Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Таман го пошував постот за тоа колку слабо одигра Рамирез! и слободен и гол , мораше да го избришам постот!
сега ке го пратам второ полувреме да го видам шо потинцијал има

Вчера немаше ни Т од Тика-Така.. Трчаа ко муви без глави, едино Џо Кол и Шелви што може да ги пофалам..
Е друже, ние тики-така дур развиеме има време. Свонси ја играат долго време и се навикнати на неа, не очекувајте оваа сезона да играме исто и ние, тоа ќе си дојде со тек на време.

Абе тибам Реновата. 1:0 тепаа. Штета, мала надеж ми дадоа дека пак ќе го гледам Ливерпул :(
--- надополнето: 26 јули 2012 во 20:43 ---
376293_470261922998881_641950458_n.jpg

Aјде Суки, натерај го да дојде шо чекаш :D

Извинете вака рандом што ви влегам на темава како падобранец ама го читав интервјуто на навивачкана на Јунајтед и нејзината тетоважа ме потсети на еден човек што на вратот го имаше истетовирано логото (т.е. птиците од логото) на Ливерпул а седеше пред мене кога Ливерпул играше со Работнички.
Тој некој познат МКД скаузер да не е? :)

Извинете вака рандом што ви влегам на темава како падобранец ама го читав интервјуто на навивачкана на Јунајтед и нејзината тетоважа ме потсети на еден човек што на вратот го имаше истетовирано логото (т.е. птиците од логото) на Ливерпул а седеше пред мене кога Ливерпул играше со Работнички.
Да бе, Перо скаусерот. Не го знаеш?

Таман го пошував постот за тоа колку слабо одигра Рамирез! и слободен и гол , мораше да го избришам постот!
сега ке го пратам второ полувреме да го видам шо потинцијал има
И шо заклучи?

Легенда е у нашите краеви, никој не го изговара неговото име, само се поклонуваме на неговата статуа која се наоѓа во темниот подрум на Irish Pub :нинџ:

:D Аман бе брат како го кажа ова познат МКД скаузер... ко еден да е шо има тетоважа од Ливерпулското лого на него :)

Легенда е у нашите краеви, никој не го изговара неговото име, само се поклонуваме на неговата статуа која се наоѓа во темниот подрум на Irish Pub :нинџ:

:D Аман бе брат како го кажа ова познат МКД скаузер... ко еден да е шо има тетоважа од Ливерпулското лого на него :)
:ROFLMAO:
Па што знам не ми се верува многу луѓе во МКД да имаат тетоважа на врат од Ливерпул

:ROFLMAO:
Па што знам не ми се верува многу луѓе во МКД да имаат тетоважа на врат од Ливерпул
Па и овде на форумов наш, Пеџа (ако не се лажам тој беше) го има истетовирано Ливербирдот на ногата

Дај бе сега прекинете со ова тетоваживе - овој имал на вратот, оној на челото, Петко на стапот, Трајко на газот................
Пак се враќаат шпекулациите за Рамирез. И сега ќе дојдат оние копуците и ќе речат дека тајно се работело и ништо од тоа не е вистина. :coffee:

Вест Хем наводно испратиле понуда за Керол, позајмица со можност за откуп за 17 милиони. Може комотно у гз да си ги набутаат парите...

Незнам зашто веснициве го тупат кога со Рамирез или Алан може да потпишеме тек после Олимпијада, сигурно нема да се вратат ради нас туку ќе глумат мангупи е ќе дојдат пред прво коло..

Незнам зашто веснициве го тупат кога со Рамирез или Алан може да потпишеме тек после Олимпијада, сигурно нема да се вратат ради нас туку ќе глумат мангупи е ќе дојдат пред прво коло..
Брат не е тоа проблем............тука се и двајцата - во Англија. Не е проблем нашите да тркнат до некој од соседните градови и да го договорат. Е сега медицински ова она не знам колку ќе биди изводливо сега да се прават. За тоа сепак ќе треба после ОИ

Роџерс и Ливерпул изјавуваат дека работат во тајност, а на медиумите им е тешко да дознаат воопшто што работат, само заради еден факт: Ливерпул не прави ништо. Воопшто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom