Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Дојде една звезда и одма заборавивте на Велбек,на Томче,на ЈАНГ ...
А да ве потсетам свршававте на нив.
Шо фанови ќе бевте ?
:eek: Јанг е просечно крило и добар е за на клупа и да игра кога треба да му помага на Евра во дефанзива најчесто. Подобар е од многу крила во ПЛ но е далеку од играч кој некогаш ќе биде носител на нашата игра.

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Нека ни е честито РвП , очекувам тој со Руни,Кагава и Валенсија да не предводат кон двојна или најдобро тројна круна следната сезона. GGMU!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.167
Дојде една звезда и одма заборавивте на Велбек,на Томче,на Јанг...
Шо фанови ќе бевте ?
За Клевери има место пошто тој игра средина ама некако не гледам место за Јанг во првиот состав пошто подолго време веќе не е во добра форма и мислам дека ќе си поседи на клупа пошто и Нани и Кагава играат одлично, а доаѓањето на РВП може многу позитивно да влијае на Велбек бидеќи сега конкуренцијата му е многу поголема и мислам дека Дани уште повеќе ќе се трудии ќе дава се од себе и транинзите и на натпрварите на кој ќе довива шанса да се покаже во што подобро светло, а секако дека и тој ќе игра не за џабе потпиша нов 5 годишен договор, така да ќе има САФ можност да прави многу ротации.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
:eek: Јанг е просечно крило и добар е за на клупа и да игра кога треба да му помага на Евра во дефанзива најчесто. Подобар е од многу крила во ПЛ но е далеку од играч кој некогаш ќе биде носител на нашата игра.
Зашто тоа не го прочитав вчера ?Или можеби сум го прескокнал А ?

Сега Ван Перси ќе биде носител на нашата игра ? Тоа стапчето што се повредува секоја втора утакмица.Не ги успорувам неговите квалитети,ама не доживеав огразам на неговиот потпис...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299

Сега Ван Перси ќе биде носител на нашата игра ? Тоа стапчето што се повредува секоја втора утакмица.Не ги успорувам неговите квалитети,ама не доживеав огразам на неговиот потпис...
Минатото лето кога бевме меѓу Јанг и Санчез бев за Санчез да го донесеме бидејќи го сметав за подобар играч. Но кога веќе го донесоа Јанг ја почитувам одлуката на сер Алекс и ја има целата моја подршка Јанг. Но тоа што е наш играч не го прави класа играч. ОК е за на клупа и на некој натпревари но не би го ставил во ист кош со Велбек и Томче. И порано имам пишувано на неколку пати во текот на сезоната дека е просечен играч. Чат пат прави добри потези, дава голови, асистира... но е класа под Валенсија и Нани.

2

~2A

Гостин
Дојде една звезда и одма заборавивте на Велбек,на Томче,на Јанг...
Шо фанови ќе бевте ?
Ротации на играчи и промена на формација имало и ќе има додека е Фергусон,што значи повеќето играчи ќе имаат свои минути за да се докажат.
Значи ова особено го мислам за Велбек,заради доаѓањето на ван Перси,најверојатно ќе му се намали минутажата.

Том Клевери игра сосема различна позиција што значи нема никаква допирна точка до ван Перси.
Прочитај прв пасус,првата реченица.

Е сега, ван Перси порано беше крило па прекомандуван во шпиц,што значи нема да игра крило така да и нема некоја опасност за Јанг да му се намали минутажата.
Со оглед на неговата моментална форма која што не е на задоволително ниво,единствена опасност му е Нани.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Се труди Јанг, работлив е, не запира ама толку му се квалитетите не е тој крив, Нани и Валенсија се подобри од него, што не го прави него лош, напротив, туку за одредени противници со посилна десна страна пожелно е тој да игра за да му помага на Евра.
За Томче нема што да се зборува, за Велика Британија топ, вечерва за Англија со Керик добро изиграа, нема што да дискутираме :)

Член од
29 декември 2010
Мислења
64
Поени од реакции
16

Сигурно е тешко да си навивач на арсенал деновиве а ? :D
И плус никој никого не заборава ...тука се и Клеверли и Велбек ... и мн нешта ке зависат од нив 2 ...

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Само ќе ве молам не постирајте во фан клуб Арсенал, сеа искрено разберете ги малце, настрана сеирот иако од таму имаше доста падобранци што доаѓаа тука да „реметат“ кога испаднавме од ЛШ. Однесувајте се позрело и повлечете се. ;)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Сигурно е тешко да си навивач на арсенал деновиве а ? :D
И плус никој никого не заборава ...тука се и Клеверли и Велбек ... и мн нешта ке зависат од нив 2 ...
Џокси слушај сега,мене ме заболе курот за тоа дали било тешко деновиве да си фан на Арсенал,тоа да ти е јасно.:D

Не ми е јасно како засакувате играч за период од два саата ?
Со самиот премин кај нас Ван Перси испадна голема курвештија...
Истото може да се случи кога ќе му здосади и од кај нас.

Драго ми е што потпиша за нас,ама за да заслужи да игра во Јунајтед ќе треба бајаги да се испоти,тоа ми е мене муабетот,уште не промовиран почнавте да го ставате у прв план,потценувајќе ги горе споменатите...

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ја незнам што се замарате со формации и слични глупости, го знаете стариот и кога сите ќе мислиме дека го нашол идеалниот состав, следната утакмица други ќе пушти, таков е затоа и најдобар е, го предизвикаа Сити со титула, ќе им врати со тројна годинава.. :D

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Да не донесевмо засиливања сите ќе кукавмо,како тоа никој не идел кај нас,дека не смо можеле никого да привлечемо ко клуб.Сега демек смо ги забраеле,велбек,јанг и остали.Никој не ѓи забраел нив,сите си имаат свое место у тимот,нека ви текне само колку повредени играчи имавмо лани,и колку е тешко да играш,на три,четири,фронта.Едноставно не е можно едни исти играчи да го изнесат товарот.Така да добро е што се купија засилувања,ќе имамо простор за ротација,а и тиа што са на клупа ќе имаат желба за докажување.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Интересно, новинари на кои може да им се верува велат дека трансферов е 15 милиони фунти плус бонуси за одреден број на настапи, голови и ако освоиме ПЛ/ЛШ во наредни 4 години. Е така ќе достигне максимум 24 милиони. Значи Арсенал ќе добијат само 15 милиони утре кога ќе се официјализира трансферот.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Интересно, новинари на кои може да им се верува велат дека трансферов е 15 милиони фунти плус бонуси за одреден број на настапи, голови и ако освоиме ПЛ/ЛШ во наредни 4 години. Е така ќе достигне максимум 24 милиони. Значи Арсенал ќе добијат само 15 милиони утре кога ќе се официјализира трансферот.
Значи смо ѓи заебале:D.

Член од
29 декември 2010
Мислења
64
Поени од реакции
16
Џокси слушај сега,мене ме заболе курот за тоа дали било тешко деновиве да си фан на Арсенал,тоа да ти е јасно.:D

Не ми е јасно како засакувате играч за период од два саата ?
Со самиот премин кај нас Ван Перси испадна голема курвештија...
Истото може да се случи кога ќе му здосади и од кај нас.

Драго ми е што потпиша за нас,ама за да заслужи да игра во Јунајтед ќе треба бајаги да се испоти,тоа ми е мене муабетот,уште не промовиран почнавте да го ставате у прв план,потценувајќе ги горе споменатите...
Pa u karakter e svinja ... stvarno gadno gi zaeba arsenal ... ama deka znae da igra, ZNAE !
Uste koa igrase za arsenal sekoj im zaviduvase ... a sea koa e kaj nas zs da ne se vozbudime ?
Retko koj igrac moze sam da vodi 1 tim ... kako RVP lani ...

Kajgana Shop

На врв Bottom