Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
531048_484191721591705_662655248_n.jpg
:LOL:

Интересна идеја, беден пеинт :icon_lol:

Евертон се при крај со трансферот на Миралас и сакаат да го донесат Адам од Ливерпул.

И Њукасл го донесе Анита од Ајакс, одличен играч. Со Кабаје, Сисе, Ба, Бен Арфа, Гутиерез, Тиоте, Аруна ќе имаат одлична средина и напад. Во одбрана им се врати Стивен Тејлор, а ако успеат некако да го донесат и Дебуши ќе имаат и одлична одбрана.

Ајде на сите со среќа нека ни е, што помалку повреди а што повеќе голови. И една желба иам за оваа сезона а тоа е да се врати старата 4ка во Англија на местото кај што треба.

Епа ајде да уживаме во новата сезона. ке биде бомбастично а на сите противници на Ливерпул им посакувам Ливерпул среќа од сезоната 2011-2012.

Ај со среќа нека ви е на сите.. Да се изнапцуеме тука наредните 9 месеци, да има ептен интересна сезона и најдобриот да ја освои титулата..

Според мене фаворити: Јунајтед, Сити и Челзи. Од "сенка" може да се убаци и Арсенал.. На Ливерпул и Тотенехем, искрено не им давам шанса за титула, но сигурно ќе се борат за ЛШ, заедно со Њукасл.. Исто така од Сандерленд и од КПР се очекува далеку подобра сезона од ланската.. Евертон очекувам исто така да се бори за излез во Европа.. Норич и Свонси тешко да ги повторат јаките игри од лани, па според мене овој пат ќе се борат за опстанок, заедно со ВБА, Виган, Ридинг и Саутемптон.. :) Мислам дека Виган овој пат нема да "извадат гз" и ќе се вратат во Чемлионшип.. Си замина Родалега, ќе бега и Мозез и мислам дека тешко ќе се спасат..

Ајт, наздравје нека е.. GGMU!

П.С : Само едно ми е криво , што Дрогба нема повеќе да ги тресе мрежите во Англија :(.
Ќути добро за Арсенал. :D
--- надополнето: 18 август 2012 во 14:19 ---
Моја проценка е Арсенал шампион за другите не ме интересира
Нема лабаво, атакуваме со полни топови!

Колку време ќе му треба на Абрамович, да му даде отказа на Ди Матео?:icon_lol:

E да.. Дрогба и Тим Кејхил со сигурност ќе фалат во ПЛ.. Но тоа е тоа..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom