H
-HRO
Гостин
Наскоро и пач од ПЕСЕДИТ.
Ај ако не те мрзи да ме аднеш на скајп и да ми го пратиш, зашто сјебав со download manager-от нешто и сега треба саат да чекам, ме мрзи.
И јас го немам симнато,само го поставивАј ако не те мрзи да ме аднеш на скајп и да ми го пратиш, зашто сјебав со download manager-от нешто и сега треба саат да чекам, ме мрзи.
Tylermkd
Излезе пач од Pesedit
Adds 11 fully updated teams to PES 2013 Demo (Arsenal, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Paris SG, Juventus, Milan, Dortmund, Bayern München, Barcelona, Real Madrid)
Features:
Повеќе инфо и линкови за симнување
- Full squads, latest transfers & shirt numbers
- Faces for almost all players
- Correct 12/13 kits including configuration
- Original demo teams available too
тоа со одбраната и мене ми се случува,имам чувство како само одбраната на А.И.-то да е подобрена бидејќи таа тешко се поминува и ретко излегува напредШто треба да направам освен да биде DEEP 0, за одбраната да ми седи назад. Премногу иде напред и пак ми излагаат пред гол сами.
И уште една работа која ми дојде преку .!.
Секој играч, буквално секој знае да ја прави онаа финта која ја прави Нејмар на треилерот. Нонстоп ми ги поминуваат играчите така, како мали деца да се.
Симни ги одново, оштетена е архивата, па ќе ги отпакуваш и ќе ги префрлиш каде што ти е инсталирана играта.Кога ги ставам двата фајла од пачот од песедит во img во играта ми се појавува ова.. Решение?
мене ми се дешава ова па можам да играм само копа либертадоскога и да старнам меч.. "pes 2013 demo now has stopped working" ffs. Any hint?