Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
а и не сум баш задоволен со купувањето на запата.

а и со тебе дискусијата е - ќе видиме, не праам муабет пред време, не очекувам ништо. верувам во галијани, берлускони и милан! епа друже тоа не е дискусија.

и да, не прави чуда галијани, прави чуда марота. цел удинезе го искупи на позајмици, рати и тн.
Мислам дека некаде прочитав твое мислење дека Запата е добар играч, ама оп, си го сменил изгледа.

Во претходните 2 поста ти го образложив со факти тоа што го мислам, не ги позеде, затоа немаме што да дискутираме јас и ти.

Те прашав и на која основа Бенатиа за 5 милиони е чудо поголемо од Запата, ни тоа не го позеде. Јас ти кажував факти и мислење, ти “сарказам“.

За разлика од тие кои одма ги осудуваат како пропали играчи и неуспешни транфери сите кои се носат за под 10 милони, јас не ги исмејувам пред време.

Вие не го сакате Запата само затоа што е земен од тим кој отпадна и затоа што е донесен за 400 илјади на позајмица. Јас кажав мое мислење дека тоа не мора да значи ништо.
Не зборам на слепо као пола фан клуб, зборам од тоа што го гледав Запата во Удинизе и се сеќавам дека имаше свршавање на фан-клубов тогаш баш на Запата.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Мислам дека некаде прочитав твое мислење дека Запата е добар играч, ама оп, си го сменил изгледа.

Во претходните 2 поста ти го образложив со факти тоа што го мислам, не ги позеде, затоа немаме што да дискутираме јас и ти.

Те прашав и на која основа Бенатиа за 5 милиони е чудо поголемо од Запата, ни тоа не го позеде. Јас ти кажував факти и мислење, ти “сарказам“.

За разлика од тие кои одма ги осудуваат како пропали играчи и неуспешни транфери сите кои се носат за под 10 милони, јас не ги исмејувам пред време.

Вие не го сакате Запата само затоа што е земен од тим кој отпадна и затоа што е донесен за 400 илјади на позајмица. Јас кажав мое мислење дека тоа не мора да значи ништо.
Не зборам на слепо као пола фан клуб, зборам од тоа што го гледав Запата во Удинизе и се сеќавам дека имаше свршавање на фан-клубов тогаш баш на Запата.
Ubavo kazano. Kje go vidime kako ke izigra crnecot i posle kje hejtame ili kje go falime galiani za toj transfer. Inace mi teknuva nekade okolu 2008ma koga dojde Thiago silva, nie bevme mnogu zagreani za zapata, ama se odlucija nasive za thiago.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.016
Димче едвај чека, ама јас не верувам дека ќе го шутнат, барем не до крајот на наредна сезона. :)
Димче уште жали по Леонардо. :)

А што сакаат нека прват, до јануари имам толку обрвски нема да знам ни како се викам, па и да сакам нема да можам да се замарам со Милан. :cool:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Димче уште жали по Леонардо. :)

А што сакаат нека прват, до јануари имам толку обрвски нема да знам ни како се викам, па и да сакам нема да можам да се замарам со Милан. :cool:
Ke se zenis ? :pos:

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Де Шиљо, Абате, Ачерби, Ночерино и Шарави повикани за сениорскиот тим на Италија... Де Шиљо е нашиот иден капитен :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Запата ги помина медицинските?
И ако Дидак не мојт да се пробат, ќе мора да донесат уште некој за на таа проклета позиција на местото од Мезбах црепот.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.573
Поени од реакции
5.577
И ако Дидак не мојт да се пробат, ќе мора да донесат уште некој за на таа проклета позиција на местото од Мезбах црепот.
Ко на пример црепот Дренте?
Озбилно, слободен играч е, баш какви што сака чичко Галијани... а и пред некој ден изјави дека сака да игра у Италија, ама изгледа Галијани не ја прочитал изјавата... инаку се знае, кад је гага и киселина је блага :icon_lol:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Ко на пример црепот Дренте?
Озбилно, слободен играч е, баш какви што сака чичко Галијани... а и пред некој ден изјави дека сака да игра у Италија, ама изгледа Галијани не ја прочитал изјавата... инаку се знае, кад је гага и киселина је блага :icon_lol:
Ispushtivme dobri free agents ovaa godina(pogotovo malouda - mozevme bespari da go zememe, em e bolje od robinho, em kje go shitnevme robinho za nekoi si 10-15 milioni, posle bosingwa, eve drenthe imase dobri partii u everton ovaa godina, samo sto premnogu e ofanziven, mada za bespari e soliden).

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ispushtivme dobri free agents ovaa godina(pogotovo malouda - mozevme bespari da go zememe, em e bolje od robinho, em kje go shitnevme robinho za nekoi si 10-15 milioni, posle bosingwa, eve drenthe imase dobri partii u everton ovaa godina, samo sto premnogu e ofanziven, mada za bespari e soliden).
шо ќе ти е Босингва кога на таа позиција Абате и Де Шиљо се добри и двајцата..ако го земат нема да добива шанса Де Шиљо..
следнава сезона ако не земат лев бек подобро да си игра Шиљо таму но Алегри ќе го стави Анте и нека трча само како мува без глава..деснучар лев бек да игра само во Милан го има.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Уште 100 зицери да промаши нема да се согласам со болдот.Од тоа што го гледав Малуда на утакмиците на Челзи ми делуваше ко мува без глава...како Месбах што е сега кај нас.Со формата во минус е влезен по од таму не би го мењал ни за најслабиот младинец,а камо ли за Робињо.

Робињо ако продолжи со истите игри од пријателските очекувам подобра сезона од него од онаа кога постигна 14 гола.Ако нешто е очигледно од пријателскиве тогаш тоа е разликата во играта на Робињо,а тука Робињо е најмалце 3 пати подобар од тоа што го играше во лигата.

Kajgana Shop

На врв Bottom