Suits

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Сеа само што ја гледав 8ма епизода од втора сезона и на крај глеам вика демек уште две епизоди до крај на сезоната.
Ако е втората сезона пократка од првата, мене ми мириса на откажување, а ќе биде голема штета.

Харви ФАКИНГ спектар..

Сеа само што ја гледав 8ма епизода од втора сезона и на крај глеам вика демек уште две епизоди до крај на сезоната.
Ако е втората сезона пократка од првата, мене ми мириса на откажување, а ќе биде голема штета.
Кој те лаже тоа? 16 епизоди ќе има втора сезона.

Кој те лаже тоа? 16 епизоди ќе има втора сезона.

Никој не ме лаже. Кога завршува епизодата и кога ги покажуваат сцените од следната епизода,
така пишуваше доле на телопот. Ај кога ќе се вратам дома ќе напраам еден скриншот.
Дај боже не 16 туку 24 да има.

Никој не ме лаже. Кога завршува епизодата и кога ги покажуваат сцените од следната епизода,
така пишуваше доле на телопот. Ај кога ќе се вратам дома ќе напраам еден скриншот.
Дај боже не 16 туку 24 да има.

Читав и јас дека предвидени биле 16 епизоди кога се обновила серијата за втората сезона, ама стварно пишува по крајот на 8мата епизода дека има уште две.

Еве го и скринот
e3GFk.jpg

Апсолутно добра серија. Го изгледав пилотот и немам поим кој го бирал кастингот, ама не да ги трефнал дечкиве па тоа е чудо. Како јајце на јајце си личат момциве, копикет ликови и затоа е интересно како ќе се развива. Ептен ме бендисува.(y)

Супер серија почнав да ја гледам, фан сум на Харви, но и Мајк ме импресионира како лик, не знам како ќе се развива серијата засега само 6-7 епизоди имам гледано. Се надевам на добра приказна понатака.

Супер серија почнав да ја гледам, фан сум на Харви, но и Мајк ме импресионира како лик, не знам како ќе се развива серијата засега само 6-7 епизоди имам гледано. Се надевам на добра приказна понатака.
Ја поише сум фан на Рејчел и Дона :D
Значи ликовите им се перфекција, сите до еден... со исклучок на шефицата, сигурно можеле подобро :)

Ја поише сум фан на Рејчел и Дона :D
Значи ликовите им се перфекција, сите до еден... со исклучок на шефицата, сигурно можеле подобро :)
Ако треба да бирам помеѓу овие две мојот глас оди за Дона :) шефицата супер ја претставува моќната жена адвокат која треба да балансира помеѓу Харви и Луис. А како појава не е лоша ок лик ми е:)

Сега ми текна да пишам, дека крајот на првиот дел од втората сезона беше превише предвидлив.

Одамна ја изгледав првата сезона, сигурно пројдоа 8/9 месеца, после се фатив со некои други серии и скроз заборавив на вторава сезона. Денес спуштени сите 10 епизоди, ќе се гледа до сабајле.
Btw, првата сезона ми се допадна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom