освоиш 1 поен :).
А поените од Челзи-Ридинг се важат ама затоа тие што имаат играчи од Челзи/Ридинг ќе се заебат во трето коло па ќе има масовно продавање :)

Зашто автоматските измени не се напраени?
Имам двајца кои не играле уопште а уште ми седат у тимот :(

Зашто автоматските измени не се напраени?
Имам двајца кои не играле уопште а уште ми седат у тимот :(

Кога ќе заврши колото, тогаш ќе бидат направени измените
После натпреварот Челзи-Ридинг

Рамно 50 поени од прво коло. Не е лошо ама сепак не бев задоволен од тимот и уште одма ја искористив вајлд картата. :D

Рамно 50 поени од прво коло. Не е лошо ама сепак не бев задоволен од тимот и уште одма ја искористив вајлд картата. :D

tumblr_l96b01l36p1qdhmifo1_500.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom