Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Се гледа по тоа колку речникот ти е сиромашен со вулгарни зборови .... Сигурно има причина зашто овдека никој не ги подеснува навивачите на ливерпул !!!
Мојот речник си е моја работа. Кога некој е некултурен кон мојот клуб, ја ќе бидам некултурен према него. Кога некој ќе ми даде критика но со добра намера, ја ќе му вратам со иста намера. У превод ги третирам луѓето тука како што они ме третираат мене. Такада мојот речник нема што да те засега, ја барем имам речник за разлика од тебе што имаш само една сликичка да ставиш, што btw не си ни ја направил ти туку си пишал на гугл loserpool. И ние фановите на Ливерпул не сме сите исти, иако очигледно ти така мислиш. Ако некој лично мене не ме поднесува, па и ја него нема да го поднесувам.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Се гледа по тоа колку речникот ти е сиромашен со вулгарни зборови .... Сигурно има причина зашто овдека никој не ги подеснува навивачите на ливерпул !!!
Te sakaat roditelite?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.693
Поени од реакции
21.183
Мене не ми треба есеј за да докажам нешто , доволно ми е само една сликичка која пак ја има во огромен број на варијанти !!!! Кога веќе не сме засегнати од твојот речник иди тркни до правила и однесување на форумов за тоа како треба да се однесуваш . Тоа дека вие фановите на Л не сте сите исти тоа малце потешко , ароганција удирање во гради , нешто слушам купови сте правеле пуздер , гејчестерци шрекови ова она ... тоа кога го изговарате во множина тоа не се важи ама кога некој ќе ви потенцира ЛУЗЕРПУЛ е тогаш боли нели . Знаеш што викаат ... тоа што ќе пожнееш тоа и ќе си јадеш . Самиот факт дека тука никој нема да застане да брани лузерпул фан кажува доста за тоа како се однесувааат истите !!!!
Арсенал немале освоено трофеј 8 години .. на нив нема да им треба трофеј за да бидат подобри од вас на секое можно ниво !!!

Поздрав

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мене не ми треба есеј за да докажам нешто , доволно ми е само една сликичка која пак ја има во огромен број на варијанти !!!! Кога веќе не сме засегнати од твојот речник иди тркни до правила и однесување на форумов за тоа како треба да се однесуваш . Тоа дека вие фановите на Л не сте сите исти тоа малце потешко , ароганција удирање во гради , нешто слушам купови сте правеле пуздер , гејчестерци шрекови ова она ... тоа кога го изговарате во множина тоа не се важи ама кога некој ќе ви потенцира ЛУЗЕРПУЛ е тогаш боли нели . Знаеш што викаат ... тоа што ќе пожнееш тоа и ќе си јадеш . Самиот факт дека тука никој нема да застане да брани лузерпул фан кажува доста за тоа како се однесувааат истите !!!!
Арсенал немале освоено трофеј 8 години .. на нив нема да им треба трофеј за да бидат подобри од вас на секое можно ниво !!!

Поздрав
:pos: Ме болело кога ќе не наречеле Лузерпул :pos: Дечко тоа е еквивалентно на другар коа ќе те нарече "пеер", ако го сметаш тоа за навреда онда не знам шо да ти кажам. И мене не ми треба никој да ме брани за да си го докажам тоа што сакам и можам со било кој член да правам муабет без ничија поддршка. Тебе ако ти треба група фанови зад твојот грб да ти викаат "Ајде Рајан Гигс, ги имаш Лузерпулциве сеа ги имаш!", мене не ми треба.

А коа умеша сеа друг клуб (нешто што сите се познати да го прават против нас, зборат за наши порази од слаби клубови, а коа ние ќе го искористиме истото против нив, ние автоматски сме клуб кој не се фали со нивни успеси туку со успеси на други), Сити немале освоено титула 40+ години, па доволно им беше една секунда за да ви ја лапнат од пред нос.

Поздрав :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866

Поздрав
Кругот се врти малиша, уживаше до сега ама од предходната година ќе ја гледаш реалноста на новите екипи што доаѓаат.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.693
Поени од реакции
21.183
Кругот се врти малиша, уживаше до сега ама од предходната година ќе ја гледаш реалноста на новите екипи што доаѓаат.
хахаха јак муабет ... детски да не речам .. "сега ќе видиш другиве што ќе ти направат" . Од секогаш ми биле патетични оние кој се силат преку други па макар тоа било и фудбалски клуб :pos:.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Тоа болдот ти е многу глуп заклучок. Треба да имаш барем малце поштување спрема навивачите на Ливерпул, затоа што незнам колку други тимови би задржиле волку навивачи иако 20 години титула немаат во ПЛ, и од сезона во сезона прави големи грешки. Не сум член на форумов од завчера и знам колку навивачи имаше Јунајтед Роналдо додека играше таму. Откако отиде во Реал неколку од тие навивачи ги снема од форумот а и намалија интерес за Јунајтед. Сега сте на врвот ама ако Сити и Челзи влезат у серија и почнат да освојуваат 10тина години баш ќе видиме што навивачи има Јунајтед. Лесно е да го сакаш и подржуваш тимот кога е на врвот, сосема е друго кога неможе ни да влезе во ЛШ.
Значи не се работи за респект на навивачите од вашиот клуб или освојување титули и сл. Работата е што сварно е глупаво, ама сварно е премногу глупаво да си правите некои ВАШИ математики во врска со титули и како тоа се знае кој е кој во Англија. Целата дискусија е тоа како за вас единствени титули се тие 18+5, па од таму идеме до заклучок дека сварно сте ѕверови. Мислам hello! Што треба? Бравос да ви речеме? И не сум само јас и навивачите на Јунајтед што никако на крај не излегуваат со вас, сите навивачи на другите тимови едно на велико ве реметат, друго кога ке треба некој муабет на место да се каже, никако некој да излезе на крај. Значи Арсенал кркаше 8-2, имаше јак ремет за тоа, ние кркавме 1-6 имаше уште поголем ремет за тоа, ама вие сте такви (ке си земам за право да го речам тој збор, и не го сваќај навредливо) изроди, што НИКАКО не може да се направи некоја квалитетна дискусија со вас.
И за бројот на навивачите, значи гарантирам дека главна причина што навиваш ти за ливерпул е Овен, Жерард, Фаулер, Хески или некој друг екстра играч што играл порано. Ма немој да ме јебеш со тоа 20 години не сте освоиле титула, а имате уште навивачи. Кои навивачи? Тие од периодот на горе споменатите играчи? Во последниве 10год. колку деца(да ги речам) навиваат за Ливерпул? ИЧ.
Ептен ќе забегаме со дискусијата, па затоа ќе го споменам пак болдираното од предходниот пост.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
хахаха јак муабет ... детски да не речам .. "сега ќе видиш другиве што ќе ти направат" . Од секогаш ми биле патетични оние кој се силат преку други па макар тоа било и фудбалски клуб :pos:.
Леле дечко извини вака ама убедливо најглуп си на форумот. Значи и да ти нацрта човек неможеш да разбереш. Ќе се повлечам тука и ќе избегнувам да ти ги читам коментарите.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Значи не се работи за респект на навивачите од вашиот клуб или освојување титули и сл. Работата е што сварно е глупаво, ама сварно е премногу глупаво да си правите некои ВАШИ математики во врска со титули и како тоа се знае кој е кој во Англија. Целата дискусија е тоа како за вас единствени титули се тие 18+5, па од таму идеме до заклучок дека сварно сте ѕверови. Мислам hello! Што треба? Бравос да ви речеме? И не сум само јас и навивачите на Јунајтед што никако на крај не излегуваат со вас, сите навивачи на другите тимови едно на велико ве реметат, друго кога ке треба некој муабет на место да се каже, никако некој да излезе на крај. Значи Арсенал кркаше 8-2, имаше јак ремет за тоа, ние кркавме 1-6 имаше уште поголем ремет за тоа, ама вие сте такви (ке си земам за право да го речам тој збор, и не го сваќај навредливо) изроди, што НИКАКО не може да се направи некоја квалитетна дискусија со вас.
И за бројот на навивачите, значи гарантирам дека главна причина што навиваш ти за ливерпул е Овен, Жерард, Фаулер, Хески или некој друг екстра играч што играл порано. Ма немој да ме јебеш со тоа 20 години не сте освоиле титула, а имате уште навивачи. Кои навивачи? Тие од периодот на горе споменатите играчи? Во последниве 10год. колку деца(да ги речам) навиваат за Ливерпул? ИЧ.
Ептен ќе забегаме со дискусијата, па затоа ќе го споменам пак болдираното од предходниот пост.
Не лупај бе. Кога го попушивте со 1:6 на целиот ремет се вадевте „шо бе, за Сити сте сега?“.
Не прај фаци овде, небаре од вчера сме на форум, или воопшто, од вчера гледам фудбал па се препуцавам со фанови на Manure.

Со кое право ги нарекуваш навивачите на Ливерпул изроди бе?
Па уште вика „не се вреѓај ама така е“.

А да ти опцујам се живо, и да ти речам “не се вреѓај, ама така е.“

Ако за тебе тоа е почеток на дискусија, која „навивачите на ливерпул ја упропастувале“, тогаш не треба ни да трошам зборови на тебе.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Многу се карате луѓе,ништо интересно неможе да се прочита на темава освен глупости и препукувања..Место да е преполна темава со трансфери и муабети за следната сезона вие тука го дрвите на велико..

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Прво и основно не ми се обраќај со вие. Или па праи генерализација? Затоа што ако сите навивачи ги ставаш на исто место тоа ти е бедно ептен. Како ја да кажам сите што навиваат за Јунајтед се малце подзаостанати како оној Гигсон од погоре.
Јас можам комотно да ти го кажам МОЕТО мислење. Значи не на навивачите на Ливерпул него моето. Тоа е дека како што Ливерпул имал свое време коа праел лом во Европа и Англија така имал и Манчестер, а и Арсенал пред некоја година. Е сега доаѓа време кога има криза и кога клубот почнува да заостанува. Ти сакаш верувај или не, тоа ќе му се деси и на Јунајтед. Дали сега дали за некоја година ќе се случи и тоа. А дали ќе трае 20+ години или 5 години тоа ќе видиме.
За реметот уопште никој не се лути ако стварно има смисла. Ама сликиве од 9гаг? Озбилно? Се дешава и голем пораз и да изгубиш титула во 93та минута ама ставање на глупи слики и под тоа пишување Лузерпул, Гејчестер, Тој на Абрамович тимот и Градинката, стварно е без врска.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.693
Поени од реакции
21.183
Многу се карате луѓе,ништо интересно неможе да се прочита на темава освен глупости и препукувања..Место да е преполна темава со трансфери и муабети за следната сезона вие тука го дрвите на велико..
Епа тоа е муабетов , дискутираме за трансферите и трофеите на луверпул од пред 100 години :) ...

Леле дечко извини вака ама убедливо најглуп си на форумот. Значи и да ти нацрта човек неможеш да разбереш. Ќе се повлечам тука и ќе избегнувам да ти ги читам коментарите.
Ејј се кладам дека ова сам го смисли :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Викам ја не се излага на крај со комплексашиве.... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom