L
Löwe
Гостин
Дај линк од тематаЦела Sinbad тема во Филм и ТВ.
Дај линк од тематаЦела Sinbad тема во Филм и ТВ.
Многу ми е мило што некој конечно смогна храброст да проговори за опасностите кои демнат позади овие навидум безбедни прехранбени продукти. И ја бев опасно навлечена на банани, ама за среќа се оттргнав од нивните канџи. Сега сум на метадонска терапија, но сепак повремено имам нагони да му се вратам на стариот порок, особено коа проаѓам поред некоја пиљара. Се надевам дека ќе успеам да им одолеам на искушенијата...ипак зависноста од банани е една од најтешките...да знаев никогаш немаше да пробам банана.
Најдобро ќе беше да го ставеа Никола Тодоров за претседател, човекот е експерт на секое поле, ќе им влетуваше со инспекции во 1 саат по полноќ во општински сојузи, ќе воведеше картички, ќе се куцаа играчите кога ќе влегуваа и излегуваа од игра...
Не знам, ете така во моментот ме насмеа постот.Колку да се нашалиме
Си ја расипав шминката од солзиве. Здраво смеење, здраво.И јас ова може да го потврдам. Јас сум бил двапати кај г. Константин Кајшаров во Велес и ме има извадено од кал. Надарен е со светиот шепот и има биоенергија со гаранција. Мене ми се сони всушност да појдам кај него. Една ноќ имав страшни ноќни мори и сиот испотен се разбудив, мислам беше некаде 2 саат по полноќ. Ме давеа некои чудовишта, вештери, вампири, зомби, што ли не. Се напив лексилиум и покушав да заспијам. Не бива. Се напив чај од мајчина душица, пак ништо. Почна да ме маваат есктрасистоли,тахикардија, ултрафистули -- ова све на ЕКГ ми го снимија другиот ден у Ремедика. Докторката вика ќе испитаме ама многу ми е чудно, нема никакви физиолошки фактори за вакви срцеви промени. Мене уште толку почна да ми се стега срцево. Отидов дома, се напив вода со шеќер и некако од умор ваљда, сум заспал. На сон одеднаш ми се појави кожен ремен, светло браон, со месинг тока, Долче и Габана. Ист таков гледав во Солун на Цимиски и немав пари да го купам оти беше 75 евра. И во сонот слушам гласови појди кај него, појди...Сеуште го гледам и ременот и ги слушам гласовите. Језа ме лази додека пишувам. И кажувам ова на една колешка од факултет која редовно чита соновник и ми вика -- па ременот е знак дека треба да појдеш кај Константин Кајшаров. Ја гледам бело и сфатив дека тоа било надбожен знак. Кога дојдов кај Кочо веднаш погоди кој сум, зошто доаѓам и ми ја погоди точно регистарската таблица (а беше пробна!). Јас занемев. Разговаравме едно пола саат (не смеам да кажам што) и ми даде една молитва која до денес ја читам. Плус ми даде купон за уште една бесплатна сеанса. Оттогаш немам никакви здравствени проблеми.
За ваков играч не треба тајно да се работи. Може и в чаршија да го преговараш, нема да те осетат.
Кој е овај бре?!
Со каков дигитрон е сликано ова?
Комичен народ сме бе, кој сака нек мрчиvazno tricite da ne poskapat i taka ovoj narod samo trici jade
Смислата за хумор му еЗа трансферот на еден (анонимус)играч во Ливерпул. Сите се расправаат дали трансферите се договараат тајно или се работи и јавно.
А како бираат Мис Јапонија? Мене сите ми се исти
Ги пуштаат во соба во која симулираат земјотрес, која ќе излезе цела таа оди..
Се, се.. ама на болдот паднав од стол. Причина(за кој не знае)Џон Хенри - Линда Пизути
Пепе Реина - Јоланда Руиз
Глен Џонсон - Лаура Џонсон
Даниел Агер- Софи Нелсон (мада не знам кој би му карал на Агер)
Мартин Шкртел - Барбора Ловасова
Џејми Карагер - Никола Харт (не верувам да пцуе некој)
Хозе Енрике - нема бе овој жена? Најдете некоја сестра
Лукас Леива - Ариана Лима (никој нема да му пцуе)
Џо Ален - слабо жена
Џордан Хендерсон -слабо
Џеј Спиринг - Џејд (женска)
Чарли Адам - Софи Леих Андерсон
Стивен Џерард - Алекс Куран Џерард (нема да дојди во ситуација да му ја пцуеме жената ама сепак е јака, прејака )
Стјуард Даунинг - не знам ја истепа тој
Џо Кол - Карли Зукер (ќе има многу пцуење)
Усама Асаиди - слабо
Луис Суарез - Софиа Балби
Фабио Борини - слабо
Енди Керол - Стејси Милер ( женска)
Уф, во кола, на хауба, до кола... секаде Мене не ми е некој филм сексањето во кола, ама кога се нема каде, и тоа е добро На дечко ми не му е мала колата, ама ние и двајцата сме блесави, па не не собира. Иначе најчесто на предно совозачко, спуштено, ако идеме со некоја извитоперена мисионерка, а во случај да идеме со cowgirl, задно седиште, средина, и неговата рака на моето теме да не си ја ѕвекнам главата.....
Да не имате случајно кука на колата, барам ми треба да однесам приколка до Крани
Booo ! Ich ne mie interesno vkola. Bashka nema mesto nitu nishto Ama interesno e film da prajsh dodeka vozi on
Еве едно мое сценарио за филм... Он вози а ја и ти на задње седиште.... мрак се спушта... затемнување на сцена...
HAHAHA Ama film !! Samo sho rekof ne biva vo kola
Чек не е готово... следна сцена, колата застанува и јас и ти излегуваме... а он продужује да возиколата.... пак затемнување....
Mojot srekjen broj e 500 a srekjen znak mi e €
koga se eden do drug togas sum najsrekjen.
Нафиксај се со хероин така да нема да најдат траги од марихуана.