Гробар Мкд
Не дамо Титулу !!!
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 5.335
- Поени од реакции
- 1.442
Катастрофа натпревар, барем сме на чисто дека немаме квалитет за Лига Шампиони... Уште на почеток на квалификациите, Илиќ капитен испадна со изјава да не се очекува ЛШ, но човечки е да се надеваме... Лани со Генк барем се истуривме од шанси, немавме среќа... Сега не ни шутнавме на гол што се вика, грешни додавања милион...
Барем ќе играме последно коло за Лига Европа, ќе бидеме носители, ако има некакво значење тоа... Дај Боже барем ЛЕ да играме, и тоа ќе биде успех, според мене...
Светла точка денеска немаше, според мене... Гол примивме невиден, само Партизан може да прима таков гол, да помине топката покрај сите и никој да не ја избие... Освен Волков кој се колку-толку трудеше по левата страна, друг никој... И Стојке што си ја заврши својата работа...
Тоа е тоа момци, нема разочарување, имаме уште да играме, не е се така црно...
Уз Партизан буди и кад губи...
Барем ќе играме последно коло за Лига Европа, ќе бидеме носители, ако има некакво значење тоа... Дај Боже барем ЛЕ да играме, и тоа ќе биде успех, според мене...
Светла точка денеска немаше, според мене... Гол примивме невиден, само Партизан може да прима таков гол, да помине топката покрај сите и никој да не ја избие... Освен Волков кој се колку-толку трудеше по левата страна, друг никој... И Стојке што си ја заврши својата работа...
Тоа е тоа момци, нема разочарување, имаме уште да играме, не е се така црно...
Уз Партизан буди и кад губи...