Не е исто 2 години и 8 години затоа и тоа клеветење за Перси.Ма ајде ами и Верон во челзи гледам сите заборавија на него ?
Може не скроз исто ама што е толки голема разликата?Се се разбирам али што се споредува по фан клубовиве дека било исто Фиго од Барса у Реал и РвП од Арсенал у Јунајтед.
Слично вака беше памтам, Луис Енрике кога кидна од Реал во Барса.Се се разбирам али што се споредува по фан клубовиве дека било исто Фиго од Барса у Реал и РвП од Арсенал у Јунајтед. Арсенал и Манчестер најлути ривали, се читате ли што пишувате бе луѓе?
Со болдот се кажа не дека сум фан на Барселона напротив ама Барселона отсекогаш биле голем клуб и едни од најдобрите играчи имаат играно кај нив.Дај сега ко децана мали колку примаја барса пред тоа ?? колку титули има реал лига на шампиони ?? колку титули има во ла лига ?? немој не ме јеби бре .. барса ја научија од кога дојде роналдињо кога почнаа да освојуваат титули .
Па голема е. Во Англија најголеми ривалства се тие од исти град како прво, потоа некои ривалства од клубови (градови) кои биле ривали и надвор од фудбалот. Манчестер има само три ривалства, со Сити, Лидс и Ливерпул. Со лондонските клубови има ривалитет само кога се во трка за титулата и обратно. Исто не гледам кое ривалство па Челзи и Ливерпул го имаат. Не може северот и југот да имаат разгорено ривалство во АнглијаМоже не скроз исто ама што е толки голема разликата?
Да, реакцијата реков, ја разбирам, али споредбата не е ок.Слично вака беше памтам, Луис Енрике кога кидна од Реал во Барса.
Инаку, да, во право си, не треба да се споредува, иако секое чувство за било каков ривалитет, како што спомнав и погоре е веќе изгубено. да, го има меѓу фановите и затоа такви реакции, разбирливо, ама меѓу клубовите, воопшто.
Никој не може да ме убеди дека Јуве и Милан, на пример, се најголеми пријатели ever.
Така и во Енглеска земја пролетерска.
Апсолутно ТочноПа голема е. Во Англија најголеми ривалства се тие од исти град како прво, потоа некои ривалства од клубови (градови) кои биле ривали и надвор од фудбалот. Манчестер има само три ривалства, со Сити, Лидс и Ливерпул. Со лондонските клубови има ривалитет само кога се во трка за титулата и обратно. Исто не гледам кое ривалство па Челзи и Ливерпул го имаат. Не може северот и југот да имаат разгорено ривалство во Англија
--- надополнето: 15 август 2012 во 22:38 ---
Да, реакцијата реков, ја разбирам, али споредбата не е ок.
Речи страшен напад ќе има Челзи оваа сезонаСтрашен напад ќе има Јунајтед сезонава
Да и ја викам Мозес е бољи од РВПШала на страна и во најака форма да е Торес ипак не се споредува со тандемов РВП-ШрекРечи страшен напад ќе има Челзи оваа сезона
Не не мешај нас сеа дур сите вас ве клетат те молам, ни помина нас редот Го изгубивте најдобриот играч не само во Арсенал, туку у цела ПЛ што беше претходната сезона. Никој Арсеналец не може да ме убеди дека им е сеедно и дека ќе бидат уште појаки сезонава, али ај ќе видиме да не збориме пред време...Кој да го сместат пред нив Ливерпул ??? дава милионски суми за недокажани играчи .. лани така беше со Адам , Хендерсон , Даунинг , Керол , годинава Борини и Џо Ален.. и годинава не им бега од 6-10 место нив ..