PES 2013

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Ај ако не те мрзи да ме аднеш на скајп и да ми го пратиш, зашто сјебав со download manager-от нешто и сега треба саат да чекам, ме мрзи.

Tylermkd :)
И јас го немам симнато,само го поставив

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Излезе пач од Pesedit
Adds 11 fully updated teams to PES 2013 Demo (Arsenal, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Paris SG, Juventus, Milan, Dortmund, Bayern München, Barcelona, Real Madrid)

Features:
  • Full squads, latest transfers & shirt numbers
  • Faces for almost all players
  • Correct 12/13 kits including configuration
  • Original demo teams available too

Повеќе инфо и линкови за симнување

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.551
Поени од реакции
22.239
Излезе пач од Pesedit
Adds 11 fully updated teams to PES 2013 Demo (Arsenal, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Paris SG, Juventus, Milan, Dortmund, Bayern München, Barcelona, Real Madrid)

Features:
  • Full squads, latest transfers & shirt numbers
  • Faces for almost all players
  • Correct 12/13 kits including configuration
  • Original demo teams available too
Повеќе инфо и линкови за симнување
:drk:

Со оглед на тоа што лани демо верзијата беше катастрофа но играта вака така ок со некој достатоци, сум многу задоволен од сегашнава демо верзија. Потечно се игра некако иако ми се чини поспора е играта но тоа не е лошо. Исто така малите недостатоци од 2012та ми се чини се во поголем дел остранети и секако бранејнето се зајакна сега. На суперстар по 2-3 шанси има противникот а на 2012та кога сакаше си правеше шанса или па фаул пред 16ник и сигурен гол од слободен. Едвај ја чекај финалната верзија која во план сум да ја купам за да играм и онлајн :cuc:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Некако тапа ми е без коментатор.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Па секогаш демото е без коментатор.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Демово е најдобро нешто што го извадиле KONAMI после PES6. Единствена поголема замерка ми е долгото додавање, се надевам дека ќе го средат.
И да, лани демото од 12-ката беше подобро од финалната верзија ваљда немат и годинава да бидит така!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Што треба да направам освен да биде DEEP 0, за одбраната да ми седи назад. Премногу иде напред и пак ми излагаат пред гол сами.

И уште една работа која ми дојде преку .!.
Секој играч, буквално секој знае да ја прави онаа финта која ја прави Нејмар на треилерот. Нонстоп ми ги поминуваат играчите така, како мали деца да се.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Што треба да направам освен да биде DEEP 0, за одбраната да ми седи назад. Премногу иде напред и пак ми излагаат пред гол сами.

И уште една работа која ми дојде преку .!.
Секој играч, буквално секој знае да ја прави онаа финта која ја прави Нејмар на треилерот. Нонстоп ми ги поминуваат играчите така, како мали деца да се.
тоа со одбраната и мене ми се случува,имам чувство како само одбраната на А.И.-то да е подобрена бидејќи таа тешко се поминува и ретко излегува напред

Инаку го тепав Арсенал со Реал 3-1 нормално со пресврт а и црвен Пепе доби:нинџ:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Кога ги ставам двата фајла од пачот од песедит во img во играта ми се појавува ова.. Решение?

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Кога ги ставам двата фајла од пачот од песедит во img во играта ми се појавува ова.. Решение?

Симни ги одново, оштетена е архивата, па ќе ги отпакуваш и ќе ги префрлиш каде што ти е инсталирана играта.

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Brand new feature in the new A.I. cheat 2013 is that now the referee are against you and they are gays too

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
кога и да старнам меч.. "pes 2013 demo now has stopped working" ffs. Any hint?

Kajgana Shop

На врв Bottom