Фан Клуб: Вардар

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Иди во тобако со старата карта и ке ти дадат нова,нема врска ако ти е оштетена.
Збориме за оние „електронски“ сезонски карти, бидејќи јас имам обична сезона а не ми е оштетена, те прашувам за да не не си ме разбрал убаво.

едит: Океј, го најдов линкот, и мојата е меѓу „оштетените“ :)

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Shkendi go zemale Nedzipi , kako trgnala rabotava ne mi mirisa na arno rabotava

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Уживај бе, једна ласта не чини прољече........а и кој знае каков ќе им биде,во неколку години дали 10 утакмици има изиграно.
Како и да е пак имаме најсилна екипа,еден пораз не е страшно.Почеток на сезона е,колку работи ќе се сменат до крај ехеее,лоши старотови имало и секогаш ќе има.Пред 1-2 години Мајнц најдобро почна во Германија,па заврши доста подоле.Динамо во Хрватска преклани во 4 кола само 1 победа против екипата што испадна од лигата нанижа,па го осви првенството со 15 бода разлика и во ЛЕ собра 7 бода.....

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Инаку Жан Мановски и Дарко Ѓурчиновски се позајмени на Скопје, а Владимир Неловски на Тиквеш...
Истотака нешто што не ме израдува баш, Андреј Ацевски позајмен на Маџари Солидарност :(
Малку задоцнето коментирам на постов, али не е битно :) Не знам колку сте упознаени дека од почетокот на 2012, не важат веќе оние двојни регистрации како порано и сега тие играчи што се позајмени на некој друг клуб, не можат да играат и за Вардар напоредно. Што ми е муабетот... не знам колку стручњациве наши воделе сметка за ова, али Вардар во моментов е буквално оставен на само 20 играчи?! Па дали тоа е доволен број на фудбалери за клуб што има намера да игра на двоен фронт (првенство и Куп)?! Стварно не ми се јасни некои одлуки на раководните структури. Играчкиот кадар е толку тенок да Вардар е доведен во ситуација, доколку му фалат повеќе од двајца, да не може да собере доволен број играчи за на клупа?!
Неџипи не е некој од кој треба да стравуваме, али очигледно треба да стравуваме од пасивноста на нашиот одбор на директори...

F

FARANG

Гостин
Малку задоцнето коментирам на постов, али не е битно :) Не знам колку сте упознаени дека од почетокот на 2012, не важат веќе оние двојни регистрации како порано и сега тие играчи што се позајмени на некој друг клуб, не можат да играат и за Вардар напоредно. Што ми е муабетот... не знам колку стручњациве наши воделе сметка за ова, али Вардар во моментов е буквално оставен на само 20 играчи?! Па дали тоа е доволен број на фудбалери за клуб што има намера да игра на двоен фронт (првенство и Куп)?! Стварно не ми се јасни некои одлуки на раководните структури. Играчкиот кадар е толку тенок да Вардар е доведен во ситуација, доколку му фалат повеќе од двајца, да не може да собере доволен број играчи за на клупа?!
Mladinci drugar. Mene mi izgleda ko da cekaat da vidat na sto se pred da se zasilat zimava.Izgleda mislea deka lesno ke pominat prviot del od sezonata pa da imaat pogolem budzet za ostanatite meseci. Porazot so Napredok valjda ke gi osvesti malku.

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Mladinci drugar. Mene mi izgleda ko da cekaat da vidat na sto se pred da se zasilat zimava.Izgleda mislea deka lesno ke pominat prviot del od sezonata pa da imaat pogolem budzet za ostanatite meseci. Porazot so Napredok valjda ke gi osvesti malku.
Секогаш може да искочат младинците во пресрет, али колку може сериозно да се смета на нив. Реално Вардар има потпросечен младински тим и нема баш што да се црпи од таму во дадениов момент.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.830
Поени од реакции
6.384
Секогаш може да искочат младинците во пресрет, али колку може сериозно да се смета на нив. Реално Вардар има потпросечен младински тим и нема баш што да се црпи од таму во дадениов момент.
За во куп со второ и третолигаши да покријат 2-3 позиции сосем доволно.Не викам дека не ни е краток кадарот,но сепак за во куп може и со младинци на неколку позиции.На крају крајева за купот мене лично ме заболе нека го играат младинци и неколку греачи на клупа.Првенството е битно да го освоиме,купот е само колку да се нашминка цв-то на клубот со неколку трофеи повеќе.Сосем небитно натпреварување.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.402
Поени од реакции
16.632
Дечки, чисто информативно, дан идете денеска да навијате?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.934
Поени од реакции
73.459
Темелков и Гешоски со деби погодоци во првиот дел...

Како завршила има некој инфо?
--- надополнето: 22 август 2012 во 19:08 ---
Руфеја-ВАРДАР 0-2 крај!

Kajgana Shop

На врв Bottom