Абе вака за на овој подфорум е глупо повеќе теми да имаме али за во посебен подфорум имаме одлични теми од сеа спремни со идеји, барем така мислам јас.Па или во една тема или па за секој сејв различна тема. Мислам дека, со отварање на нов подфорум, може да се привлечат и нови играчи.
Иако секогаш кога сме го контактирале модераторот, добивме исти одговор: „отворете повеќе теми, па ќе отвориме подфорум“. Па сигурно нема да отворам тема: „Препорачајте играчи - ФМ 2012“.
Што ќе се среди? Ќе имаме под-форум?Vikendov ke se sredi.
Vikendov ke se sredi.
Yes Gifov e lomШто ќе се среди? Ќе имаме под-форум?
Ги имаш инсталирано пачовите ? инсталиран 12.0.3 и 12.0.4 пачови .Го инсталирав ја менаџерот,и баш пред да влезе кога се бира нова игра или лоад ми излага.Чаре ама побрзо ако има ,ми се игра многу немам играно околу 2 недели откако го форматирав компјутерот.
шо го играш овој траоре таргет мен или поачер? ќе го земам во астон вила прва сезона на позајмица а втората може и ќе го откупам ако се покаже
Ја го имам само 12.0.4 додуша ја не инсталирам ништо на компјутеров,све прави брат ми,па никогаш не сум видел како се инсталира.Тој моментално не е дома па барам некое чаре ама слабо ми одиГи имаш инсталирано пачовите ? инсталиран 12.0.3 и 12.0.4 пачови .
АF го играм има брзина и има квалитетен финиш .. затоа го играм AF ! тешко дека можат да ти го дадат на позајмица кубан со оглед на тоа какви играчи располагаат јас во втората сезона го купив за 10м и засега се покажа одлично во првите 7 кола во премиер лигата најдобар стрелец со 10 гола е 4 повеќе од вториот , плус во лига европа има дадено на 3 натпревари 4 гола и во карлинг купот 1 гол на 1 натпревар а има и вкупно 4 асистенциишо го играш овој траоре таргет мен или поачер? ќе го земам во астон вила прва сезона на позајмица а втората може и ќе го откупам ако се покаже
дај прати ми линк кај да го спуштам пачот 12.0.3АF го играм има брзина и има квалитетен финиш .. затоа го играм AF ! тешко дека можат да ти го дадат на позајмица кубан со оглед на тоа какви играчи располагаат јас во втората сезона го купив за 10м и засега се покажа одлично во првите 7 кола во премиер лигата најдобар стрелец со 10 гола е 4 повеќе од вториот , плус во лига европа има дадено на 3 натпревари 4 гола и во карлинг купот 1 гол на 1 натпревар а има и вкупно 4 асистенции