PES 2013

• Креатор на темата Креатор на темата OMGWTFBBQ
  • Време на започнување Време на започнување
go instalirav demoto, i probav da igram so joystikot, sve ok gi namestiv kontrolite, na menu mi se dobri, ali koa probam da igram nejke da mrda igracot, samo pas, sut tie butoni rabotat, a za dvizenje na igracot ne, iako ko sto kazav na menu koa idam rabotat najnormalno:confused:

go instalirav demoto, i probav da igram so joystikot, sve ok gi namestiv kontrolite, na menu mi se dobri, ali koa probam da igram nejke da mrda igracot, samo pas, sut tie butoni rabotat, a za dvizenje na igracot ne, iako ko sto kazav na menu koa idam rabotat najnormalno:confused:
Аналогот пуштен ти е или не?

ne, i ja mislev prvo do toa da e. Prv pat vakvo nesto da mi se desi
Дај ми слика од сетингс, кај што местиш контроли, да ти покажам кај треба да кликнеш.
Го избришав демото, па немам сега.

Дај ми слика од сетингс, кај што местиш контроли, да ти покажам кај треба да кликнеш.
Го избришав демото, па немам сега.

28s0zr7.jpg

Beck's
W3fC9.jpg

Значи со маус ќе кликнеш на стрелките на сликата, а не лево.
You can thanks me later(y)

Џојстикот и тастатурата ми ги покажува како едно и неможам да играм 1 против 1 со другари..

Пробај џоистикот да го наместиш како контролер 2.
Како, објасни поопширно..
Мислиш кога ќе ги мистам контролите на џојстикот тука да ги наместам како контролер 2?

Како, објасни поопширно..
Мислиш кога ќе ги мистам контролите на џојстикот тука да ги наместам како контролер 2?
W3fC9.jpg

Стисни кај што пишува "Controller 1" и избери "Controller 2" и намести ги иситите контроли.Исто така направи го тоа "Device" на Џојстик на контролер 2.А на 1 треба да е Кејбоард.

Кога одбирам тимови играта се исклучува. Помош ве молам

Кога одбирам тимови играта се исклучува. Помош ве молам

Имаш инсталирано некој пач? Пробај преинсталирај ја, еден пач правеше проблеми ако одбираш топка.

Иначе има нов пач од Pesedit v1.1
Има 17 тимови - Нови се Интер, Тотенхем, Валенсија, Атлетико.
Adds 17 fully updated teams to PES 2013 Demo (Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham, Paris SG, Inter, Juventus, Milan, Dortmund, Bayern München, Atletico, Barcelona, Real Madrid, Valencia)
Повеќе инфо и линкови за симнување

Не знам што се замарате вие, вака така на PC ќе си добие се што треба.

Конзолашите треба да плачат, нема таму пачеви трте-мрте. :)
Koj ti vika deka nema,rasprasaj se malce podobro ti za sekoj slucaj pa dojdi prodavaj muda za bubrezi tuka.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom