Од првото полувреме
Џонс добар а и немаше многу работа.
Карагер и Сама бркаа работа. Индивидуално нема да ги оценам ама изиграа колку што требаше.
Виздом беше ок, а Енрике одличен.
Спиринг имаше доста пасови. Адам и Аквилани ајде ќе речам ок мада некако ми се чини дека Адам тешко да успее
Ибе уште е копиљак. Сите топки ги упропасти. Има време за него потака. Сега не!
Еклстон копук. Време му е да си оди
Пачеко одличен
Сега мислам дека му е дојдено времето да се покажи во Ливерпул. Мора да се задржи Пачеко. Одлично ќе му одговара овој стил на игра.
Од второ полувреме
Гулаши - колку можеше се трудеше. Тоа е сега, не е класа голман моментално така да ок е за мене
Фланаган ок, Робинсон ајде ќе речам ок, можи да се смета на него.
Шкртел не беше лош, а Вилсон мислам дека нема да успее. Имав големи надежи за него кога дојде ама ајде да почекаме
Шелви
Адорјан не го забележав многу. Лукас потрча малку, да се надеваме дека ќе се врати во форма
Сусо и Стерлинг -
оган се децава. Оган!!! Мора да добиваат шанса во првиот тим почесто. Ален можи само проблеми да ни створи. Пособро Сусо да го гледаме во тимот. Ако веќе иди Ален има други кандидати за излез. Стерлинг пак е многу себичен ама има талент и тоа каков. Уште едно крило фали плус Демпси ако иди и заедно со Стерлинг, Даунинг,Белами и новото крило би било ок
Морган - го има тоа напаѓачкото во него. Ќе го биди мислам
Кол - намерно го оставив последен. Скапаница од играч. Платеник, морон. Не знам како да го наречам уште. Што побрзо си оди тоа подобро. Се надевам дека гледаше Роџерс каква скапаница има во тимот. Мора да го избркаат и да ослободи место во тимот, место на платниот список, и да ја ослободи 10ката
Инаку стилот на игра ми се допаѓа само некако ептен ја пимплаат до бесконечност. Мора малку поконкретно да се игра. И дајте официјална статистика да видиме посед, удари итн итн.