Фан Клуб: Челзи

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.258
Абе кога ке прочитам од некои деца демек Тери и Лампард не биле добри одма си помислувам да се донесе некоја оредба од владата за забрана за користење на компјутери до 16 години, Тери е лидер на тимот, мотиватор, човек без кој неможе да се замисли денешниот Челси, додека Лампард е човек со преголемо искуство како врвен фудбалер и може да се споредува со најдобрите и на нив не им чинел, друга работа е што со сити изигра прво полувреме феноменално, за друго тој беше најмалку виновен, така да ви се молам на деца да не реплицрате, на 123456789 едно време и Чех му сметаше, додека читам дискутирате за Миклел, според мене нетреба да се продава, дечкото е стварно непредвидлив но се гледа дека има квалитет во него и со уште година две искуство може да стане еден од подобрите на неговата позиција... додека за продавање печени се Малуда и Јоси!
кој тоа деца? јас дете? хахахахахахахахах
Дедо мраз ЛШ го освоивме без ТЕРИ кој испадна педер што го остави тимот на цедило со Барселона, твојот лидер како што го нарекуваш ти и во Финалето го освоивме без ТЕРИ колку што знам, јас не оспорувам дека Лампард не вредел, него годините си го прават своето 34 има нема потреба форсирање 90мин, за што кур го земавме бе Пиазон да ми седи на клупа ли или да игра во резерви заради тој Лампард, се надевам дека сеа Оскар ке го седне на клупа и ке му покаже како се игра фудбал на Лампард,
И за Чех уште викам дека е трупец на моменти, ме нервира што цело време ги проценува топките лошо платен си да рипаш да браниш а не да ми проценуваш дали ке влезе или не во гол.

И РАУЛ беше легенда на Реал па му ги даде клоците Мурињо.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
кој тоа деца? јас дете? хахахахахахахахах
Дедо мраз ЛШ го освоивме без ТЕРИ кој испадна педер што го остави тимот на цедило со Барселона, твојот лидер како што го нарекуваш ти и во Финалето го освоивме без ТЕРИ колку што знам, јас не оспорувам дека Лампард не вредел, него годините си го прават своето 34 има нема потреба форсирање 90мин, за што кур го земавме бе Пиазон да ми седи на клупа ли или да игра во резерви заради тој Лампард, се надевам дека сеа Оскар ке го седне на клупа и ке му покаже како се игра фудбал на Лампард,
И за Чех уште викам дека е трупец на моменти, ме нервира што цело време ги проценува топките лошо платен си да рипаш да браниш а не да ми проценуваш дали ке влезе или не во гол.

И РАУЛ беше легенда на Реал па му ги даде клоците Мурињо.
Aбе братко, не си свесен што пишуваш, Тери бил пичка и шта ти ја знам, прво што ја заеба работава со Барселона ја заеба, ама ртеба да го сватиш дека и тој е човек, друга работа тоа е само еден натпревар каде заебал толку многу, али за среќа се заврши како што треба, така да ти ако неможеш да го видиш дорпиносот на Тери во овие 12-13 години колку што настапува за првиот тим на Челси тогаш ти имаш проблеми братко, за Лампард ако си го гледал прво полувреме со Сити се ке ти е јасно која класа е, така да за ова не ми се ни дискутира, проба АВБ као да го седне но сите знаеме што се деси со него, на 34 години е, а според мене најзаслужниот што сме шампиони на Европа!
--- надополнето: 14 август 2012 во 01:51 ---
Додека за Чех незнам што да ти кажам, незнам колку си ги гледал Касиљас, Буфон, Ван Дер Сар, Џо Харт, ги набројав како едни од најквалитетни голмани и можам да ти кажам дека сите имаат излетувано и лоши проценки на топки, сите имаат правено грешки каде примале гол по нивна вина и сите се луѓе и грешат...Инаку овие муабети ме потсеќаат во фан клубот на Манчестер, кога некое дете ке се избаци и ке тражи смена на Фергусон од различни причини од која најсмешна ми е демек остарел:facepalm:

F

fantomX

Гостин
Незаебавај сега и ти, за разлика од припремниве утакмици сега се беше во ред до исклучувањето на Бане (главен кривец) за поразот, иако сум најголем фан тука на форумов на Ивановиќ но што му требаше тоа, инаку бевме агресовивни и создававме шанси до исклучувањето, е сега со играч помалку знаеш како идат работите така да, ке видиме што ке биде немора веднаш со лоши критики од само една утакмица!
Нема лоши или добри критики, има само аргументирани и неаргуменитарни. А за моиве, аргумент е видео преносот од дуелот кој верувам и ти го гледаше.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Нема лоши или добри критики, има само аргументирани и неаргуменитарни. А за моиве, аргумент е видео преносот од дуелот кој верувам и ти го гледаше.
Па добро бе, јас кажав прво полувреме бевме одлични за мене и тоа е аргумент заснован на тв преносот кој гледам и ти си го гледал, тоа ти што го збореше дека физички се инфериорни, тоа се само 3 играчи во однос на другите Хазард, Мата и Оскар кој неверувам дека секогаш заедно ке играат, за разлика од другите каде се доста цврсти играчи, додека за Хазард ова му беше прва утакмица така да се надевам дека ке се поправи во текот на сезоната на физички план, немора да значи големината за физички да си јак, еве пример Рамирес ке ти го спомнав мислам дека пожилав фудбалер несум гледал...

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Треба да бидне некое засилување деновиве (денес-утре).Изгледа Мозес.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
Треба да бидне некое засилување деновиве (денес-утре).Изгледа Мозес.
И ќе се усреќиме со него...... Таман кога земавме играчи од среден ред ( што очајно ни требаа) сега без асален напаѓач ќе бидеме.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Јас немам проблем со нападот.Дефинитивно ни треба десен бек под итно !
Торес е класа играч.Годинава дава 20+ гола во ЕПЛ.
Кога Торес нема да може да игра тука е Стариџ кој што лани добро ја почна сезоната.

F

fantomX

Гостин
Па добро бе, јас кажав прво полувреме бевме одлични за мене и тоа е аргумент заснован на тв преносот кој гледам и ти си го гледал,

тоа ти што го збореше дека физички се инфериорни, тоа се само 3 играчи во однос на другите Хазард, Мата и Оскар кој неверувам дека секогаш заедно ке играат, за разлика од другите каде се доста цврсти играчи,

додека за Хазард ова му беше прва утакмица така да се надевам дека ке се поправи во текот на сезоната на физички план, немора да значи големината за физички да си јак, еве пример Рамирес ке ти го спомнав мислам дека пожилав фудбалер несум гледал...
Мој критериум е „нај“, така да не се задоволувам со малку.

Физички слаби него шо би требало беа и Тери, Лампард, Рамирес, Микел. Ако тука го додадеме и пимплачите Хазар и Мата како сигурни стартери (барем засега), плус и Марин, Оскар = хаос.
Во МС на пример, и најниските кускулина (ко Агуеро) се цврсти дибеци. Па да не зборувам за Јаја Туре.

И јас се надевам за Хазар, оти вака не чини.

Рамирес има брзина и издржливост. Не и цврстина, еден е од играчите кои најлесно паѓа на земја и се буни за истото и да е и да не е во право.

Стварно синоним за физичка спремност е Давид Луиз, ама па од друга страна, психичка лабилност често покажува.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Мој критериум е „нај“, така да не се задоволувам со малку.

Физички слаби него шо би требало беа и Тери, Лампард, Рамирес, Микел. Ако тука го додадеме и пимплачите Хазар и Мата како сигурни стартери (барем засега), плус и Марин, Оскар = хаос.
Во МС на пример, и најниските кускулина (ко Агуеро) се цврсти дибеци. Па да не зборувам за Јаја Туре.

И јас се надевам за Хазар, оти вака не чини.

Рамирес има брзина и издржливост. Не и цврстина, еден е од играчите кои најлесно паѓа на земја и се буни за истото и да е и да не е во право.

Стварно синоним за физичка спремност е Давид Луиз, ама па од друга страна, психичка лабилност често покажува.
Што знам братко, ама така првите четворица неми делуваа, тие барем знаат како се игра во ПЛ и тоа за нив неби требало да е проблем, додека за овие други ке треба одреден период да им се даде за да се навикнат, така да останува време па да видиме, јас сум оптимист!

ace6vel

chelseafc.mk
Член од
23 јануари 2005
Мислења
34
Поени од реакции
13
Според мене ќе се среди работата ако не оваа сезона тогаш наредната. Дека беа посилни (физички) Сити беа и тука нема дилема. Сепак е почеток на сезона и тешко е да донесеш одлука уште од првиот натпревар. Верувам дека Азар ќе се среди и ќе застане цврсто на двете нозе. Рамирес кога ми текнува го имаше своето деби против Стоук мислам сирот од земјата не стана се го буткаа ама после, иако беше (и уште е) физички послаб од другите, мислам дека се среди и сега е еден од подобрите поединци фо клубот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Според некои шпекулации можно е денеска официјално да дојде Мозес.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Еманело му рекол на Кавани ако сака да игра за Челзи треба да ги намали своите барања,Кавани бара 150к.
Па кога на Калу му даваа 120к што има проблем на овој да му дадат 150к:tapp:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
Еманело му рекол на Кавани ако сака да игра за Челзи треба да ги намали своите барања,Кавани бара 150к.
Па кога на Калу му даваа 120к што има проблем на овој да му дадат 150к:tapp:
Ако на секој играч му се дава плата колку што ќе побара, кај ќе биде крајот.

Kajgana Shop

На врв Bottom