дечки ПОМАГАЈТЕ !!! епа вака:
симнав ја играта од "thepiratebay.se", ја инсталирав играта, инсталирав пач и копирав крак кој беше вклучен во фолдерот. е сега, уклучувам ја играта преку шорткатот, и пробувам да сменам резолуција, ефекти итн. и неможам. добро, пробувам да уклучам играта со најслаба резолуција и играта се уклучува, арно ама згради, и се друго е проѕирно, и неможам да ја играм. најдев како да сменам резолуцијата и ефектите вака: копирав го "launchgtaiv.exe" на десктоп и во "properties" кај "target" додавам на крај " -norestrictions" и одам ОК, и ја отварам играта преку тој "launchgtaiv.exe" шорткат и можев да ја сменам резолуцијата и ефектите. и одам на "start game", почнаа да ми се вртат личностите и музиката на "loading screen", арно ама играта не ја подига (музиката си врте цело време и престанува, а ликовите се вртат бесконечно). можда претходно го има некој пишано ова, ама има многу страни и треба многу време додека да најдам решението (ако има воопшто)
ако може некој да ми каже како да го решам овој проблем, или некој кој го е имал овој проблем
за перформанси, имам 8 гига RAM, i5 процесор 2.40 гигахерци
и графичка: