Уште еден шок за Арсенал . Нека се борат пак за титула они .Ајде од каде сеа ова,нели требаше у арсенал да иде?
Тој сака во Арсенал али Моу е пријател со Роџерс и го праќа во Ливерпул ... колку ќе се деси трансферот зависи од Тотенхем најмногу дали ќе се погодат со Реал за МодричАјде од каде сеа ова,нели требаше у арсенал да иде?
Алонсо а не Мурињо. Тој одиграл значајна улога, го убедил да дојде кај нас .Тој сака во Арсенал али Моу е пријател со Роџерс и го праќа во Ливерпул ... колку ќе се деси трансферот зависи од Тотенхем најмногу дали ќе се погодат со Реал за Модрич
Како може бе играч да му рече оди во ливерпул кога сахин сака да оди во арсенал ?? туку Моу е пријател со менаџерот на ливерпул и тој му предложил на сахин да оди во ливерпул . али не се знае дали ќе оди уште !Алонсо а не Мурињо. Тој одиграл значајна улога, го убедил да дојде кај нас .
Искрено, јас во РВП гледам само квалитетен напаѓач, дури и не ми е потребно премногу да го сака клубот.. И онака 29 години е, што значи 3-4 години ќе остане, повеќе и нема да треба.. Го сакал или не го сакал клубот не е битно на овие години, битното е да се изнадава голови и да донеси поени на сметката на Јунајтед.. За да се рачуна за легенда треба да нарпави некое чудо или да ја освои титулата во ЛШ со лејт винер.. Иначе на друг начин тешко да се смета легенда на клубот..Сега ќе почне оној лицемерниот дел кој најмногу ќе ме нервира. Сликањето со новиот дрес, неговата идиотска насмевка, па изјавите колку е среќен што игра во клуб како М.Ј, па ќе го фали САФ, па Руни, па навивачите, па ќе кажува колку ќе му биде мило да освојува трофеи, нормално можеби ќе даде некоја попатна изјава во која ќе го обвини Венгер и Арсенал за нешто. А сите добро ќе знаеме дека сето тоа ќе биде обична маска, фарса затоа што истоот веќе го кажал и тоа стопати за еден друг клуб, каде што неговите деца ги прикажуваше исто како го сакале клубот како него, па дури и жена му.
Попаметните навивачи на М.Јунајтед нема да го купат тоа туку така. И тие ќе знаат дека се е лицемерие, ќе бидат само задоволни што ќе имаат уште еден квалитетен напаѓач, ама ќе немаат илузии дека имаат нова легенда во клубот или врвен играч кој ќе го сака тој клуб до крај.
Се извинувам во тој случај Некако многу жестоко ги бранеше па затоа така ми се виде...Не сум за Арсенал ... од ПЛ сум за Вест Хем од кога гледам премиер лига ... и баш сакам да опстанат оваа година а за следната во топ 8 да се !
Ако може Балотели да му каже на Борини да дојде кај нас пошто сме имале најбољи навивачи, може и Чаби Алонсо кој е фан на нашиот клуб да му го предложи истото на Сахин...Како може бе играч да му рече оди во ливерпул кога сахин сака да оди во арсенал ?? туку Моу е пријател со менаџерот на ливерпул и тој му предложил на сахин да оди во ливерпул . али не се знае дали ќе оди уште !
Башка и кога се работи за позајмица потешко иде работата со дозвола. Да пратеа понуда да го купат полесно ќе беше...This is where we stand with Popov. Yes he has work permit issues,he was in yesterday with is agent but did not train with the squad for some reason. I know someone who saw him upstairs with his bright Orange boots next to him looking utterly pissed off ,for some reason,I've heard that many rumours today about him today its unreal.A first team player told me yesterday that it was a dine deal and he'd gone back to the Ukraine to pick his gear Jo. Um not so sure I think there's maybe a bit more to it personally(hope I'm wrong though) we will just have to see if he's in tomorrow when the lads come in for training.
И коментари на навивачите на Стоук за ова:
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=352740714800493&id=180190115388888
А бее ако не те заебе државата кој ќе те заебе. Тапа ранкинг имаме и заради тоа и Попов ќе има проблеми..
Уште еден шок за Арсенал . Нека се борат пак за титула они .
И какво е чувството, доволно е тоа?Секоја година сме пред вас!
Заради тоа секоја година по некој од главните играчи си оди..И какво е чувството, доволно е тоа?