Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
До утре чекам некој да постави добар хајлајтс за да видам шо како се случувало :pipi:.

Целосна статистика имаш?
--- надополнето: 22 јули 2012 во 02:20 ---

Имал среќа што не е во Азија

Пробав да поставам слика али не ми успева..Еве ќе ја пишам вака
Шутеви на гол= 4 - 3
Одбрани= 2 - 3
Корнери= 2 - 6
Посед= 30 - 70

Поише шутеви имаат од нас,тоа треба да го подобрат али за 20 годишњаци ова е добра статистика..

зграпчи го денот .... captain fantastic

391642_380615838670227_624829648_n.jpg

За прва пријателска утакмица на нов менаџер океј беше. Треба да се праќаат повеќево младинци на позајмица. Шелви изгледа како добро да ќе се вклопи, делуваше како лидер по средината на теренот. Он и Пачеко најголем впечаток оставија, па вака ако играат и у другите пријателски би требало Роџерс да ги остаи у првиот тим. Одбраната не ни беше баш солидна. Адам и Аква се губеа малце. Спиро беше добар. Сусо исто да се остаи у прв тим. Ќе треба да се пуштат Еклстон и Стерлинг у следниве пријателски уште малце да се види што да се праи со нив. Еклстон му помина времето за позајмици, ако го биде треба да игра со првиот тим, ако не онда треба да се продаде. Стерлинг да се утврди дали да остане со првиот тим следната сезона, или да се челичи у некој послаб тим. За Морган зависи какви опции во нападот ќе имаме на крај на трансфер прозорот. Ако нема шанси да се пробие низ другите играчи засега, тогаш позајмица.

Август дојде а останавме со еден трансфер.
Ајде нека мрди малку ова Роџерсов. Крилото кога ќе иди?

Брејкинг њуз...

f026baeab11449cb862a087.png

Леле Розо и овој ни го лапнаа од пред очи...... ц ц ц значи овој Роџерс!

ПС.Ајде Rosemberg почнувај!:pos:

Ја гледав реприза вчера утакмицата и...
Одлично игравме, ја држевме играта под контрола 70% посед на топка а со тоа на противниците не му даваме можност за многу напади во текот на натпреварот, а исто така мило ми е што не играме насекое само со куси додавања, туку напротив некогаш Чарли се пробуваше со долги топки да ги проигра напаѓачите, т.е. некогаш мора и да ја убрзуваме играта и на крајот на краиштата ова не е Шпанска лига, ова е Англиска и долгите топки и центаршуте неможиш целосно да ги искорениш од играта, треба да се напаѓа разновидно-и со игра на кратки пасови, долги топки, центаршутеви.....
Инаку вчера најдобар впечаток ми остави Сусо- па од 2-3 потези се гледа оти детето има неверојатен талент и се надевам оти во иднина ќе го задржиме и ќе биде светски играч.....

Абе што ќе биде со Керол??
Мислите ќе си оди или Роџо ќе го игра?
На Борини 29-ката сумљива ми е ,кој напаѓач што игра прва постава има таков бош бројo_O ..или ќе дојде нова 9-ка или Борини ќе смени број и тоа у 9-ка;).
--- надополнето: 23 јули 2012 во 13:33 ---
Брејкинг њуз...

f026baeab11449cb862a087.png

Леле Розо и овој ни го лапнаа од пред очи...... ц ц ц значи овој Роџерс!

ПС.Ајде Rosemberg почнувај!:pos:

На спање не фатија преодниов рок сите..

Борини е засега тој број има време за неговиот број! сигурно нема да биде 29тка.

Нека се покаже тој добро не е важно кој број носи.

На Борини 29-ката сумљива ми е ,кој напаѓач што игра прва постава има таков бош бројo_O ..или ќе дојде нова 9-ка или Борини ќе смени број и тоа у 9-ка;).

Борини е засега тој број има време за неговиот број! сигурно нема да биде 29тка.
29 ќе биде, среќен број му бил и сам си го избрал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom