Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
7 август 2011
Мислења
4.932
Поени од реакции
14.957
ако на крај на сезона ми останале 500 к за трансвери дали следната сезона тие пари ќе се додадат на предвидениот трансвер буџет. ?
кој ја посетил темата за смешен пост знае зошо пишав .? :D

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Ме натеравте да почнам пак да ја играм играва :D

Почнав со Лутон (англиска конференција) цел ми е експресно да качувам рангови до чемпионшип каде што ќе одмарам една година па да идам во ПЛ.

Сега за сега имам изиграно 30тина натпревари бегам 15 бода на вториот.

Ми дадоа 20к буџет на старт со лимит од 25к неделна плата, надмината ми е така да неможам да потпишувам со нови играчи а неможам да продадам идиоти по 34 години што ми зимаат 2-3к :(

Иначе Лутон и така имаше media prediction како прв, ама не го одбрав ради тоа туку ради стадионот.

Имам играно порано со идиотски тимови од конференција север или југ и чим се качиш малце погоре со мал стадион цело време ќе идеш у минус. Така да сега кога бирам тимови од ниска лига гледам да имаат голем стадион.

П.С. Лутон има играно успешно во првата англиска лига (тогаш немаше ПЛ) крајот на 80тите години меѓутоа 91/92 испаѓа и цело време тоне после тоа.
Затоа ме вработија мене да ги вратам на врвот (ако не се пензионирам у меѓувреме) :D

Ако изиграм 2-3 сезони ќе отворам тема

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Можете да ми кажете кој е најдобар пач, а и да ги има новите трансфери (од кој вие сте најзадоволни). Јас го имам 12.0.2 ама планирам да почнам сезона

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Можете да ми кажете кој е најдобар пач, а и да ги има новите трансфери (од кој вие сте најзадоволни). Јас го имам 12.0.2 ама планирам да почнам сезона
Кај најде кракнат 12.0.2 жити се :D

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.407
Поени од реакции
9.717
Супер што се направи посебна тема за FM. Се надевам дека ќе има барем приближно популарност како фм-балкан форумот. Сигурно има голем број кој играат, само прашање е колку ќе бидат активни на темава. Може да се направат некои подгрупи слично како на фм балкан,може да се организираме за заедничка работа и подобрувања од кои сите би имале бенефиции. Наредната недела ќе напишам неколку мои предлози,а ако има некој друг во меѓувреме нека постира. Позз до сите менаџери :)

Член од
7 август 2011
Мислења
4.932
Поени од реакции
14.957
случајно на андроид маркет ја најдов football manager 2012 handheld ама кошта 10 долари :( . Да не има негде пиратска верзија ??

Член од
7 август 2011
Мислења
4.932
Поени од реакции
14.957
возможно е запамтената од ПЦ да ја префрлам на мобилен ?? :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Веројатно е возможно .. како и сите други апликации и игри за мобилни од пц ги префрлаш на телефон и си ја инсталираш на телефон :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не, поинаков е фајлот. Префрлаш апликации од ПЦ на телефон ама не ја префрлаш апликацијата, го префрлаш инсталациониот .apk фајл, не го префрлаш целиот инсталиран директориум. .apk и .exe се два различни поими :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.348
Што туку имав 2 меча во исти ден. Му се има на некој случено ова?

Инаку кој е најбрзиот хет-трик што ви се има случено?
Сега кај мене за 7 мин хеттрик. За 27 мин. 4 гола
За 60ина мин 5 гола и 1 асистенција :vozbud:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Самдорија 5 сезона Формација 4 3 1 2 прв тим Руи Патрицио
Десен бек Себастиал Кочија централни Киелини ( Истече договор на фри го земав) Астори Лев бек Хозе ангел
3ца Мц Марвин Мартин Роси ( рома испадна во 2ра лига па го зема скоро за ич пари ) Рамси Полушпиц Давид силва ( трансфер листа беше стаен) Шпицови Фалкао ( 40 милиони лупнав) И јоветич ( него 20че го земав) на клупа Скетеленбург бокети Ромарио Бертолаци Паломбо Поли Верати Вела Лукас Мора Геромел Кампорезе Борини и Пандур...атакувам на ЛШ сезонава :D

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.932
Поени од реакции
45.048
Кај најде кракнат 12.0.2 жити се :D
Na zamunda gi imate site apdejti, simnete go posledniot, 12.0.4, toj e posleden, so site transferi od Januari.

Kajgana Shop

На врв Bottom