GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Ако користиш 7мица може да ти прави проблем и со најдобриот компјутер.....Ке идеш во run не пишеш msconfig и откако ке ти излезе прозорецо ке одеш у services и ке ги отштиклираш windows event log и windows event collector и терај..Јас така го оправи проблемо.
Море финта :) таман си е сега ама за секој случај ке го ставам 1.0.7 пачот.
Сеа друго-како најлесно да направам за да можам да зачувувам? Уште ова и се нафаќам да ја ''свртам''. Петката ке излезе а јас со оваа сум уште нигде :)

Море финта :) таман си е сега ама за секој случај ке го ставам 1.0.7 пачот.
Сеа друго-како најлесно да направам за да можам да зачувувам? Уште ова и се нафаќам да ја ''свртам''. Петката ке излезе а јас со оваа сум уште нигде :)

Што да зачувуваш? Иначе и епизодите помини ги откако ќе ја изиграш главната за комплетно ГТА4 искуство :).

Што да зачувуваш? Иначе и епизодите помини ги откако ќе ја изиграш главната за комплетно ГТА4 искуство :).
Го средив и тоа-за да можеш да зачувуваш ти е потребно некакво регистрирање а јас тоа го направив офлајн, пред неколку страни имаа објаснето :)
Се што може ке завршам, бар ке се потрудам :)
Сан Андреас ми беше 99% complete и не дознав што уште требаше да напраам.

п.с. Кога ке го стаам пачот ќе може да продолжам од кај што сум стигнал или ќе морам од почеток?

Со Сан Андреас се мачев цел месец можеби а оваа за 3-4 дена ја завршив....Дали има помалце мисии или е полесна ни сам не знам. Како и да е претходната беше подобра o_O

Со Сан Андреас се мачев цел месец можеби а оваа за 3-4 дена ја завршив....Дали има помалце мисии или е полесна ни сам не знам. Како и да е претходната беше подобра o_O

Најголемиот проблем на IV беше што се обидуваше да биде пререална и сива, а со тоа доби нереална крута физика на колите и депресивна “длабока“ приказна, која што типичните играчи на GTA не ја бараат во ваков тип на игри.

Знаеш зошто San Andreas беше добра? Физиката на колите беше тотално нереална, ама беше тотално аркадно забавна, и приказната беше солиден “rags to riches“ кој ти дава некој вид на прогрес и успех.

Сега може некој ќе ми каже, ако сакаш неозбилен забавен аркаден sandbox играј Saints Row, ама пак таму све е страшно претерано. GTA секогаш го имаше правилниот баланс измеѓу тие два елемента.

Да се надеваме дека ги послушале повеќето од фановите и дека ќе се вратат на старите корени со 5-ката.

Може некој да ми помогне, освен играта што друго треба да имам инсталирано за да не ми сецка ? знам нешто имаше некои пачови кој ја доведуваат играта во нормала.
Однапред благодарам

Може некој да ми помогне, освен играта што друго треба да имам инсталирано за да не ми сецка ? знам нешто имаше некои пачови кој ја доведуваат играта во нормала.
Однапред благодарам

Сите пачови до 1.0.7.0

Најголемиот проблем на IV беше што се обидуваше да биде пререална и сива, а со тоа доби нереална крута физика на колите и депресивна “длабока“ приказна, која што типичните играчи на GTA не ја бараат во ваков тип на игри.

Знаеш зошто San Andreas беше добра? Физиката на колите беше тотално нереална, ама беше тотално аркадно забавна, и приказната беше солиден “rags to riches“ кој ти дава некој вид на прогрес и успех.

Сега може некој ќе ми каже, ако сакаш неозбилен забавен аркаден sandbox играј Saints Row, ама пак таму све е страшно претерано. GTA секогаш го имаше правилниот баланс измеѓу тие два елемента.

Да се надеваме дека ги послушале повеќето од фановите и дека ќе се вратат на старите корени со 5-ката.
Збори за себеси,играта е подобра од гангста шитот на Сан Андреас.И не,не е сива и крута ГТА 4,туку реална, со добра графика и добри мисии.

туку реална

Не би се согласил само за ова. Не би рекол дека е реална. Има премногу мала доза на реалност.
Чист пример, качи се на мотор и лупни се во некоја кола пред тебе. Можеш да летнеш и преку 50м па ништо да не ти биде. GTA како серија никогаш немала некоја си голема доза на реалност.

Не би се согласил само за ова. Не би рекол дека е реална. Има премногу мала доза на реалност.
Чист пример, качи се на мотор и лупни се во некоја кола пред тебе. Можеш да летнеш и преку 50м па ништо да не ти биде. GTA како серија никогаш немала некоја си голема доза на реалност.
Секогаш кога ке паднам од мотор малце појако ми зема хелти,а и со кола ако удриш појако те исфрлува од хауба..

Секогаш кога ке паднам од мотор малце појако ми зема хелти,а и со кола ако удриш појако те исфрлува од хауба..

Под НИШТО не мислев да ти се потроши дел од енергијата, туку да ти ЦРКНЕ „чоекот“. А летнеш 5, а 50 метри ништо сериозно не ти се дешава. А тоа што леташ од кола, е тоа е малце......Не дека не е можно, ама...

Луѓе, вчера инсталирав ГТА4 и го ставив пачот и кракот од Razor 911. Уклучувам играта и после ми го вади ова што е на сликава:Capture.PNG

Читав и гледав на интернет дека треба графичката да ја упдејтирам, ама кога почнувам да ја апдејтирам вика дека ја има последната апдејт верзија.
Ај плиз кажете решение што да правам. :(

Дај помагајте луѓе!!!

Луѓе, вчера инсталирав ГТА4 и го ставив пачот и кракот од Razor 911. Уклучувам играта и после ми го вади ова што е на сликава:Прегледај го приврзокот 45843

Читав и гледав на интернет дека треба графичката да ја упдејтирам, ама кога почнувам да ја апдејтирам вика дека ја има последната апдејт верзија.
Ај плиз кажете решение што да правам. :(

Дај помагајте луѓе!!!
Па убаво ти пишува... :D
- Кажи што графичка иимаш.
- Пробај Ре-инсталирај го DirectX-от.
- Ре-инсталирај ги драјверите за графичката. Прво избриши ги, па инсталирај ги.
--- надополнето: 8 јули 2012 во 19:48 ---
Епа ај замисли ја играта каква ќе биде ако умираш на секое паѓање од мотор. :D
Ќе ми се одигра за 4 минути. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom