Пост на кој сте се изнасмеале

искуство внучко-животно искуство,школо не треба,
ЖИВОТОТ Е ШКОЛО
(А каде тоа си го прочитал,дај присети се и кажи,Лет-3 и мене ми е интересен,како да е некој дипломиран критичар-карикатурист со зборови,хуморист во душа којзнае и да те насмее)
Јас на млади години праќав во Остен,некои текстови и за чудо сите што ги праќав искачаа-пази и тогаш70-80 г. им било интересно)
Кај Acid на профил

lele kolke se smeam, lele bolna rabota !!!
има уште работи со мајмуниве од мое време.
Не е за овде ама да напишам.
Мислам шимпанзо беше и ја викавме Милева, излегла надвор од кафезот и земала едно бебе од детската количка и се качила на високите дрва во Ск-Зоо.Народ полно,а оваа мајмункава не го дава бебето-не го пушта.Чуварите мораа да стрелаат.
Во цело Скопје со години се збореше за ова,како и потоа за паднатиот авион во Вардар и други работи.Скопје беше град тогаш, Е сега не.
Бебето-жената сега живее во Скопје.

Мислам шимпанзо беше и ја викавме Милева, излегла надвор од кафезот и земала едно бебе од детската количка и се качила на високите дрва во Ск-Зоо.Народ полно,а оваа мајмункава не го дава бебето-не го пушта.Чуварите мораа да стрелаат.
Во цело Скопје со години се збореше за ова,како и потоа за паднатиот авион во Вардар и други работи.Скопје беше град тогаш, Е сега не.

ja ima majmunkata vo kriminalistickiot muzej vo idrizovo.
preparirana stoi na granka.

ja ima majmunkata vo kriminalistickiot muzej vo idrizovo.
preparirana stoi na granka.
Прва пат слушам,не сум ни знаел дека постои и ваков музеј.
Ако е „слободен Влез“-може и да одам да ја видам мајмунката
скоро 50 години ја немам видено,а таа е останата на иста
возраст како што ја знам јас,а јас сум пак веќе „матор“
а да и ќе понесам во џебот,неколку нелупени кикиритки
за секој случај да не пружи рака како во ’60 -ите години.
Е Скопје беше некогаш град,во кој се познававме и со животните
од Зоолошка градина,а сега некој други „животни“ го населија градов
та не се ни познаваме ни со овие врата во врата што ми се,па макар и
најголема светска премија ми понудил сега 1,ооо.ооо.ооо.ооо.ооо.Е и т.н.
стварно не можам да ти кажам кој човек е до мене или над мене.

Ако те фатам :
ОКОТО ВГИПС, ЗАБОТ НА ПАТЕРИЦА !!!!

искуство внучко-животно искуство,школо не треба,
ЖИВОТОТ Е ШКОЛО
(А каде тоа си го прочитал,дај присети се и кажи,Лет-3 и мене ми е интересен,како да е некој дипломиран критичар-карикатурист со зборови,хуморист во душа којзнае и да те насмее)
Јас на млади години праќав во Остен,некои текстови и за чудо сите што ги праќав искачаа-пази и тогаш70-80 г. им било интересно)
А замисли нашите деца колку би биле оригинални, интересни и ентелигентни!

овој Александар Македонски бил водач на некои македонци што благе везе немаат со овој народ македонски сегашен,тоа е факт непобитен...а за Самуиловата војска гарант имале днк поврзаност со сегашниов македонец,да стојат 14000 души и да чекаат у ред да им вадат очи...мислам..јбг...факт број два-непобитен
--- надополнето: 5 август 2012 во 14:01 ---
..
.
.
.
Потписот на http://forum.kajgana.com/members/attila.5984/

Attila

Потпис

Guys, I know Kung Fu!

Кој чита темата за ПЛ знае.
Се изнасмеав убаво на овие 2 мислења :LOL:.
:pos:

:facepalm:

Извини вака јавно што морам да ти кажам , ама имаш сериозен здравствен проблем, не гледаш добро, ти препорачувам да си купиш очила со некој поголем диоптер додека е време;)

Јас тебе ти препорачувам да идиш на највисоката зграда која што ја имаш во градот во кој живееш и фино лепо да се фрлиш од таму и да ја спасиш цела нација.
/quote]

Оф: бебето било машко, мој комшија, сега познат гинеколог.
Он:
фетиш ти е оградата?
не Фетиш ми е братучед :D

ОК, јавно признавам дека не го сакам човеков...

А кој не му чини-капитализмот има решение и за тоа. Ете ти го Тибет живеј таму на шака ориз и моли се, или живеј во оние комунине на Анфем без струја и вода хранејќи се од сливите што ќе паднат на земја.

... јас го обожавам!

И што напиша сега... Као демек ти одиш секоја недела на изложбата и концертите кои ги нема, а на фудбал брат, одиш два пати годишно и кога излегуваш од стадион се каеш што воопшто си дал 100-200 денари за инвалидиве наши.

:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom