Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Значи со едни така ќе се однесуваме а пак со други на друг начин. На оние ќе им ја спомнуваме историјата бидејки ја немаат а пак на оние кои ја имаат ќе им ја спомнуваме сегашноста. Што лицемери сте вие :LOL:.
Ама со вас и вие со нас може да си ги мериме, нема врска тоа со едни вака со други така!
Ја знаеш историјата меѓу нашите клубови така да не ме заебавај жити се, друга е темава, од утре ќе праеме со тебе муабет:LOL:

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Не сум јас фан на ливерпул да почнам да навивам за шити. Црвената кај нас е црвена, не се меша со плава како кај вас. А титулите ги спомнав ради твојот ти драг колега/навивач (како сакаш свати го) од истиот ти твој тим.
Мислам премногу сте смешни. Последно време гледам 41 .вс. 40. Од кога ова? После освојувањето на КК? :pos: Предходно беа 18 + 5. т.е. пред да стигнеме до 19ката само тие 18 беа :facepalm: Страшно...
Вие до утре може да си пишувате како тоа во историјата сте газеле и како тоа сте биде најтрофејни, и слободно пишувајте си. Тоа го правите зошто немате сегашност а богами и иднина. Јунајтед за разлика од ливерпул е БРЕНД, ПОИМ, што вие тоа неможете да го разберите, поготово последниве 20-25 год. Јунајтед за разлика од ливерпуш има многу повеќе навивачи низ целиот свет. За успесите да не праиме муабет зошто ќе ви се смеат.
И пак ќе ви речам, слободно трубете си за историјата додека ние и другите тимови освојуваат титули.
Леле брат ме посра. Незнам веќе што да напишам.
Ја нит сум проверил вкупни титули ни ме интересира. Изглеа ти си тој со се замара со такви работи. А тоа дека Јунајтед е бренд и поим за разлика од Ливерпул, комотно можеш да идеш и да се фрлиш од негде, затоа што се глеа дека ти е напатена душата од Ливерпул. Колку и да не го сакам Јунајтед ама да напишам дека Ливерпул е нешто а Јунајтед е ништо, тоа е више фрустрација некоја. И што ако има Јунајтед повеќе навивачи од Ливерпул? Провери Барселона колку навивачи имала пред Меси и сега. Ама ај детенце си некое па се глеа со какви работи праиш споредби.
Продужи да освојуваш ти титули како лани, а богами и оваа година, иднината ви е розева колку и нашата.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Кога веќе толку паметуваш, да поднесеме молба да ти направат еден паметник во склоп на Скопје 2014?

Гледам тука само провокации летаат, па ајде вака:
Чисто ме интересира да ми кажеш, подобро ферари од татко ти или да немаш леб да јадеш?

Што мислите вие „клубови богати со историја“, како сте ја изградиле таа историја и како сте ги освоиле тие титули? Само со играње фудбал и никаква политика и пари? Не, само што тогаш биле многу помали бројките во било кој сегмент. Целиот муабет што се дискутира во последниве 5-6 страни has no point. Гледајте и навивајте. Вистинските навивачи навиваат со срце и не одлучуваат они за кого ќе навиваат.
реков ја дека е ова за нив болна тема, одма се јавија исфрустрирани со навреди да возвратат.
Да ти одговорам на прашањето , што ќе заработиш тоа ќе јадеш.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
реков ја дека е ова за нив болна тема, одма се јавија исфрустрирани со навреди да возвратат.
Ќе се потиш да јадеш леб, ама од тато ферари не зимаш.
Али Риза ти е ментор изгледа :LOL:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Не сум јас фан на ливерпул да почнам да навивам за шити. Црвената кај нас е црвена, не се меша со плава како кај вас. А титулите ги спомнав ради твојот ти драг колега/навивач (како сакаш свати го) од истиот ти твој тим.
Мислам премногу сте смешни. Последно време гледам 41 .вс. 40. Од кога ова? После освојувањето на КК? :pos: Предходно беа 18 + 5. т.е. пред да стигнеме до 19ката само тие 18 беа :facepalm: Страшно...
Вие до утре може да си пишувате како тоа во историјата сте газеле и како тоа сте биде најтрофејни, и слободно пишувајте си. Тоа го правите зошто немате сегашност а богами и иднина. Јунајтед за разлика од ливерпул е БРЕНД, ПОИМ, што вие тоа неможете да го разберите, поготово последниве 20-25 год. Јунајтед за разлика од ливерпуш има многу повеќе навивачи низ целиот свет. За успесите да не праиме муабет зошто ќе ви се смеат.
И пак ќе ви речам, слободно трубете си за историјата додека ние и другите тимови освојуваат титули.
За другиот дел нема да коментирам, пошто џабе ќе лафиме 10 страни. Али за болдираниов дел морам да си кажам. Ја не навивам за Сити, не купувам дресови од Балотели, не се крстам у Агуеро пред спиење, само нормално дека кога Јунајтед и Сити се во борба за титула, сигурно нема на вас да ја дадам мојата поддршка. Али по твојава логика, ако еве хипотетички Евертон и Ливерпул се борат за титула, ти нас ќе не поддржиш пошто имаме црвена боја? Тоа да се деси ти тука ќе ги бодриш Суарез и Џерард да ја кренат титулата? Стварно не ви го сфаќам проблемот што нашите фанови поддршката ја даваат на Сити. Па нормално дека нив ќе ги поддржиме, сигурно нема ривалите. Непријателот на мојот непријател е мој пријател. И ти истото би го направил да се обратни местата, ништо не може да ме убеди у спротивното.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Ќе се потиш да јадеш леб, ама од тато ферари не зимаш.
Али Риза ти е ментор изгледа :LOL:
Епа тогаш не се лутите кога ве викаат за продадени души, глорихантери, навивачи со бекап клуб (сити) и др....

S

Stivie G

Гостин
Навивачите на Ливерпул почнале да навивааат за Сити :pos::pos::pos:....................:facepalm: :facepalm::facepalm:

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Абе вие повеќе од седум години немате леб во уста ставено, па уште сте живи.

Клик
Колку ти е само добра теоријата.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Леле брат ме посра. Незнам веќе што да напишам.
Ја нит сум проверил вкупни титули ни ме интересира. Изглеа ти си тој со се замара со такви работи. А тоа дека Јунајтед е бренд и поим за разлика од Ливерпул, комотно можеш да идеш и да се фрлиш од негде, затоа што се глеа дека ти е напатена душата од Ливерпул. Колку и да не го сакам Јунајтед ама да напишам дека Ливерпул е нешто а Јунајтед е ништо, тоа е више фрустрација некоја. И што ако има Јунајтед повеќе навивачи од Ливерпул? Провери Барселона колку навивачи имала пред Меси и сега. Ама ај детенце си некое па се глеа со какви работи праиш споредби.
Продужи да освојуваш ти титули како лани, а богами и оваа година, иднината ви е розева колку и нашата.

На 1 му реков, ај и тебе ќе ти речам.
Со тоа болдираното гледам дека ти си уствари дете т.е. јес да има деца на форумов по 14-15год. али ти ако си напраил 18-19 не значи дека веќе не си дете (y) За разлика од Луверпул и нивните навивачи додека се заминаваат со историја, нашиот клуб и навивачите уживаме во освојување на нови титули. Друго, исфрустриран тип може да пишува за фрустрации, додека другиот воопшто нени ги спомнува.
И да.. ќе продолжиме да освојуваме ние титули, а исто и вие ке продолжите (да сменувате тренери).

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
За другиот дел нема да коментирам, пошто џабе ќе лафиме 10 страни. Али за болдираниов дел морам да си кажам. Ја не навивам за Сити, не купувам дресови од Балотели, не се крстам у Агуеро пред спиење, само нормално дека кога Јунајтед и Сити се во борба за титула, сигурно нема на вас да ја дадам мојата поддршка. Али по твојава логика, ако еве хипотетички Евертон и Ливерпул се борат за титула, ти нас ќе не поддржиш пошто имаме црвена боја? Тоа да се деси ти тука ќе ги бодриш Суарез и Џерард да ја кренат титулата? Стварно не ви го сфаќам проблемот што нашите фанови поддршката ја даваат на Сити. Па нормално дека нив ќе ги поддржиме, сигурно нема ривалите. Непријателот на мојот непријател е мој пријател. И ти истото би го направил да се обратни местата, ништо не може да ме убеди у спротивното.
Тука е проблемот кај вас. Давате поддршка на кој ќе стигнете :pos:
И не ме интересира дали играле Евертон со Ливерпул.
Си го гледам мојот клуб и мојот го поддржувам (y)

F

fantomX

Гостин
Поминав 5 страни наназад, моето ќе си го кажам како надоврзано на следново....
Дека милионите на газдата ваш помогнаа да стигнат до врвот на европскиот фудбал помогнаа, никој не може да го негира тоа.
Кој го негира тоа? Секој еден фан на Челзи е неизмерно благодарен на Роман Абрамовиќ за се што прави за клубот и е среќен што клубот има толку посветен сопственик.
Кај се јавува проблемот? Кога психички тешко пореметени пациенти се јавуваат со нејасни искази кои би требало да значат навреда или напад кон Челзи. Барем тие мислат така. :pos:

Да ги прашам навивачите на Челзи само едно прашање, Дали подобро би се чуствувале кога би возеле ферари кои тие со пот би го заработиле, или ферари кои би им го купил татко им ?
Исто е.

S

Stivie G

Гостин
Тука е проблемот кај вас. Давате поддршка на кој ќе стигнете :pos:
И не ме интересира дали играле Евертон со Ливерпул.
Си го гледам мојот клуб и мојот го поддржувам (y)
демек ти сакаш да победува Ливерпул а :rolleyes:?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom