Football Manager 2012 - Општа дискусија

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
АF го играм има брзина и има квалитетен финиш .. затоа го играм AF ! тешко дека можат да ти го дадат на позајмица кубан со оглед на тоа какви играчи располагаат јас во втората сезона го купив за 10м и засега се покажа одлично во првите 7 кола во премиер лигата најдобар стрелец со 10 гола е 4 повеќе од вториот , плус во лига европа има дадено на 3 натпревари 4 гола и во карлинг купот 1 гол на 1 натпревар а има и вкупно 4 асистенции :)
беше на листа за позајмување и тоа за 0 само платата треба да му ја платам. анжи веќе прифати сега чекам негов одговор :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
беше на листа за позајмување и тоа за 0 само платата треба да му ја платам. анжи веќе прифати сега чекам негов одговор :)
Аха ти ги имаш новите трансфери .. затоа кај мене во кубан беше . :)

Q

qazwsxedc

Гостин
Ај ке ве молам,некој да ми прати линк по ПП да го симнам најновиот transfer update:)
фала однапред

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.592
Поени од реакции
14.399
Абе вака за на овој подфорум е глупо повеќе теми да имаме али за во посебен подфорум имаме одлични теми од сеа спремни со идеји, барем така мислам јас.

- Темите со старите FM верзии
- Нашите кариери
- Теми со најдобрите играчи од одпределена земја
- Потенцијални суперѕвезди
- Македонска Лига
- Бесплатни трансфери
- Предизвици
- Модови
- Скинови, фејспакови, логоа, дресови

Имаме тотално спремен подфорум, само треба да го почнеме.
- Играчи за LLM.
- Регени.
- Најдобар/најлош трансфер.
- Скриншот од играч после неколку години.
- Натпревари за паметење.

И уште многу други. :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Nottm Forest v PAOK (Split View).png

Сум ги напикал в'шише на гејциве ... до 65 мин немаа шут хахаха /

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Може и тактичка тема да се отвори,па секој да отвора подтема со својата омилена и разработена тактика,би помогнало многу тоа на оние што се мачат со тактиките и не можат да ја најдат вистинската тактика за својот клуб.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ја вклучувам играта и стигнува до она loading кога ќе пишува и сама се исклучува. Што може да биде?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Немаш крак ставено.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Треба тема за што би сакале да се смени во наредната игра, сезона 2012/2013. Јас само едно. НАМАЛЕТЕ ЈА ЈАЧИНАТА НА ШАМАК !!!!!!!!!!! 3 пати хет-трик ми дае досеа и играч на сезоната беше лани. Го надмина РВП.....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Треба тема за што би сакале да се смени во наредната игра, сезона 2012/2013. Јас само едно. НАМАЛЕТЕ ЈА ЈАЧИНАТА НА ШАМАК !!!!!!!!!!! 3 пати хет-трик ми дае досеа и играч на сезоната беше лани. Го надмина РВП.....
Еј ова колку е само смешно :pos:, кај мене Рубен Рочина е на шортлист за Балон д`ор:facepalm:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Дајте линк по ПП кај може да симнам апдејт за едиторот.
Фала однапред.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
^ има апдејт за тоа?

иначе, лесно ептен е со едиторов ко шо пробав до сеа. Направив балканска лига и си фура одлично. E сеа малку распоредот е згужван ако играш и се пласираш со мк клуб у европско натпреварување, ќе ти дојде и 2-3 недели у сезоната да имаш по три утакмици неделно...

Али интересно е, уште неколку додатни цаки би го средил ко што треба. Ако сака некој ќе му пратам ако искочи добро... не дека нема по нетов поарни али да проба. :D

Г

Грејвдигер

Гостин
После долго време конечно се решив да и се вратам на играва. :) Почнав сезона со Дортмунд, предлог некое помладо добро дете за ST и некој DM? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom