Aко си прва сезона земај го шишковски од работничкиај некој нека ми препорача добар ама ефтин голман,за во Вардар ми треба![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aко си прва сезона земај го шишковски од работничкиај некој нека ми препорача добар ама ефтин голман,за во Вардар ми треба![]()
ај некој нека ми препорача добар ама ефтин голман,за во Вардар ми треба![]()
ај некој нека ми препорача добар ама ефтин голман,за во Вардар ми треба![]()
Го нема Ибра сеуште, а и не ми ни треба, Гамеиро гази, на 36 утакмици 41 гол а уште е почеток на март, ќе руши рекорди мајсторот.Нереално..кај ке игра Гамеиро пред Ибра не заебавај![]()
И јас сум за да си отвори секој посебна тема и да постира слики од своите кариери .. али ако се собериме 60-70 луѓе мислам дека ке се пренатрупа од теми ..А за нашите кариери како ќе правиме? Да се отвори тема: „Како ви оди?“ како што е обично по сите форуми или секој од нас да отвори своја тема, па таму да пишува?
Најубаво да се стави анкета, па да гласаме![]()
А за нашите кариери како ќе правиме? Да се отвори тема: „Како ви оди?“ како што е обично по сите форуми или секој од нас да отвори своја тема, па таму да пишува?
Најубаво да се стави анкета, па да гласаме![]()
Само ако 10 души отворат своја тема, ќе се загуби секаква прегледност.