PES 2013

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Незнам за вас али со blimp камерата играва ми е многу подобра, пошо не се гледаат анимациите добро

H

-HRO

Гостин
Не е :свиркам:

Се гледа дека се трудат али како и секоја година анимациите и енџинот ги ебат у гз. Се е добро посебно кога полека правиш акција али кога ќе дојде време за шут и кога ќе ја видам дебилната анимација и како ноншалантно шутира, не се чувствувам како да шутирам. Порано играв по 30-40 сезони во година на мастер лига, сеа едвај 20 утакмици вкупно ќе изиграм. И фифа и пес ми се разочарувачки моментално за сингл плеер, само менаџер задоволува.
Да си жив и здрав.
Делот кај шутевите да! Сите играчи шутираат како кога изведуваше Дејвид Бекам слободен удар или корнер на ПЕС 6-споро и ноншалантно. Нормално, тоа го прават при обичен шут Ingame.
Сето тоа се случува во slow motion и анимацијата е толку дебилна што дури како што викаш, не се осеќам ни дека шутирам.
Која логика? Одам со Џерард или Лампард, и пола саат го чекам да шутне, пошто се тегави како жена.
Се знае тоа како одеше и како треба да оди. Подинамични шутеви со поголема брзина и без ретардирана Slow Motion анимација.
Од тука произлегува една од стварите со кои сметам дека се работи за роботска игра.

Друга работа е оној глупав блур кој го додадоа од 12ката.
Знам дека се средува со пачови, ама добро бе мајко му стара, зошто да се комплицира? Што ќе им беше тој глупав блур? Сигурно за да ја дошминкаат играта и да заличи дефинитивно на комплетен FAIL.

И најретардираната работа која ми се случи денес, исто како на дечково на видеово, а се случуваше и на 12ката и не верувам дека ќе ја оправат кога ќе излезе играта како Full Release е ова.

Незнам што прават КОНАМИ искрено. Или ги мрзи да ги опраат голманиве, или се слепи и не не читаат сите што пишуваме дека треба да ги опраат!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Незнам за вас али со blimp камерата играва ми е многу подобра, пошо не се гледаат анимациите добро
Затоа мене на Xbox ми беше топ играва, пошо на телевизор нели и од поголема далечина - не ги гледаш анимацииве. :)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
^Исто ваков гол Балотели ми даде само голманот не беше толку излезен,а тоа дека во финалната ќе биде подобро немој да се тешите,може само уште толку да ја усерат

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Нема некој пач со повеќе тимови ???

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Доро овие промени што ги направија во новава можеа комотно со еден пач од 200 мб да ги средат во 2012.. Од она што го изиграв можам да кажам дека шутот е подобрен колку толку, не ги праат оние ретардирани шутеви и анимации како во претходната.. Ете и голманите да речеме каде каде се подобрени, и гејмплејот исто. Поспор е онака и е подобро, на другава со 3 паса се стигаше до гол.. Иначе другото е се исто...
Него дај кажете она за блур има ли фикс, пошо многу е мутно..

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Него дај кажете она за блур има ли фикс, пошо многу е мутно..
Пробај го ова. Че се снајдеш, лесно се користи.

На пес-србија прееска барав пач со други тимови, не најдов, но имаше отворено тема во која ќе се појави во наредниве денови пач со Барса, Реал, Челзи и Јуве.
Со најнови трансфери, фаци и уште нешто.

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Аууууу какви голови брцам со Роналдо од 40 метри :)Инаку тие сто имаат амерички акаунт на ПСН тек на 31 јули ќе можат да ја симнат,и ја имав али после си напраив европски

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
срање живо еј ич не ми прај мерак , и само ја ли успевам да погодам статива барем 5 пати у утакмица или има и други ?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Вечер ќе ја тестирам 2 vs 2, тука е правиот тест за да видиме колку багови има. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom