Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Најверојатно и тоа и ќе се деси. Еве прочитајте ја изјавата на Гурлај за Скај дека уште не завршиле со трансферите.
Како и да е, јас мислам дека сеуште е рано да се кажа како ќе изгледа Челзи, од досега виденото може да се каже дека направивме многу добри трансфери со Марин и Хазард, најбитно е како ќе се изигра до крај, кои ќе си заминат и кој ќе игра десно крило.
Според мене, најблиску до излезна врата се Меирелеш и Бенајун, додека Рамирес и Мозес ќе ротираат десно, ионака да го ставиш Рамирес во средина за да контролира меч и прави посед на топка е убиство, човекот нема никаква техника, али затоа е голем тркач и одлични центаршутеви има, така да десно крило најубаво му прилега. Лукаку на позајмица.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ја би да си заминат Меирелеш, Бенајун, Малоуда и Трнбол :D

В

Ваздух

Гостин
Меирелес е сосема добар за на клупа. Ни треба долга клупа, играме на 6-7 фронта сезонава. Не заборавајте.
Бенајун и Малуда секако дека треба да заминат, за Трнбал мање-више, и така нема да фати место ниту пред Хиларио, да не зборувам за Чех.

Десен бек и десно крило, и продавање на два-тројца играчи, младинците на позајмици, и успешно лето.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Меирелес е сосема добар за на клупа. Ни треба долга клупа, играме на 6-7 фронта сезонава. Не заборавајте.
Бенајун и Малуда секако дека треба да заминат, за Трнбал мање-више, и така нема да фати место ниту пред Хиларио, да не зборувам за Чех.

Десен бек и десно крило, и продавање на два-тројца играчи, младинците на позајмици, и успешно лето.
Абе поарно Мекешран нека седи на клупа и добија шанса него Меирелеш или Малоуда :D

В

Ваздух

Гостин
Меирелес пак ќе речам дека е супер за на клупа. И корисен во некои ситуации и против некои противници. Малуда е ѓубре, јасно е.
МекЕкран не покажа досега ништо, не можеше да се избори и за прв тим на подготовките во Америка.
Играше една само, згреши при голот на Сиетл и толку. Има време за него, има време и за Лукаку.

Двајцата имаат по 19 години, кариерата е пред нив. Дрогба на тие години, собирал лубеници на некоја нива во Брегот на Слоновата Коска.
Треба да се има трпение. Имавме трпение 8 години за Микел, зошто да немаме за МекЕкран и Лукаку?

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Читам дека Тери би можел да добие казна иста како Суарез од страна на ФА, колку има вистина во ова?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Крајниот дел од видеото на Ферозе за сезонава во ЛШ (кој го гледал тоа видео знае :) )

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Каков Меирелеш каков Малуда. Единствени играчи што треба да го напуштат Челзи се Фереира, Бенајун и Хиларио.

Доколку прифатат, подобри играчи за на клупа тешко ќе најдеме од тие 2ца. Или очекувате Мекехран да просперира од седење на клупа, т.е. да влезе и да реши утакмица ко Солскјаер шо праеше у Јунајтед?

Гледам сите сакате Лукаку да иде на позајмица, јас пак мислам дека напротив треба да ни биде 1 избор пред Торес. Според она што го гледав некни, од 10топки 9беа високи, нафрлени, на глава, и после се чудиме зошто Торес има катастрофална ефикасност, а на европското даде 4 гола за вкупни 100тина минути...

А не би било лошо да се проба и со 2ца напаѓачи, редно е ебаго. А доколку планира да го тупи со Стариџ десно, нема потреба од Мозес пошо еден од него и Стариџ ќе седи на клупа, а нема да сака...

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Незнам што толку сте запнале Фериера да си оди , супер си е за на клупа последниве 3-4 години цело време беше замена и не паметам дека се бунел за тоа .Стварно незнам што претставува проблем да си го доврши договорот (уште оваа му е)

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Значи стварно Оскар ќе ја носе легендарната 11-ка . Го најдоа човекот . Подобро би му ја дал на Фереира :)
--- надополнето: 30 јули 2012 во 23:43 ---
Морници по тело ауууу сеуште го чувствувам моментот :vozbud:

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Незнам што толку сте запнале Фериера да си оди , супер си е за на клупа последниве 3-4 години цело време беше замена и не паметам дека се бунел за тоа .Стварно незнам што претставува проблем да си го доврши договорот (уште оваа му е)
Епа ако сакаш да го гледаш Хачинсон почесто на терен треба да си оди.
А за тоа што поштено си грееше клупа и си седеше мирен, си освои човекот ЛШ

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Ме интересира нешто. До пред некој ден по шпанските медиуми пишување дека Абрамович спрема милионска понуда за шпанскиот "wonder kid" Оливер Торес. 17-годишен играч на Атлетико Мадрид на кој откупната клазула му е 24 милиони евра. Со нас има договор до 2017.

Прашањето ми беше дали во Англија има некакви информации за и околу оваа шпекулација ?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Ме интересира нешто. До пред некој ден по шпанските медиуми пишување дека Абрамович спрема милионска понуда за шпанскиот "wonder kid" Оливер Торес. 17-годишен играч на Атлетико Мадрид на кој откупната клазула му е 24 милиони евра. Со нас има договор до 2017.

Прашањето ми беше дали во Англија има некакви информации за и околу оваа шпекулација ?
Искрено прв пат слушам за оваа шпекулација.
Уствари кога ќе се присетам можда и имам слушнато ама ми нема оставено голем впечаток шпекулацијава така да не е ништо сериозно ваљда :)

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
От кај видовте дека Оскар ќе ја има 11та жити се :D

Kajgana Shop

На врв Bottom