Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира нешто. До пред некој ден по шпанските медиуми пишување дека Абрамович спрема милионска понуда за шпанскиот "wonder kid" Оливер Торес. 17-годишен играч на Атлетико Мадрид на кој откупната клазула му е 24 милиони евра. Со нас има договор до 2017.

Прашањето ми беше дали во Англија има некакви информации за и околу оваа шпекулација ?
Да имаше на некои страни како dailymail,tribalfootball али не требаат да се земаат овие страни за озбилно.
Епа ако сакаш да го гледаш Хачинсон почесто на терен треба да си оди.
А за тоа што поштено си грееше клупа и си седеше мирен, си освои човекот ЛШ
Оваа сезона имаме многу густ распоред атакуваме на повеќе фронта потребен ни е Фериера може да игра и како лев бек,мене и не ми е баш нешто Хачисон добар е за дефанзива ,борбен но во ништо не се разликува од босингва во нападот али да почекаме може ќе не изненадат со некој трансфер на оваа позиција.;)

Ако случајно навистина се случи да го земете Оливер Торес, ќе го имате најдобриот плејмејкер за неколку години во вашиот тим. Од тоа што го гледав на Еуро У19, момчето ме импресионира како никој до сега.

Ако случајно навистина се случи да го земете Оливер Торес, ќе го имате најдобриот плејмејкер за неколку години во вашиот тим. Од тоа што го гледав на Еуро У19, момчето ме импресионира како никој до сега.
Не дека игра во Атлетико ама фасциниран сум. На 17 години имаше деби за Атлетико. Игра ептен добро. На прејателските натпревари против Селта и Алианца Лима беше "мен оф д меч" ќе добива шанса во прв тим, а шо знам можеби и ќе биди стандарден. Но премногу е млад, вени сечам ако за неколку години не вреди 60-70 милиони евра... :cuc:

Значи стварно Оскар ќе ја носе легендарната 11-ка . Го најдоа човекот . Подобро би му ја дал на Фереира :)
--- надополнето: 30 јули 2012 во 23:43 ---

Морници по тело ауууу сеуште го чувствувам моментот :vozbud:

А зошто да не му ја дадат 11-ката на Оскар? Дрогба го направи тоа што го направи, океј. Веќе не е наш играч, ако веќе размислуваме така, поарно нека ја повлечеа 11-ката.

Плус, нема достоен напаѓач моментално што би можел да го замени Дрогба, и затоа тој број е даден на играч од среден ред, Оскар.
Ништо страшно, нема потреба од правење паники.
--- надополнето: 31 јули 2012 во 15:27 ---
Не дека игра во Атлетико ама фасциниран сум. На 17 години имаше деби за Атлетико. Игра ептен добро. На прејателските натпревари против Селта и Алианца Лима беше "мен оф д меч" ќе добива шанса во прв тим, а шо знам можеби и ќе биди стандарден. Но премногу е млад, вени сечам ако за неколку години не вреди 60-70 милиони евра... :cuc:

Пополнет е Челзи на таа позиција, и сега и во иднина. Но ако е толку добро момчето, сигурно би се направило место во тимот :)

А зошто да не му ја дадат 11-ката на Оскар? Дрогба го направи тоа што го направи, океј. Веќе не е наш играч, ако веќе размислуваме така, поарно нека ја повлечеа 11-ката.

Плус, нема достоен напаѓач моментално што би можел да го замени Дрогба, и затоа тој број е даден на играч од среден ред, Оскар.
Ништо страшно, нема потреба од правење паники.

Патем Тhorgan Hazard на тренинг :

487150_464118386939806_1818096474_n.jpg

Радосна вест дечки! Од Челси ни го одобрија овој дизајн за знаме кое ќе биде поставено на Стемфорд Бриџ во новата сезона. Сега треба само да го направиме и да го испратиме во Лондон. За таа намена секоја донација од вас фановите ќе ни биде од огромна помош.

Донациите можете да ги уплатите во Тутунска Банка на жиро-сметка: 210066874400159 со назнака "Донација".

Ви Благодариме однапред!

558405_10151063714989614_73390864_n.jpg

Кевин Де Брујн ке иде на позајмица во Вердер,исто така и Какута се зборува дека ќе иде на позајмица се спомнува Марсеј,ако е така мислам може да го вклучиме во понудата за тој Азпиликуета.Јас не го гледам Какута да фати место во тимов ,особено непријатно ме изненди на пријателскиве натпревари.
Иванович :ROFLMAO:
600089_10151011184927839_575911148_n.jpg

Патем Тhorgan Hazard на тренинг :

487150_464118386939806_1818096474_n.jpg

Очигледно не можеш подобро од ова!

Ако имаш нешто да кажеш, слободно. Со вакви глупости, ме замараш и мене, и самиот себе.

Тоа е глупост. Ајде 11-ката уопште никој нека не ја носи. Или 25-ката од Ѕола, или од некој друг играч.
Дрогба е легенда, крал, сите знаеме што тој значеше за овој клуб и што тој направи, не се сомневам дека на сите ни е омилен, но тој не е веќе во клубот, па не гледам ништо лошо во тоа да бројката биде повторно на нечиј грб.

Очигледно не можеш подобро од ова!

Ако имаш нешто да кажеш, слободно. Со вакви глупости, ме замараш и мене, и самиот себе.

Тоа е глупост. Ајде 11-ката уопште никој нека не ја носи. Или 25-ката од Ѕола, или од некој друг играч.
Дрогба е легенда, крал, сите знаеме што тој значеше за овој клуб и што тој направи, не се сомневам дека на сите ни е омилен, но тој не е веќе во клубот, па не гледам ништо лошо во тоа да бројката биде повторно на нечиј грб.

Оди легни малце , ќе ти биде подобро .

Да 11-ката може да биде на нечиј грб , но не во рацете на еден клинец :)

Оди легни малце , ќе ти биде подобро .

Да 11-ката може да биде на нечиј грб , но не во рацете на еден клинец :)

Ќе легнам, имаш право :)

Не е во рацете, туку на грбот, 11-ката де. Клинец, да, што може да го славиме за едно 3-4 години... онака, да спомнам.

Во сабота со Брајтон го играме последниот пријателски натпревар.
Пренос ќе има само на Челзи ТВ а тоа значи дека ќе гледаме со стримови :).
Дел од пријателскиот нема да бидат сите што беа дел од олимпијадата.
--- надополнето: 1 август 2012 во 19:31 ---
313660_452190234802918_1903687749_n.jpg

Денес Стариџ го постигна едиснтвениот гол за победа на тимот на ВБ.

Да се надеваме дека со овие појачувања следната сезона ќе се покажеме како достојни противници и како тим кој отвара нова страница во својата историја :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom