Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.693
Поени од реакции
21.183
Сакам да му се даде одма бан на ова гомно Гејчестерско, јас само што ставив слика од Видич со Торес одма добив бан, а овој директно за клубот навреди, али и да не добие бан нема да ми биде чудно бидејки ние немаме Админ или Модератор на темава (навивач на Ливерпул) али ако се придржувате до правилата ова би требало да биде казнето со 1недела бан

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Сакам да му се даде одма бан на ова гомно Гејчестерско, јас само што ставив слика од Видич со Торес одма добив бан, а овој директно за клубот навреди, али и да не добие бан нема да ми биде чудно бидејки ние немаме Админ или Модератор на темава (навивач на Ливерпул) али ако се придржувате до правилата ова би требало да биде казнето со 1недела бан

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Како бе не те бануваат гнасо една само оваа слика си се научил да ја ставаш. Да ти се посерам у дискусиите на форумот ќе го тргнам тоа надгледувај ја темата, еден асален коментар да неможе да се прочита.

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.693
Поени од реакции
21.183
Ние па 20 страни назад читаме како Карлинг Куп бил всушност најпрестижниот трофеј на светот !!!:pipi:

p.s. btw логото не е исто , пронајди ја разликата сам :pipi:

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Од фактите не се бега, кажи шо ќе кажеш:pipi:.
Значи толку многу постови ти изначитав што просто незнам на кој да те цитирам. Дискусија со фан на ливерпул води од нешто кон ништо, али како и да е. Очигледно е дека си сметате тоа што ви одговара (нормално вие и целиот свет(само незнам кој свет, изледа на бајките)), а друго ништо не гледаде, во сефкупни титули сте позади Јунајтед, тоа е ФАКТ, а во некои други пресметки, формули, равенки, во секој поглед се појаки од Јунајтед, свака част за тоа. (y)

И очигледно е дека многу сте кратки со видот. Јас имам пријателка во Лондон што навива за Челзи, и нормално, се знае кој е шампионот на Англија, и СИТЕ знаеме кој е тоа. И меѓу другото пред да ми реплицираш прочитај го пак болдираното.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Значи толку многу постови ти изначитав што просто незнам на кој да те цитирам. Дискусија со фан на ливерпул води од нешто кон ништо, али како и да е. Очигледно е дека си сметате тоа што ви одговара (нормално вие и целиот свет(само незнам кој свет, изледа на бајките)), а друго ништо не гледаде, во сефкупни титули сте позади Јунајтед, тоа е ФАКТ, а во некои други пресметки, формули, равенки, во секој поглед се појаки од Јунајтед, свака част за тоа. (y)

И очигледно е дека многу сте кратки со видот. Јас имам пријателка во Лондон што навива за Челзи, и нормално, се знае кој е шампионот на Англија, и СИТЕ знаеме кој е тоа. И меѓу другото пред да ми реплицираш прочитај го пак болдираното.
Тоа болдот ти е многу глуп заклучок. Треба да имаш барем малце поштување спрема навивачите на Ливерпул, затоа што незнам колку други тимови би задржиле волку навивачи иако 20 години титула немаат во ПЛ, и од сезона во сезона прави големи грешки. Не сум член на форумов од завчера и знам колку навивачи имаше Јунајтед Роналдо додека играше таму. Откако отиде во Реал неколку од тие навивачи ги снема од форумот а и намалија интерес за Јунајтед. Сега сте на врвот ама ако Сити и Челзи влезат у серија и почнат да освојуваат 10тина години баш ќе видиме што навивачи има Јунајтед. Лесно е да го сакаш и подржуваш тимот кога е на врвот, сосема е друго кога неможе ни да влезе во ЛШ.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ја до сеа неколку пати сум влегол во дискусија со фанови на лузерпул и секогаш завршувало трагично...и сум дигнал руке! :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ја до сеа неколку пати сум влегол во дискусија со фанови на лузерпул и секогаш завршувало трагично...и сум дигнал руке! :)
Ти ги читам коментарите и какви глупости пишуваш не ме ни чуди што дискусијата одма завршила.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Цц, човекот во јузернејм го носи името на Рајан Гигс, а нивото на понашање му е милион класи зад него. Едино што правиш брат е дека го срамиш неговото име. Човекот е еден од ретките кои ги поштувам во Ман Ју бидејќи знам дека е прав професионалец и не јаде гомна за други клубови, туку има почит за сите исто како и други легенди во клубовите како нашиот Џејми Карагер, Тиери Анри, Френк Лампард и тн. Бољи смени си го ако сакаш лајна да јадеш само...

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.693
Поени од реакции
21.183
Цц, човекот во јузернејм го носи името на Рајан Гигс, а нивото на понашање му е милион класи зад него. Едино што правиш брат е дека го срамиш неговото име. Човекот е еден од ретките кои ги поштувам во Ман Ју бидејќи знам дека е прав професионалец и не јаде гомна за други клубови, туку има почит за сите исто како и други легенди во клубовите како нашиот Џејми Карагер, Тиери Анри, Френк Лампард и тн. Бољи смени си го ако сакаш лајна да јадеш само...
За разлика од тебе и други јас не употребив ни една навреда ... а од друга страна па да го споредиш карагер со гигс е фејл на годината !!!!

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
Уште непочната сезоната фановиве на Ливерпул ги пука нервоза. Почнуваат да пцујат, да се натпреваруваат колку бил важен карлинг купот (па у последно време освојување на карлинг купот за нив е како ЛШ :D ) Замислете што ке биде после првите 10 кола од почетокот на новата сезона?!? Па јас мислам дека како тргнала работава уште у второто коло ке почнат да ја бојкотираат темава :LOL:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
За разлика од тебе и други јас не употребив ни една навреда ... а од друга страна па да го споредиш карагер со гигс е фејл на годината !!!!
Ја никад не напаѓам никој, само враќам кога некој ќе ми го навреди клубот. А за другиот муабет уште од сега гледам дека си едно-димензионален фан кој мисли дека само неговите се најбољи, па нема уопште со тебе да правам муабет на тема професионализам на денешните големи играчи во клубовите.

П.с: Под големи играчи подразбирам играчи како што ги наведов во моето претходно мислење, али за тебе тоа е непознато поле, такада forget it...

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.693
Поени од реакции
21.183
Ја никад не напаѓам никој, само враќам кога некој ќе ми го навреди клубот. А за другиот муабет уште од сега гледам дека си едно-димензионален фан кој мисли дека само неговите се најбољи, па нема уопште со тебе да правам муабет на тема професионализам на денешните големи играчи во клубовите.

П.с: Под големи играчи подразбирам играчи како што ги наведов во моето претходно мислење, али за тебе тоа е непознато поле, такада forget it...
Се гледа по тоа колку речникот ти е сиромашен со вулгарни зборови .... Сигурно има причина зашто овдека никој не ги подеснува навивачите на ливерпул !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom