Значи не се работи за респект на навивачите од вашиот клуб или освојување титули и сл. Работата е што сварно е глупаво, ама сварно е премногу глупаво да си правите некои ВАШИ математики во врска со титули и како тоа се знае кој е кој во Англија. Целата дискусија е тоа како за вас единствени титули се тие 18+5, па од таму идеме до заклучок дека сварно сте ѕверови. Мислам hello! Што треба? Бравос да ви речеме? И не сум само јас и навивачите на Јунајтед што никако на крај не излегуваат со вас, сите навивачи на другите тимови едно на велико ве реметат, друго кога ке треба некој муабет на место да се каже, никако некој да излезе на крај. Значи Арсенал кркаше 8-2, имаше јак ремет за тоа, ние кркавме 1-6 имаше уште поголем ремет за тоа, ама вие сте такви (ке си земам за право да го речам тој збор, и не го сваќај навредливо) изроди, што НИКАКО не може да се направи некоја квалитетна дискусија со вас.
И за бројот на навивачите, значи гарантирам дека главна причина што навиваш ти за ливерпул е Овен, Жерард, Фаулер, Хески или некој друг екстра играч што играл порано. Ма немој да ме јебеш со тоа 20 години не сте освоиле титула, а имате уште навивачи. Кои навивачи? Тие од периодот на горе споменатите играчи? Во последниве 10год. колку деца(да ги речам) навиваат за Ливерпул? ИЧ.
Ептен ќе забегаме со дискусијата, па затоа ќе го споменам пак болдираното од предходниот пост.