Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.995
Поени од реакции
51.150
Не е фора, ти Саше и Штрумф го терате тој муабет.
Да разбираш нешто од нешто фудбал ќе го тераш и ти, ама дека живееш за форумски кавги тешко е да се разбереме.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.016
Ок е баце. Знам дека тебе ти звучи интересна форава, ама не е баш.
Нема шанси да престанам да го игнорирам, но сигурно е нешто Леао, Штрумф, Саше, Кретенале, Малдини.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.102
Поени од реакции
7.068
Нема шанси да престанам да го игнорирам, но сигурно е нешто Леао, Штрумф, Саше, Кретенале, Малдини.
Епа ќе игнорираш кога немаш аргументи.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.016
Да се вратиме на темата, овој Сотил, каков што си е просечен фудбалер, откако влезе, имаше поопасни центршутеви, отколку целата таа лева страна од август.
Автоматски споено мислење:

И уште нешто, ова ни е најдобар натпревар на гостински терен оваа сезона, а не беше доволно ни за бод.

Милан игра и против себе, не само против друг клуб.

Последно уредено:

Down

Член од
4 мај 2012
Мислења
4.102
Поени од реакции
7.068
ХХхаха Сотил го спореди со Леао :icon_lol:

Каква бајачка, овој е за психјатар :icon_lol:

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.632
Поени од реакции
1.194
Mockovci site do eden!!!
Cirkuz od klub stanavme..

1 juli remont od igraci,trener,upravaa site..
Sto pomalku ostanat od ovie klosari sto se sobrani vo i okolu klubot tolku podobro!
Prv Ibra nosleto,pa ovoj trener so 4 2 4 formacija, pa Leao Theo Felix Maignan Abraham Tomori Musah Loftus Chuku i kompanija

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.886
Поени од реакции
4.634
Многу е импотентна таа фантастична четворка и нема идеја што да прави напред.
Колку и да е талентиран воопшто не ми се допаѓа ликот и делото на Феликс но Консеисао ќе продолжи да го форсира заедно со Муса.
Рајндерс како АМ Фофана и Муса позади би било поизбалансирано,можеби Бондо место Муса но Бондо мора да добие шанса,мислам дека одлично ќе се вклопи во тимот.
Алекс Хименез е одличен каде и да игра но потребен е континуитет и да се форсира само на една позиција.
Само Павлович и Рајндерс играат со срце и душа за тимот.

Alen_001

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.632
Поени од реакции
1.194
10 milioni za pozajmica na Felix,a sezonata gotova vo Februari !!!

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.536
Поени од реакции
15.016
Феликс е добар за опција плус, а за такво нешто е прескап.

Alen_001

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.632
Поени од реакции
1.194
Изгледа тебе ќе те ебе чим таму ти е паметот :icon_lol:
Ok ajde da otvorime edna argumentirana diskusija bez merenje komu mu e podolg..
Kazimi sto igra Leao sezonava,sto i kolku ima pridones? Ne mi kazuvaj sto igra Pulisic,Chukuwueze ili Okafor ili koj ke dojde na negovo mesto? Zborime konkretno za Leao,za negovoiot pridones.
Ja mozam da ti kazam ne se zalaga na teren,milion pogresni odluki vo zadnja tretina,defanzivno go nema,presing nula,zaedno so Theo ja ebaa cela soblekuvalna itn..
PSG otkako si zamina MBappe se daleku podobra i po kompaktna ekipa..

Down

Член од
4 мај 2012
Мислења
4.102
Поени од реакции
7.068
Ok ajde da otvorime edna argumentirana diskusija bez merenje komu mu e podolg..
Kazimi sto igra Leao sezonava,sto i kolku ima pridones? Ne mi kazuvaj sto igra Pulisic,Chukuwueze ili Okafor ili koj ke dojde na negovo mesto? Zborime konkretno za Leao,za negovoiot pridones.
Ja mozam da ti kazam ne se zalaga na teren,milion pogresni odluki vo zadnja tretina,defanzivno go nema,presing nula,zaedno so Theo ja ebaa cela soblekuvalna itn..
PSG otkako si zamina MBappe se daleku podobra i po kompaktna ekipa..
Леао дали зима плата колку Мбапе? Не зима ни пола од платата на Лаутаро.

Зашто мора сам да го носи тимот на грб?

Ја не викам дека е совршен и не викам дека игра добро оваа сезона, али смешни ми се муабетите ко демек само уште него да го продадеме и готово, уриме кон врвот.

Кој ќе го замени ако го продадеме? Новиот Чуквезе? Сотил?

Дали мислиш дека Вицинус или Мбапе ќе му бидат замена?

Не се трудел, па голем кур ајде тогаш Салемакерс нека игра уместо него дека бар трчал.....смешни муабети за професионален фудбал.

Дури и у детски категории играат тие што ги бива, а не тие што најмногу трчаат.

Alen_001

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.632
Поени од реакции
1.194
Леао дали зима плата колку Мбапе? Не зима ни пола од платата на Лаутаро.

Зашто мора сам да го носи тимот на грб?

Ја не викам дека е совршен и не викам дека игра добро оваа сезона, али смешни ми се муабетите ко демек само уште него да го продадеме и готово, уриме кон врвот.

Кој ќе го замени ако го продадеме? Новиот Чуквезе? Сотил?

Дали мислиш дека Вицинус или Мбапе ќе му бидат замена?

Не се трудел, па голем кур ајде тогаш Салемакерс нека игра уместо него дека бар трчал.....смешни муабети за професионален фудбал.

Дури и у детски категории играат тие што ги бива, а не тие што најмногу трчаат.
Mora da se pocne od negde,mora da se napravi rez,kolku i da nesakam da mu dadam pravo na @FORZA ACM stanavme ciganska ekipa,kakvi desavki se slucuvaat,kako gubime dobieni utakmici prosto covek da se zaprasa dali se raboti za raboti za profesionalen fudbal kade se vrtat milioni ili opstinska liga??
a Leao i Theo imaat najgolem udel vo toa,vo toj mentalitet sto se kreira plus seljacizmot na Ibra win situacija!
Ja mislev deka ovoj Consisao kako drzok tip,jak karakter ke ja sredi situacijata barem malku od malku bas bev optimist ko dojde ali toj ispaga pogolem cigo i od niv,cak sto vise polos i od Fonseca po rezultati.
Problemot na ovoj tim e vo glavata,primer vidi Thiaw za vtoriot gol mesto da se ispreci pred topkata da blokira toj mafta so racite.
Moe mislenje e deka previse petardi se sobraa,previse ne intelegenti igraci koi igraat na ura,vidi Inter koi rezultati vadi so Mihtarijan,Acerbi..
Faca kako Emerson Royal pola godina bese prvotimec ej!!

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.910
Поени од реакции
726
Манчестер Јунајтед од Италија. По последниве 10 години тимот и името Милан немаат веќе тежина ниту во Италија ниту во Европа. Класичен просечен тим, за попладневно тепање време да подгледнуваш додека ручаш. И да победат е Ок и да изгубат е Ок, лабаво. Комерцијала, маркетинг, промоции и штанцање пари. Тоа е Милан.

Kajgana Shop

На врв Bottom