PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам за вас али со blimp камерата играва ми е многу подобра, пошо не се гледаат анимациите добро

Не е :свиркам:

Се гледа дека се трудат али како и секоја година анимациите и енџинот ги ебат у гз. Се е добро посебно кога полека правиш акција али кога ќе дојде време за шут и кога ќе ја видам дебилната анимација и како ноншалантно шутира, не се чувствувам како да шутирам. Порано играв по 30-40 сезони во година на мастер лига, сеа едвај 20 утакмици вкупно ќе изиграм. И фифа и пес ми се разочарувачки моментално за сингл плеер, само менаџер задоволува.

Да си жив и здрав.
Делот кај шутевите да! Сите играчи шутираат како кога изведуваше Дејвид Бекам слободен удар или корнер на ПЕС 6-споро и ноншалантно. Нормално, тоа го прават при обичен шут Ingame.
Сето тоа се случува во slow motion и анимацијата е толку дебилна што дури како што викаш, не се осеќам ни дека шутирам.
Која логика? Одам со Џерард или Лампард, и пола саат го чекам да шутне, пошто се тегави како жена.
Се знае тоа како одеше и како треба да оди. Подинамични шутеви со поголема брзина и без ретардирана Slow Motion анимација.
Од тука произлегува една од стварите со кои сметам дека се работи за роботска игра.

Друга работа е оној глупав блур кој го додадоа од 12ката.
Знам дека се средува со пачови, ама добро бе мајко му стара, зошто да се комплицира? Што ќе им беше тој глупав блур? Сигурно за да ја дошминкаат играта и да заличи дефинитивно на комплетен FAIL.

И најретардираната работа која ми се случи денес, исто како на дечково на видеово, а се случуваше и на 12ката и не верувам дека ќе ја оправат кога ќе излезе играта како Full Release е ова.

Незнам што прават КОНАМИ искрено. Или ги мрзи да ги опраат голманиве, или се слепи и не не читаат сите што пишуваме дека треба да ги опраат!

Незнам за вас али со blimp камерата играва ми е многу подобра, пошо не се гледаат анимациите добро

Затоа мене на Xbox ми беше топ играва, пошо на телевизор нели и од поголема далечина - не ги гледаш анимацииве. :)

^Исто ваков гол Балотели ми даде само голманот не беше толку излезен,а тоа дека во финалната ќе биде подобро немој да се тешите,може само уште толку да ја усерат

Нема некој пач со повеќе тимови ???

Доро овие промени што ги направија во новава можеа комотно со еден пач од 200 мб да ги средат во 2012.. Од она што го изиграв можам да кажам дека шутот е подобрен колку толку, не ги праат оние ретардирани шутеви и анимации како во претходната.. Ете и голманите да речеме каде каде се подобрени, и гејмплејот исто. Поспор е онака и е подобро, на другава со 3 паса се стигаше до гол.. Иначе другото е се исто...
Него дај кажете она за блур има ли фикс, пошо многу е мутно..

Него дај кажете она за блур има ли фикс, пошо многу е мутно..

Пробај го ова. Че се снајдеш, лесно се користи.

На пес-србија прееска барав пач со други тимови, не најдов, но имаше отворено тема во која ќе се појави во наредниве денови пач со Барса, Реал, Челзи и Јуве.
Со најнови трансфери, фаци и уште нешто.

Аууууу какви голови брцам со Роналдо од 40 метри :)Инаку тие сто имаат амерички акаунт на ПСН тек на 31 јули ќе можат да ја симнат,и ја имав али после си напраив европски

срање живо еј ич не ми прај мерак , и само ја ли успевам да погодам статива барем 5 пати у утакмица или има и други ?

Вечер ќе ја тестирам 2 vs 2, тука е правиот тест за да видиме колку багови има. :)

DEMO PATCH BETA 1 BY KHAI

1.jpg

2.jpg

http://uploaded.to/file/klswko77

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom