Miss World 2012 Profile - Macedonia

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не сум нешто посебно убав, ама па оваа е како со копач мавната! (n) И на оваа Јапонкава смешен и е Англискиот, ама бар има што да се види..:love:
А како бираат Мис Јапонија? Мене сите ми се исти :eek:

Добро бе овие кај нас да не ги бираат по глупавост една салам не пративме :tapp:

:facepalm: Не ме бендисува ама ИЧ!
Колку само по убави,харизматични,пред се впечатливи други девојки има....оваа не остава никаков впечаток и нема никакви карактеристични црти!
Тоа зошто во фаца ја гледаш :pos::pos::pos:
--- надополнето: 17 август 2012 во 18:15 ---
Непознававање втор јазик изглеа е основен критериум за избор на мисица кај нас.
"Да е висока, слаба и два збора да не знае на англиски."
Кога ќе клекнат на колена мисиците пред жирито не им е дојдено на нив до муабет :ifyouknowwhatimean:
--- надополнето: 17 август 2012 во 18:18 ---
Shut up, she's beautiful!
Убаво си е девојчето бе друже ама Македонија може да даде многу повеќе.
И на крај не е само убавината најважно пред се е да има шарм и харизма ,а тоа не се учи или го имаш или го немаш.

Сеа сите ќе зборат колку е грда а да ја имавте у френд пред да ја пратат ќе се утепавте од праќање слики по другари + fap fap..

И мене не ми се јасни критериумите за избор на Miss ?
Или работава е да се каже само дека ја претставувала својата земја?

Од сите балканки , само албанката збореше асално англиски... така да нема многу да и замерам :)

Мене онаа од Ирска ми е фаворит. :pipi:

Кога го видов клипчето се потсетив на вицов

Where are you from?!
-I'm from Macedonia.
-Moldavia?
-No, no Macedonia you know : Aleksandar Makedonski,Tose Proeski,Goran Pandev,Majka Tereza, Goce Delcev.
-Aaa, Macedonia.. Boki 13, Gulabica, . . -.-
-No, no Moldavia.

Аман веќе...

Добро овие намерно се волку глупи или после освојување на титулата Мис на Македонија подложуваат на тешки тренинзи?

Па можно ли е секоја година вакви да праќаме? :eek:
Можам да замислам што си мислат странците за нас со вакви "убавици"

Кој знае колку ја карале.. Делува многу исплашено, потресено... Јадната таа... целата трепери и и се плаче. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom