Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
http://www.kurir.mk/sport/fudbal/79274-FOTO-Najubavata-makedonska-navivacka-na-Mancester-Junajted
Maнчестаровци што не се фалите бе со вашата најубава навивачка:P

не се фалат бе ... ќе морам да почнам за манчестер да навивам ... некој почнал заради гигс , бекам , кантона ... јас заради девојчево :)

ps иде ли во сагер :))))))

не се фалат бе ... ќе морам да почнам за манчестер да навивам ... некој почнал заради гигс , бекам , кантона ... јас заради девојчево :)

ps иде ли во сагер :))))))
не може да иде, го затворија;)

Сагер во минус биле секој месец и затвориле. Како е можно да си во минус по толку пива испродадени за секој викенд а и неделно јас стварно не знам.

Сагер во минус биле секој месец и затвориле. Како е можно да си во минус по толку пива испродадени за секој викенд а и неделно јас стварно не знам.
Што да не го затворат, газдата со дрес од Ливерпул нон стоп беше, не заслужуваше да одиме таму :)

Инаку сигурно му имаат тупнато некоја казна од УЈП :icon_lol:

Што да не го затворат, газдата со дрес од Ливерпул нон стоп беше, не заслужуваше да одиме таму :)

Инаку сигурно му имаат тупнато некоја казна од УЈП :icon_lol:

А вие будали одевте, а?
--- надополнето: 28 јули 2012 во 04:52 ---
http://www.kurir.mk/sport/fudbal/79274-FOTO-Najubavata-makedonska-navivacka-na-Mancester-Junajted
Maнчестаровци што не се фалите бе со вашата најубава навивачка:P

Oваа најуба Manure навивачка? Well; не е чудно што биле гејој невивачиве на Manure, seems legit.

А вие будали одевте, а?
--- надополнето: 28 јули 2012 во 04:52 ---

Oваа најуба Manure навивачка? Well; не е чудно што биле гејој невивачиве на Manure, seems legit.
collingwood.jpeg
:D

Да беше Манчестер-ка, ќе имаше силна конкуренција. кај вас in a beauty contest, во Ливерпул, е само geek, нели.

Ти викам, го оправдувам геј дувлото наречено Ман Јун фанс, не е лесно.

(Last 3 league seasons)
OVERRATED: Bale 90 games 7466mins 20 goals 21 assists.
UNDERRATED: Walcott 86 games 5548 mins 20 goals 21 assists.

Незнам шо ме натера ама гласав за Ливерпул :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom