Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Абе и лани исто викавме, многу играчи имаме од средина, кај ќе се снајдеме, и на крај едвај крај со крај сврзавме. Тогаш имавме колку моментално што иаме, а рачунајте што играме годинава и Европа... Сосема разумно е да се има играч за ротација со Лукас што ќе се совпадне во системот и еден бекап младинец во Коуди. Стиви Џи да има 2 замени во Хендо и Шелви пошто и онака веќе не може да игра повеќе од 2 утакмици неделно. Аква и Сусо со Демпси ако дојде се топ за таа офанзивна средина. Нормално ќе треба некад да се пополни. На пример ако фали офанзивен Стиви ќе иде понапред, а негов бекап Адам. Ако ваква е замислата на Бренди за средината, тогаш нема никаква грешка. А за крила и други офанзивни играчи е друг муабет...
Не е исто со лани. И лани викавме вака арно ама Шелви замина на позајмица,Аквилани на позајмица, Раул во последен момент го продадовме а Џерард беше повреден цело лето плус знаевме дека нема да можи да игра до кај Ноември или Декември. Останавме со Адам,Хендо,Лукас и Спиринг во средина. Сега имаме 10 души. Ален ако се земи многу пари ќе се во прашање. Тоа значи дка ќе треба доста утакмици да игра. Тука одма се јавува проблем за Коуди. Неговата кариера во Ливерпул ќе биди готова. Џерард со Хендо би се менувал на една позиција. Тука ако го ставиш Шелви се јавува гушење. Џерард колку толку ќе игра. Хендо ќе треба да изигра можеби помалку утакмици од лани ама сепак ќе изигра многу. Во тој случај Шелви не знам колку ќе игра. Другата позиција е за Аквилани,Адам и Сусо. Пак гушење за Сусо. Плус ако го ставиш тука Кол кој демек требало да биди АМ па и Демпси сите го рачунате за средина - тоа е веќе многу. Не можи по 3ца или 4ца играчи за една позиција. Премногу е

Тука одма се јавува проблем за Коуди. Неговата кариера во Ливерпул ќе биди готова. Џерард со Хендо би се менувал на една позиција. Тука ако го ставиш Шелви се јавува гушење. Џерард колку толку ќе игра. Хендо ќе треба да изигра можеби помалку утакмици од лани ама сепак ќе изигра многу. Во тој случај Шелви не знам колку ќе игра. Другата позиција е за Аквилани,Адам и Сусо. Пак гушење за Сусо. Плус ако го ставиш тука Кол кој демек требало да биди АМ па и Демпси сите го рачунате за средина - тоа е веќе многу. Не можи по 3ца или 4ца играчи за една позиција. Премногу е

Брат од Коуди не бива играч, на иста позиција ги имаме и Хендо и Шелви а и двајцата се со поголем квалитет,талент..Коуди и Спиро ни се вишка у тим и треба да се продадат или позајмат негде..
Имаме многу младинци кои имаат потенцијал али слабо добиваат шанса.. Вилсон,Морган,Сусо,Стерлинг па и Шелви се све деца кои полека полека мора да ги уклопиме у тим..Ајде вечер баш ќе ги видиме ,Роџо вика сите ќе добиеле по 45 мин..

Мислев само ја не сум у можност да гледам. И ја идам на роденден, јбг кај најбољи другар и неизбежно ми е. Али добра вест е што утре у 3 и пол на СК+ има реприза од натпреварот, па до тогаш ќе морам да бидам без никаков контакт со кајгана, фејсбук, страната на ливерпул, еуроспорт, воедно цел интернет ако сакам интерсно да ми биде коа ќе глеам. Дури и ТВ нема да пуштам случајно да не налетам на резултат. Значи за мене едно 18 саати нема контакт со цивилизацијата :D
--- надополнето: 21 јули 2012 во 18:15 ---
туку ај ако можи некој нека ги пиши играчите кои му се на располагање на Бренди за вечерва.....
Goalkeepers
Peter Gulacsi
Brad Jones
Danny Ward
Defenders
Daniel Agger
Jamie Carragher
Jon Flanagan
Stephen Sama
Brad Smith
Glen Johnson
Jose Enrique
Martin Skrtel
Danny Wilson
Martin Kelly
Ryan McLaughlin
Andre Wisdom
Jack Robinson
Midfielders
Charlie Adam
Alberto Aquilani
Joe Cole
Suso
Lucas Leiva
Stewart Downing
Steven Gerrard
Jordan Henderson
Jonjo Shelvey
Jay Spearing
Raheem Sterling
Jordon Ibe
Strikers
Adam Morgan
Andy Carroll
Daniel Pacheco
Krisztian Adorjan
Fabio Borini
Nathan Eccleston

Ова е цел состав, тие со црвено нема да ја играат оваа пошто сеуште не се стигнати од одморот по европското али ќе може да играат во следната мислам.

Затоа јас сум дома и ќе си ја гледам на раат:)
Like a boss :coffee:
--- надополнето: 21 јули 2012 во 18:17 ---
eve jas ke ja gledam :D
Абе навивачи ќе ни требаат како шо тргнало. А да потпишиш ти едногодишен договор со нас? :D Еве и Чарли ќе го земиме барем да има некој оти како тргнало само 2ца ќе сме
--- надополнето: 21 јули 2012 во 18:19 ---
Брат од Коуди не бива играч, на иста позиција ги имаме и Хендо и Шелви а и двајцата се со поголем квалитет,талент..Коуди и Спиро ни се вишка у тим и треба да се продадат или позајмат негде..
Имаме многу младинци кои имаат потенцијал али слабо добиваат шанса.. Вилсон,Морган,Сусо,Стерлинг па и Шелви се све деца кои полека полека мора да ги уклопиме у тим..Ајде вечер баш ќе ги видиме ,Роџо вика сите ќе добиеле по 45 мин..
И тоа шо викаш. 19 години има веќе така да тоа е тоа. И тој и Спиринг можно е да се изгубат некаде заедно со Адам и Керол. Воопшто не би ме чудело тоа.
А вечер гледам многу веројатно е Морган и Пачеко да добијат шанси во нападот

Коуди уште нема компетативен настап, како може да не биде играч од него ако уште не сме ни го виделе -.- Една утакмица изигра на пријателска лани и голче пукна. Ај полека малце со рејтувањето на младинциве што не сте ни ги глеале како играат...

Like a boss :coffee:
--- надополнето: 21 јули 2012 во 18:17 ---

Абе навивачи ќе ни требаат како шо тргнало. А да потпишиш ти едногодишен договор со нас? :D Еве и Чарли ќе го земиме барем да има некој оти како тргнало само 2ца ќе сме
--- надополнето: 21 јули 2012 во 18:19 ---

И тоа шо викаш. 19 години има веќе така да тоа е тоа. И тој и Спиринг можно е да се изгубат некаде заедно со Адам и Керол. Воопшто не би ме чудело тоа.
А вечер гледам многу веројатно е Морган и Пачеко да добијат шанси во нападот
Ова е вондредна ситуација, кај сум на роденден а после имам и "друга работа" ;) така да ќе ја гледам реприза или пак ако има некој добар на форумов да ми постира хајлатси.....и не туку ми барај ти навивачи, јасен бев??? :P :D

Шо ви стана бе на сите? Пиењето ви е поважно од клубот? Ебаве пијаниците ебаве
Затоа, тие што си се напиле вчера, сега ќе си седат и на раат ќе си го изгледаат дебито на Брендо. :свиркам:
Да, јас ќе ја гледам! :icon_mrgr:

Затоа, тие што си се напиле вчера, сега ќе си седат и на раат ќе си го изгледаат дебито на Брендо. :свиркам:
Да, јас ќе ја гледам! :icon_mrgr:
Ееее така. Да си ми здрав и жив. Или па можи и сега да се пие во домашна атмосфера плус фудбал :D
--- надополнето: 21 јули 2012 во 20:13 ---
Коуди уште нема компетативен настап, како може да не биде играч од него ако уште не сме ни го виделе -.- Една утакмица изигра на пријателска лани и голче пукна. Ај полека малце со рејтувањето на младинциве што не сте ни ги глеале како играат...
Баш пошто нема настап. 19 години ги начука плус со евентуално доаѓање на Ален за Коуди ќе биди крај.
--- надополнето: 21 јули 2012 во 20:14 ---
Ова е вондредна ситуација, кај сум на роденден а после имам и "друга работа" ;) така да ќе ја гледам реприза или пак ако има некој добар на форумов да ми постира хајлатси.....и не туку ми барај ти навивачи, јасен бев??? :P :D
Абе оди бегај папучар еден :D Ќе те запусти жената да знајш. Ќе ти забрани наскоро и фудбал да гледаш, па ќе мора потајно на лајфскор да пратиш шо како :icon_lol:

the_kop жената пред Ливерпул а? Тоа нема да биде така во мојот брачен завет коа ќе се женам :D

the_kop жената пред Ливерпул а? Тоа нема да биде така во мојот брачен завет коа ќе се женам :D
Далеку од ова. Има време и за неа и за Ливерпул, ама ете денеска така се падна а и плус на роденден сум така да ќе ја гледам и јас снимка....а и шо има врска ако го знајш резултатот? не е толку битно дали ќе победиме или не....
П.С. да беше првенствена утакмица ќе видиш дали немаше да ја гледам....:D
--- надополнето: 21 јули 2012 во 20:41 ---
Ееее така. Да си ми здрав и жив. Или па можи и сега да се пие во домашна атмосфера плус фудбал :D

Баш пошто нема настап. 19 години ги начука плус со евентуално доаѓање на Ален за Коуди ќе биди крај.

Абе оди бегај папучар еден :D Ќе те запусти жената да знајш. Ќе ти забрани наскоро и фудбал да гледаш, па ќе мора потајно на лајфскор да пратиш шо како :icon_lol:
Да бе :D. Еј замисли ситуација седиме заедно и таја оди да земи нешто и јас гледам Ливерпул дава гол на лајфскор секако и се враќа ме гледа блискам од радост...:D

Пред некое време се правеа муабети за тоа кои (екс)играчи на Ливерпул се легенди, кои се обични играчи, кои се предавници... Па некој го спомна Маскерано како предавник.
Еве што Маскерано напиша пред 2 часа на својот твитер и фејсбук профил:
Estoy viendo la recordada final de champions. Liverpool vs Milan en Estambul. Increíble como ganó el Liverpool. Una de las mejores finales que vi.

Watching the remembered final Liverpool vs AC Milan in Istanbul. Incredible as Liverpool won. One of the best endings I saw.

Добро па девојками е конвертирана Скаузерка, па ќе гледам со неа.....

Пред некое време се правеа муабети за тоа кои (екс)играчи на Ливерпул се легенди, кои се обични играчи, кои се предавници... Па некој го спомна Маскерано како предавник.
Еве што Маскерано напиша пред 2 часа на својот твитер и фејсбук профил:
Маскерано си замина на крајно педерски начин. Така да и тој е во редот на мочковците. Не ми го спомнувај. А кога веќе ставаш нешто од него стави ја жена му :coffee:
--- надополнето: 21 јули 2012 во 21:22 ---
Добро па девојками е конвертирана Скаузерка, па ќе гледам со неа.....
Море токмак.....збораме ако не е. Односно уште полошо ако не гледа воопшто фудбал или е за некој ривалски тим. Ако е скаузерка и да не сакаш ќе гледаш кога ќе те натера
--- надополнето: 21 јули 2012 во 21:23 ---
Далеку од ова. Има време и за неа и за Ливерпул, ама ете денеска така се падна а и плус на роденден сум така да ќе ја гледам и јас снимка....а и шо има врска ако го знајш резултатот? не е толку битно дали ќе победиме или не....
П.С. да беше првенствена утакмица ќе видиш дали немаше да ја гледам....:D
Затоа ќе си најдиш жена скаузерка или слично така да рает ќе бидиш.
--- надополнето: 21 јули 2012 во 21:25 ---
#LFC 1st half team v Toronto FC; Jones ; Wisdom, Sama, Carragher, Jose Enrique ; Spearing, Aquilani, Adam ; Ibe, Eccleston, Pacheco.

The Second half LFC team is ; Gulacsi ; Flanagan, Skrtel, Wilson, Robinson ; Adorjan, Shelvey, Suso ; Cole, Sterling, Morgan.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom