- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.177
- Поени од реакции
- 8.258
кој тоа деца? јас дете? хахахахахахахахахАбе кога ке прочитам од некои деца демек Тери и Лампард не биле добри одма си помислувам да се донесе некоја оредба од владата за забрана за користење на компјутери до 16 години, Тери е лидер на тимот, мотиватор, човек без кој неможе да се замисли денешниот Челси, додека Лампард е човек со преголемо искуство како врвен фудбалер и може да се споредува со најдобрите и на нив не им чинел, друга работа е што со сити изигра прво полувреме феноменално, за друго тој беше најмалку виновен, така да ви се молам на деца да не реплицрате, на 123456789 едно време и Чех му сметаше, додека читам дискутирате за Миклел, според мене нетреба да се продава, дечкото е стварно непредвидлив но се гледа дека има квалитет во него и со уште година две искуство може да стане еден од подобрите на неговата позиција... додека за продавање печени се Малуда и Јоси!
Дедо мраз ЛШ го освоивме без ТЕРИ кој испадна педер што го остави тимот на цедило со Барселона, твојот лидер како што го нарекуваш ти и во Финалето го освоивме без ТЕРИ колку што знам, јас не оспорувам дека Лампард не вредел, него годините си го прават своето 34 има нема потреба форсирање 90мин, за што кур го земавме бе Пиазон да ми седи на клупа ли или да игра во резерви заради тој Лампард, се надевам дека сеа Оскар ке го седне на клупа и ке му покаже како се игра фудбал на Лампард,
И за Чех уште викам дека е трупец на моменти, ме нервира што цело време ги проценува топките лошо платен си да рипаш да браниш а не да ми проценуваш дали ке влезе или не во гол.
И РАУЛ беше легенда на Реал па му ги даде клоците Мурињо.