Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Добро бе нели гледаш дека навивачиве на Арсенал се "искомплексирани". Не од другите туку од самите себе.
Квалитетно засилување немаат земено некое време.Еве сега се залажуваат дека Жиру и Подолски се спасители ама ништо.
Неможат да изградат шампионски тим и само тапкаат во место па дури и назадуваат додека екипи како Јунајтед и Челзи вложуваат во иднината.
И сега криво им е што и тие не можат да трошат (а не дека немаат пари) и тука ја исфрлаат нервозата.
Единствено можат до некаде да се носат со Ливерпул последниве години и затоа последниве страни беа Арсенал вс. Ливерпул
Да го кажеше ова фан Јунајтед да го разберам некако , ама ти ли ќе ми збориш за засилувања кога потрошивте незнам колку милијарди да си го исполни хирот Абрамовиќ за ЛШ???

Вложување во иднината, иди бе не ме смеј , која иднина ја имате вие бе , зависите од еден човек (што кога него ќе го нема, или ќе му здосадите - види пример Малага), за каква иднина ми збориш кога немате ниеден млад играч произведено во задни 5-6 години, со купена ли иднина ќе се фалите?

Вие ли најдовте за засилување да зборите , кога и покрај сите пари што ги имате ги направивте најголемите утки во купување на играчи за кои ден денес цел свет ви се смее.

Лани цела година пцуеше по тимот на темава, за кога станаа шампиони на ЛШ одеднаш да бидат најдобри и засилувања и тим и менаџер и се.
:tapp: ова е малку за тебе па затоа земи помножи со 1000 може ќе ти дојде памет.

S

Stivie G

Гостин
Ајде сега да видиме кој ќе ја добие битката за Лондон:icon_lol:. Типувам на Челзи бидејки се во далеку поповолна ситуација :P.

L

Löwe

Гостин
Не, Подолски, Казорла и Жиру не се добри трансфери, Марин и Оскар се.

Со копиљаци дискусија не се прави.
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Ќе ги видиме Жиру и Подолски колку се добри. Да не бидат иста приказна како Шамак и Жервињо со едвај по 3-4 гола во цела сезона.

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Ќе ги видиме Жиру и Подолски колку се добри. Да не бидат иста приказна како Шамак и Жервињо со едвај по 3-4 гола во цела сезона.
Не бе, Торес беше најдобар колку гола даде???
:facepalm: х 1000

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.348
Да го кажеше ова фан Јунајтед да го разберам некако , ама ти ли ќе ми збориш за засилувања кога потрошивте незнам колку милијарди да си го исполни хирот Абрамовиќ за ЛШ???

Вложување во иднината, иди бе не ме смеј , која иднина ја имате вие бе , зависите од еден човек (што кога него ќе го нема, или ќе му здосадите - види пример Малага), за каква иднина ми збориш кога немате ниеден млад играч произведено во задни 5-6 години, со купена ли иднина ќе се фалите?

Вие ли најдовте за засилување да зборите , кога и покрај сите пари што ги имате ги направивте најголемите утки во купување на играчи за кои ден денес цел свет ви се смее.

Лани цела година пцуеше по тимот на темава, за кога станаа шампиони на ЛШ одеднаш да бидат најдобри и засилувања и тим и менаџер и се.
:tapp: ова е малку за тебе па затоа земи помножи со 1000 може ќе ти дојде памет.
Мекехран и Бертранд не се производ на Челзи?
И ај баш да видиме дали Челзи ќе пропадне доколку си отиде Роман.
И не ми го сфати муабетот. Не реков дека тапа трансфери правите туку дека не трошите пари како Челзи и Јунајтед и сега сите ви се криви. Мислите дека Венгер е Господ со тоа што КУПУВА млади играчи и мислите дека ако другите екипи не трошат пари дека вие ќе сте владетели.
Па еве ви го Карлинг купот барем таму со младинци се игра да бевте толку добри ќе го освоевте барем тој куп.
А колку играчи има произведено Арсенал? Сигурно нема 5 играчи или повеќе така да..
--- надополнето: 6 август 2012 во 00:26 ---
Не бе, Торес беше најдобар колку гола даде???
:facepalm: х 1000
Минатата сезона 11.Меѓу топ 5 стрелци на Челзи.
И втор асистент беше. А да и постигна гол на Ноу Камп што на Челзи подоцна му донесоа 50 милиони од УЕФА. Така да би рекол дека испадна поприлично добар трансфер за играч што за година ипол мораше да се нагодува на режими на 3 различни менаџери.
Ете уште едно нешто за што Челзи добива многу хејт. Ептен менаџери мењал
И да со право добива хејт.Не може да се очекуваат резултати од тим што менува често тренери.
Еве на пример Арсенал во последниве 7 години го нема сменето Венгер па се утепа од трофеи зимање. ЕЕЕ а кај ќе му беше крајот на Челзи па...
--- надополнето: 6 август 2012 во 00:28 ---
dragonsky е најбедниот и најглупиот човек шо сум го сретнал на форум.Патем е тешко искомплексиран глупак.

Си имав што да кажам и тоа НА ФОРУМ,А НЕ ВО ПП КАКО СИТЕ ПИЧКИ ШО ПРААТ.

Џену,дај ми сега бан недела дена,си заслужив :)
Фала и јас те сакам тебе.
А бе немаш појма колку сум искомплексиран од Арсенал.
На тема за финале за ЛШ лани цело време цело време за вас зборев и за тоа како не сте заслужиле да влезете во финале.
На тема за тоа кој го уништи фудбалот цело време за вас зборев и не гледав дека имало 20 големи трансфери пред тоа.
А бе од уста не ве вадам еј...... или чекај тоа ти беше?

Најверојатно е дете и интересно му е да провоцира.
Дап. Ќути сега мајка ми ми даде екстра време до покасно да останам инаку до сега 5 пати требаше во кревет да бидам.
Ама ќути немој да си и кажал инаку ќе ми прекине да ми купува млекце за една недела

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
И не ми го сфати муабетот. Не реков дека тапа трансфери правите туку дека не трошите пари како Челзи и Јунајтед и сега сите ви се криви. Мислите дека Венгер е Господ со тоа што КУПУВА млади играчи и мислите дека ако другите екипи не трошат пари дека вие ќе сте владетели.
Па еве ви го Карлинг купот барем таму со младинци се игра да бевте толку добри ќе го освоевте барем тој куп.
А колку играчи има произведено Арсенал? Сигурно нема 5 играчи или повеќе така да..
Шчезни, Гибс, Вилшер, - сите прва постава , плус уште десетина други што дошле на многу млада возраст и успеале да станат првотимци.

Колку натпревари изиграле овие во ПЛ ??? и дали ќе изиграат и наредна сезона???
Карлин куп - прашај ги Сити (од кои отпадна Арсенал лани ) со каков состав играа, или пак Ливерпул дали со младинци го освоиа???
--- надополнето: 6 август 2012 во 00:32 ---

Минатата сезона 11.Меѓу топ 5 стрелци на Челзи.
И втор асистент беше. А да и постигна гол на Ноу Камп што на Челзи подоцна му донесоа 50 милиони од УЕФА. Така да би рекол дека испадна поприлично добар трансфер за играч што за година ипол мораше да се нагодува на режими на 3 различни менаџери.
Дечко ПЛ е темава (ако вадиш статистика вади ми од таму)

A

Alexander Nevsky

Гостин
Шчезни, Гибс, Вилшер, - сите прва постава , плус уште десетина други што дошле на многу млада возраст и успеале да станат првотимци.

Карлин куп - прашај ги Сити (од кои отпадна Арсенал лани ) со каков состав играа, или пак Ливерпул дали со младинци го освоиа???
Да затоа ви бегаат играчите од што сте кадарни да осовоите Пл и Лш.
Управата ви е катастрофа,Венгер незнам дали свати дека со деца не се пие ракија.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.348

Зошто играат овие 3ца прва постава? Затоа што Арсенал нема купено подобри играчи од овие.

Бертранд и Мекехран не играат толку често на своите позиции затоа што ги има Ешли и Лампард.
Исто така можеби Бертранд не игра често прв тим ама кога игра прв тим тоа е финале на ЛШ.

И кога веќе правиме муабет за тоа дали Челзи има прозиведено играчи Тери не е? Или и тој го има купено бате Роман?
Ех Роман да не ги купеше Џон и Френк сега Челзи втора лига ќе играше

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549

Дап. Ќути сега мајка ми ми даде екстра време до покасно да останам инаку до сега 5 пати требаше во кревет да бидам.
Ама ќути немој да си и кажал инаку ќе ми прекине да ми купува млекце за една недела
Оскар 20, Хазард 21, Марин 23 години.
Жиру 25, Подолски 27, Казорла 27.
Што збореше ти тоа за купување млади играчи?

Можам многу долго да ти набројувам легенди кои произвел АРсенал, но само ќе тио го спомнам Џек Вилшер, кој е поголем талент од сите таленти на Челзи заедно во последните 10 години.

Мекекран и Бертранд. :pos::pos:

А за твојава такозвана навреда, само докажуваш колку години имаш, барем се надевам дека имаш 15-16 години, да имаш повеќе топа би значело дека имаш пречки во развојот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.348
Оскар 20, Хазард 21, Марин 23 години.
Жиру 25, Подолски 27, Казорла 27.
Што збореше ти тоа за купување млади играчи?

Можам многу долго да ти набројувам легенди кои произвел АРсенал, но само ќе тио го спомнам Џек Вилшер, кој е поголем талент од сите таленти на Челзи заедно во последните 10 години.

Мекекран и Бертранд. :pos::pos:

А за твојава такозвана навреда, само докажуваш колку години имаш, барем се надевам дека имаш 15-16 години, да имаш повеќе топа би значело дека имаш пречки во развојот.
Вилшер поголем талент од Тери или Лампард? Дооообро.

Имањето на млади играчи во Арсенал беше вашата причина зошто до сега не сте освоиле титула демек млади биле и неискусни. И лани не ви беа млади играчите ама ајде во ред.
Еве сега со Подолски и Казорла ако не освоите титула значи треба да признаете дека нешто со тимот не е во ред и дека е далеку од тоа што беше.

Стварно појма немам кај виде навреда во мојот пост.
Да во право си детенце сум,владава донесе нов проект "Компјутер за секое дете" па сега и детенцава како нас можат да пишуваат свои мислења на форуми.
И еве да те "просветлам" што значи навреда пошто ако во мојот пост најде навреда во овој можеби ќе најдеш смртни закани.
dragonsky е најбедниот и најглупиот човек шо сум го сретнал на форум.Патем е тешко искомплексиран глупак.

S

Stivie G

Гостин
И после навивачите на Ливерпул биле бедни и ѓи правеле проблемите. Се гледа чии навивачи со сите бараат пречка за кавга :sneaky:.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
На 18 години Лампард и Тери не можеа да сонуваат дека ке играат за Англија а Вилшер заигра па видете сеа

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
И после навивачите на Ливерпул биле бедни и ѓи правеле проблемите. Се гледа чии навивачи со сите бараат пречка за кавга :sneaky:.
Доискажи се де, не се плаши :D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Вилшер поголем талент од Тери или Лампард? Дооообро.

Имањето на млади играчи во Арсенал беше вашата причина зошто до сега не сте освоиле титула демек млади биле и неискусни. И лани не ви беа млади играчите ама ајде во ред.
Еве сега со Подолски и Казорла ако не освоите титула значи треба да признаете дека нешто со тимот не е во ред и дека е далеку од тоа што беше.

Стварно појма немам кај виде навреда во мојот пост.
Да во право си детенце сум,владава донесе нов проект "Компјутер за секое дете" па сега и детенцава како нас можат да пишуваат свои мислења на форуми.
И еве да те "просветлам" што значи навреда пошто ако во мојот пост најде навреда во овој можеби ќе најдеш смртни закани.
Лампард е продукт на Вест Хам.
Се гледа колку ја знаеш историјата на сопствениот клуб.
Иди легни си, не се бламирај.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Се препукувате со фанови на Арсенал, на кои цело време им е Челси во уста, почни од тоа демек Лондон секогаш бил црвен и ке остане засекогаш црвен, па тоа дека Роман не направил тим, па после тоа дека сме имале среќа со Барселона, па после сме купувале промашени играчи...на нив треба јасно да им е дека треба да си гледаат во својот двор и само во својот двор, да се запрашаат зошто немаат титула веќе подолго време, после да се запрашаат кои од тие таленти што ги имале останале во Арсенал да играат во најдобрите години- сите бегаат во други клубови каде што можат да освојуваат трофеи ( Кол, Анри, Фабрегас...), а мене колку што ме држи сеќавањето Дрогба имаше финансиски подобри понуди од Јувентус, последна година и од Барселона ( според пишувањата во весници), Лампард после финалето во Москва имаше многу финансиски подобра понуда од Интер, Тери имаше пред 2-3 години подобра понуда од Сити, но сите овие останаа да играат во Челси никој не избега затоа што знаат дека тимот секоја сезона е сконцентриран на трофеи!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom