na telekabel ne se plaka, se e slobodnoЕдно не ми е јасно. Цело време пекавте СпортКлуб СпортКлуб.... Ви ја донесоа спортклуб и пак нешто не ви е по кејфот. Па секаде се плакаат овие канали, незнам дали ви е јасно тоа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
na telekabel ne se plaka, se e slobodnoЕдно не ми е јасно. Цело време пекавте СпортКлуб СпортКлуб.... Ви ја донесоа спортклуб и пак нешто не ви е по кејфот. Па секаде се плакаат овие канали, незнам дали ви е јасно тоа.
Друже телекабел ги крши правата одкако постои. Незнам како не свативте. Кога се гасеше ПИНК+ ниту BOOM, MAXTV, Cabletel (Blizoo) ја немаа во својата програмска шема, само телекабел ја имаше. Зар не ви е сумливо малце...na telekabel ne se plaka, se e slobodno
Друже телекабел ги крши правата одкако постои. Незнам како не свативте. Кога се гасеше ПИНК+ ниту BOOM, MAXTV, Cabletel (Blizoo) ја немаа во својата програмска шема, само телекабел ја имаше. Зар не ви е сумливо малце...
Зар Телекомот нема пари да ја плати таа лиценца од Пинк+ да ја емитуваа. Фората беше што Телекабел незаконски работи али колку што гледам Газдата има јаки врски и нормално нема да го гонат -.-
Друже увек големите компании се на цел на "законите"
Како што инспекциите не ги гонат сопствениците на мали продавници за немање фискална каса, така и овие истото го прават. Мислиш ги интересира како работи некоја селска продавница? (во овој случај помал кабелски оператор.) Нормално не...
BTW Чисто сумљам дека ги купиле правата за ХРТ... Ако МАХТВ немаат пари за откуп на права незнам кој има...
Kако ги укинала АЕК договорите , сакаш да кажеш за предвремен раскин нема да плаќаш пенали?Близу тв е најблизу до тв срање .. пизда им матерна преварантска од 120 канали според договор, едвај 80-на имаат... а и тоа што го имаат е упм... еден избор што да ти кажам...
..да живее АЕК.. што ги укина автоматските продолжувања на договорите, сега вака без пенали, за иста цена, си имам договор на неодредено време... не им потпишувам нов па што сака нека биде...
Не!Kако ги укинала АЕК договорите , сакаш да кажеш за предвремен раскин нема да плаќаш пенали?
Од кога ќе истече не смеат автоматски да ти го продужат дог на уште една година. Месец за месец идеш. Порано така правеа, и Уан и Тхоме.Kако ги укинала АЕК договорите , сакаш да кажеш за предвремен раскин нема да плаќаш пенали?
Мораш аналогна па дигитална, не може само дигиталнаНе можам да најдам на нивнава страна не пишува изгледа, можеш ли само Дигитална ТВ да земеш од близу, не ми треба интернет, ниту телефонија ниту аналогна тв ???
Од Фан Клуб Барселона на фејсбук:
Како да стигнете до Спорт Клуб - Прајм?
1. Обратете се кон своите кабелски оператори
2. Мора да имате дигитален ресивер или дигитален тв..
Јас така стигнав до Прајм сега зависи кој оператор ви е можеби нема да ви биде потребен ресивер или дтв, најдобро знаат вашите оператори, инаку Спорт Клуб - Прајм е одаамна во Македонија, само треба да се информираме малку повеќе
Има нешто во ова или си млати слама дечкото?