Cannon
Doctor
- Член од
- 22 март 2009
- Мислења
- 5.101
- Поени од реакции
- 5.841
Да го кажеше ова фан Јунајтед да го разберам некако , ама ти ли ќе ми збориш за засилувања кога потрошивте незнам колку милијарди да си го исполни хирот Абрамовиќ за ЛШ???Добро бе нели гледаш дека навивачиве на Арсенал се "искомплексирани". Не од другите туку од самите себе.
Квалитетно засилување немаат земено некое време.Еве сега се залажуваат дека Жиру и Подолски се спасители ама ништо.
Неможат да изградат шампионски тим и само тапкаат во место па дури и назадуваат додека екипи како Јунајтед и Челзи вложуваат во иднината.
И сега криво им е што и тие не можат да трошат (а не дека немаат пари) и тука ја исфрлаат нервозата.
Единствено можат до некаде да се носат со Ливерпул последниве години и затоа последниве страни беа Арсенал вс. Ливерпул
Вложување во иднината, иди бе не ме смеј , која иднина ја имате вие бе , зависите од еден човек (што кога него ќе го нема, или ќе му здосадите - види пример Малага), за каква иднина ми збориш кога немате ниеден млад играч произведено во задни 5-6 години, со купена ли иднина ќе се фалите?
Вие ли најдовте за засилување да зборите , кога и покрај сите пари што ги имате ги направивте најголемите утки во купување на играчи за кои ден денес цел свет ви се смее.
Лани цела година пцуеше по тимот на темава, за кога станаа шампиони на ЛШ одеднаш да бидат најдобри и засилувања и тим и менаџер и се.
ова е малку за тебе па затоа земи помножи со 1000 може ќе ти дојде памет.