- Член од
- 22 декември 2011
- Мислења
- 154
- Поени од реакции
- 26
тоа е твое мислење , јас велам дека Ален е ЗВЕР! истото никогаш не го кажав за Даунинг , Керол или Хендерсон!А оваа година, среќа, евтино поминавме.
Со тон пари за Ален.
тоа е твое мислење , јас велам дека Ален е ЗВЕР! истото никогаш не го кажав за Даунинг , Керол или Хендерсон!А оваа година, среќа, евтино поминавме.
Со тон пари за Ален.
Ова година Ален дојде дури од Велс за само 15МДаунинг , Керол и Хендерсон! не вредат сигурно толку пари! но до лани политиката на тимот беше да се носат само АНГЛИСКИ репрезантативци кој се прецезенити по квалитет и по ЦЕНА!
Ален има 22 години а Перси има 29.Све све али како може Алан да е 19м а Перси 24?? Без разлика на истек на договор и такви срања,човекот дава по 20-30 гола стандард по сезона и вреди СКОРО колку едно детиште кое играше до лани у Свонси.. Да дадевме 5м поише во напад ќе ни играа Борини,Перси и Суарез.. Нема правда а ни памет..
Моментално ЛФЦ е на рамниште на Евертон, Њукасл, Сандерленд. Ако мислиш дека можеш да го видиш РВП во дрес од гореспоментатите тимови, нека ти биде уште криво зошто не е во нашиотСве све али како може Алан да е 19м а Перси 24?? Без разлика на истек на договор и такви срања,човекот дава по 20-30 гола стандард по сезона и вреди СКОРО колку едно детиште кое играше до лани у Свонси.. Да дадевме 5м поише во напад ќе ни играа Борини,Перси и Суарез.. Нема правда а ни памет..
сега трк во кладилница и уплати ја може ќе се збогатиш од кај знаишА да, да ви се пофалам и сношти сонував оти сме победиле 0-1, и тоа голот паднал во првото полувреме, сум видол на телетекст не сум ја гледал утакмицата (ова секако нема да се оствари). А инаку пред 2 години сонував оти играле Ренџерс-Селтик ( а немав појма оти играат, кога се разбудив другиот ден видов оти за неколку дена играле) и оти завршиле 0-2....верувале или не толку заврши натпреварот...се надевам на точен погодок и всабота....
Инаку Сахин мислам оти 90% оти работата е готова......( што би рекол еден мој другар 99% од работата е готова уште таа да сака )
добро бе мајкему само јас ли немам сонувано утакмица дај кажете шо бајки ви читаат пред спиењеА да, да ви се пофалам и сношти сонував оти сме победиле 0-1, и тоа голот паднал во првото полувреме, сум видол на телетекст не сум ја гледал утакмицата (ова секако нема да се оствари). А инаку пред 2 години сонував оти играле Ренџерс-Селтик ( а немав појма оти играат, кога се разбудив другиот ден видов оти за неколку дена играле) и оти завршиле 0-2....верувале или не толку заврши натпреварот...се надевам на точен погодок и всабота....
Инаку Сахин мислам оти 90% оти работата е готова......( што би рекол еден мој другар 99% од работата е готова уште таа да сака )
И да ти кажам право ќе тркнам, тогаш пропуштив за Old firm дербито ај си реков глупости сон, ама сега верувам во моите натприродни силисега трк во кладилница и уплати ја може ќе се збогатиш од кај знаиш
Изгледа во некоја поразлична верзија е ова кај вас....добро бе мајкему само јас ли немам сонувано утакмица дај кажете шо бајки ви читаат пред спиење
а тоа со другарти работата е : јас се сакам уште она да ме сака ...
Претежно игра лев бек...ако добро ми текнува и за Шкотска што има ги има играно утакмиците....сите му се како лев бек, така да...не е толку страшно. Мада, тука е Робинсон, кој гази....али, прилично е помлад од Дани. Ќе видиме.Роџерс изјави дека се работи на случајот за носење играчи и продавање. Според мене единствениот играч кој од моменталниот состав би сакале да го продадат е Адам, а можеби и Дени Вилсон. Најверојатно ако го носиме Сахин, трансферот на Адам ќе биде поврзан со доаѓањето на Демпси (можеби во размена плус кеш, можеби во друг клуб за повеќе финансии). Значи доаѓањето на Сахин најверојатно би било крај за Адам. А за Дени Вилсон некако не гледам иднина. По турнејата не беше ни на клупа, а кај и може да се избори за да игра кога компетицијата му е Шкртел-Агер и Кара-Коатес. Роџерс дури му кажал и на Кели дека сезонава ако има потреба може ќе го игра на позиција центар-бек, што најверојатно значи дека тука е крајот на Дени Вилсон. Сепак ќе видиме што се се случи во секогаш подраматичната втора половина од Август...