- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
Абе легенда, не легенда, ама што се вика јавна тајна е дека да не освоеше Челзи лига на шампиони, РДМ ќе леташе.Требаше АВБ да го направи истото ама играчите не се сложуваа со тоа и издејствуваа негова смена.
Е сега второво е што би било кога би било прашање ама мислам дека тоа нема да се случи бидејќи РДМ е легенда во Челзи и има авторитет во клубот за разлика од АВБ (кој што впрочем беше помлад од некои од играчите).
За РВП не знам ама покрај парите сигурно дека веќе му здосадило од каузата "Следната сезона е наша". Со ова не викам дека тоа е тоа што вие како навивачи го тврдите ама сигурно Венгер за да го задржи РВП му го продавал ова демек : Еве донесовме играчи сега ќе ни тргне.
И кога сме веќе кај РВП што бидна со шпекулацииве некако замреа. На крај да не ќе остане со Арсенал?
--- надополнето: 6 август 2012 во 02:54 ---
Па нова ера во стил дека костурот на тимот не е ист со тој од пред неколку години.
Сакал нејќел тоа е.
РВП не знам, шпекулации за Јуве, Јунајтед и Сити. Сити демек се откажале најверојатно поради сумата Арсенал што ја бара. Арсенал бара многу пари и го оправдувам тој потег. Демек Јуве му има поставено дедлајн до 7ми август, а се поголеми се шпекулациите дека ќе патува со Арсенал во Келн на 12ти август. Јас сум за Арсенал да не го продаде иако нема да потпише нов договор со тоа што РВП ќе мора да се труди пак да има одлична сезона иначе во спротивно ни Фулам нема да го сака на 30 години. Ако веќе го продаваат нека биде тоа во Сити и уште у втора утакмица нека скрши нога.