Фан Клуб: Челзи

F

fantomX

Гостин
И пак истото па истото, повторно бавна игра , ке дојдат на центар и се враќаат назад до шеснаесеттикот.... Mikel и Lampard многу ја бават играта, Ramires не игра на својата позиција..... Засега најдобро би било :

Cech
Ivanovic - Cahil/Luiz - Terry - Cole
Ramires - Oscar
Mata - Hazard -Marin
Torres
Не верувам да си сериозен, така?
--- надополнето: 12 август 2012 во 19:14 ---
Па дали Бертран треба да влези во игра за карактер да се крени во екипата бре?
Реакциите на Луиз после 2иот и 3иот гол на Сити, ја не знам, не му е срам ај за годините ај шо е професионален фудбалер?
Хазар за шо е дојден, не сакам видеа против ВБА како ќе игра, ми треба за вакви противници да го видам. Беда и очај.

Физичка подготвеност многу слаба, ако Хазар паѓа на секое ветренце тогаш таа негова техника можи в циркус да си ја носи.
Кај беше Малуда, спремен Малуда секогаш пред Хазар а пошто денеска Хазар очигледно не знаеше кај е, Малуда и со една нога можеше да игра. Шо е работата шо го нема?
Исто и судијата беда, ако наметнуваш критериум биди доследен. Ама не е тој главен крив за поразот.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Според Скај Спортс нема никаков договор за Мозес така вика неговиот агент.
Што е ново со тој десниот бек од Марсеј писледно беше дека не сакаме да ја платиме цената што ја бараат?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Бертранд МОРА да добива повеќе шанси во првиот тим.Ешли се повеќе заостанува откога ќе отиде напред. И стварно не знам што чекаа цело лето за десен бек...
Сепак верувам дека и без Иванович ќе забележиме неколку победи.
Следната недела би требало и Оскар да биде дел од тимот па можеби и ќе заигра некоја минутка како десно крило :)
Исто така другата недела и Марин ќе се врати така да супер.
Топ ќе беше денеска да победиме ама јбг тоа е што е :)

F

fantomX

Гостин
Слаб е 1на1 Рамирес, инаку тој можеше десен бек да оди, има брзина и подвижност. Вака Фереира.

Тери го заборејв, паѓа, многу паѓа. Еднаш неделно преку сила да игра, ма и толку не, просек 90 минути на 10 дена нека рачунаат, доволно му е. Луиз и Кејхил ударна двојка и то е то.

closertb

Пластичен
Член од
23 октомври 2011
Мислења
895
Поени од реакции
1.060
Хазар за шо е дојден, не сакам видеа против ВБА како ќе игра, ми треба за вакви противници да го видам. Беда и очај.
Физичка подготвеност многу слаба, ако Хазар паѓа на секое ветренце тогаш таа негова техника можи в циркус да си ја носи.
Кај беше Малуда, спремен Малуда секогаш пред Хазар а пошто денеска Хазар очигледно не знаеше кај е, Малуда и со една нога можеше да игра. Шо е работата шо го нема?
Ех, ова не ти држи вода. Првата ситуација сакаше да изглуми, а во другите си доби по нозете. А не знам какви се твоите критики, ако по еден одригран меч на Хазар (прв вистински тест за него) судиш за неговата игра. Млад е и нормално е да е под притисок, а да не зборуваме пак за 40м. евра што треба да ги оправда. Денеска не изгледавме лошо, се до црвениот картон на Ивановиќ. Потоа целата игра се распадна, што и беше очекувано.

F

fantomX

Гостин
Ех, ова не ти држи вода. Првата ситуација сакаше да изглуми, а во другите си доби по нозете. А не знам какви се твоите критики, ако по еден одригран меч на Хазар (прв вистински тест за него) судиш за неговата игра. Млад е и нормално е да е под притисок, а да не зборуваме пак за 40м. евра што треба да ги оправда. Денеска не изгледавме лошо, се до црвениот картон на Ивановиќ. Потоа целата игра се распадна, што и беше очекувано.
Колку пати се врати на половина или поназад? Така можи Ибрахимович на пример оти дава над 20 гола по сезона, и то секоја (мада и тој би трбеало да се враќа од време на време). Хазар е никој и ништо, ако мисли дека топката е судена за него и во меѓувреме можи и да си придреми, се зафркнал.

Играчи од тип јајатуре или тип хазар? За мене изборот е секогаш јасен - јајовци ; ама Челзи летово почна многу со хазаорвци и мене ме плаши да мнозинството играчи стани такви шминкери и позери. То мене ме плаши.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
А бе остај го нека хејта :D лани Мата го хејташе стана најдобар играч на Челзи,цел тим го хејташе ЛШ освоивме :D

(фантом не се лути мала шала али така е :D)

F

fantomX

Гостин
А бе остај го нека хејта :D лани Мата го хејташе стана најдобар играч на Челзи,цел тим го хејташе ЛШ освоивме :D

(фантом не се лути мала шала али така е :D)
Не бе кое лутење, муабет си прајме, здрава работа е то. (y)

Поединец како Мата никогаш не бил проблем. Не беше порблем и уште еден таков играч да се има. Ама и трет (Марин), четврт (Оскар), тој Мозес ако е таков, ПЕТТИ?!
Многу е, мнозинството физички треба да се ѕверови, а не слаби и ниску кускулина. Челзи оди кон обратното, то ме плаши.

L

Löwe

Гостин
Ех а кога ќе ми текни дека Јаја Туре за влакно го испуштивме пред да појди во Сити...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.663
Изгледав снимка сега. На почетокот добро се држеа, после голот да останеа сите на терен ќе беше друго ама ја заеба Бане. После беше јасно дека нема да може да се игра против Сити со играч помалце.
Како и да е, не ни очекував победа денес, битно (според мене) имаше подобрување во играта така да би требало да се спремни кога ќе почне сезоната наредна недела.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Не бе кое лутење, муабет си прајме, здрава работа е то. (y)

Поединец како Мата никогаш не бил проблем. Не беше порблем и уште еден таков играч да се има. Ама и трет (Марин), четврт (Оскар), тој Мозес ако е таков, ПЕТТИ?!
Многу е, мнозинството физички треба да се ѕверови, а не слаби и ниску кускулина. Челзи оди кон обратното, то ме плаши.
Незаебавај сега и ти, за разлика од припремниве утакмици сега се беше во ред до исклучувањето на Бане (главен кривец) за поразот, иако сум најголем фан тука на форумов на Ивановиќ но што му требаше тоа, инаку бевме агресовивни и создававме шанси до исклучувањето, е сега со играч помалку знаеш како идат работите така да, ке видиме што ке биде немора веднаш со лоши критики од само една утакмица!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Добра ќе биде сезонава.Интересна :).
Уште десен бек да земеме топ ќе биде.По можност во следниве 5 дена.
И Лампард не треба да игра често во прв тим.Не е тоа што беше.Дефинитивно ќе ни треба сезонава ама еве кога ќе дојде Оскар може слободно Оскар да игра на местото на Рамирес а Рамирес на местото на Лампард.

H

HoT IcE

Гостин
Заслужено си загубивме и тука нема простор за други коментари, моравме и можевме да изиграме многу подобро.
Иванович и Микел беа катастрофа, Тери исто, кога ќе размислам целата одбрана многу слабо се движеше, трагично, како да не е таа одбрана со која игравме ЛШ.
Хазард од преголемата желба да се докаже осеќам дека ќе се изгори и после ќе кењка, мора малце да биде појак и да не биде толку лесен за буткање, очаен беше денес. Торес беше одличен, секоја чест за него.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Па уствари и не е така лошо што Ивановиќ доби црвен денеска.
Ова ќе им ги ококори очите дека ни треба десен бек и ќе запнат да донесат некој :)

Kajgana Shop

На врв Bottom