Football Manager 2012 - Општа дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Vikendov ke se sredi.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Па или во една тема или па за секој сејв различна тема. Мислам дека, со отварање на нов подфорум, може да се привлечат и нови играчи.
Иако секогаш кога сме го контактирале модераторот, добивме исти одговор: „отворете повеќе теми, па ќе отвориме подфорум“. Па сигурно нема да отворам тема: „Препорачајте играчи - ФМ 2012“.
Абе вака за на овој подфорум е глупо повеќе теми да имаме али за во посебен подфорум имаме одлични теми од сеа спремни со идеји, барем така мислам јас.

- Темите со старите FM верзии
- Нашите кариери
- Теми со најдобрите играчи од одпределена земја
- Потенцијални суперѕвезди
- Македонска Лига
- Бесплатни трансфери
- Предизвици
- Модови
- Скинови, фејспакови, логоа, дресови

Имаме тотално спремен подфорум, само треба да го почнеме.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Lacina Traore! Земајте го црнецов за во напад.. не жалам што им ги дадов 10м на кубан за овој играч .. дефинитивно е звер .. прва утакмица во квалификации за ЛЕ даде гол и асистенција и имаше уште 2 пречки погодено , втора утакмица 2 гола даде , третата утакмица хет-трик и доби повик во репрезентација и таму на првата утакмица за репрезентација даде хет-трик и имаше асистенција , и во последнава утакмица што ја играв даде гол и асистенција .. за сега е звер од напаѓач !

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Обавезно на новиот подфорум да има sticky - FAQ, за новајлиите што бараат македонска лига, дресови, пачови, такви работи. :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Конечно да ми се посреќи и мене во премиер лигата .. на старт ми даде да играм со Блекбурн ги тепав во гости 0-4 после изгубив од ливерпул дома 1-2 а бев подобар од нив сепак одбранава ми заспа и ми дадоа втор гол од пенал (сомнителен) и ми се повреди првиот голман оспина а овој сакав да го продадам и му се намали моралот , после тоа со фулам на гостински ги декласирав 1-5 хет трик постигна Траоре , пак дома против Сити бев рамноправен во играта а ми дадоа 2 гола од 25м крив беше голманот за головите изгубив 0-2 , сега со Арсенал 3-3 и барем еднаш го доживеав она кога играч ке влезе ке дебитира за клубот и ке даде гол :)
Arsenal v Nottm Forest (Split View).png
Пак за головиве на Бендтнер и Џуру беше крива одбраната многу бавни се некако централниве дефанзивци ке мора на зима да се подобрам и лев бек да побарам нов не оди некако со асу-екото . Траоре повторно излезе херојот :) во игра со глава му нема равен го местам блиску до голманот и овие што изведуваат корнер ги местам на 6yard box a овој само ја заковува топката во голот :)
Едит :)
И повторно пресврт во карлинг купот против блекбурн .. тргнав со втора постава само траоре ми беше од првата и од одбраната екото и хачисон... повторно херој траоре :)
Blackburn v Nottm Forest (Split View).png

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Го инсталирав ја менаџерот,и баш пред да влезе кога се бира нова игра или лоад ми излага.Чаре ама побрзо ако има :),ми се игра многу немам играно околу 2 недели откако го форматирав компјутерот.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Го инсталирав ја менаџерот,и баш пред да влезе кога се бира нова игра или лоад ми излага.Чаре ама побрзо ако има :),ми се игра многу немам играно околу 2 недели откако го форматирав компјутерот.
Ги имаш инсталирано пачовите ? инсталиран 12.0.3 и 12.0.4 пачови .

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Ги имаш инсталирано пачовите ? инсталиран 12.0.3 и 12.0.4 пачови .
Ја го имам само 12.0.4 додуша ја не инсталирам ништо на компјутеров,све прави брат ми,па никогаш не сум видел како се инсталира.Тој моментално не е дома па барам некое чаре ама слабо ми оди:)

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Ајде некој нека ми прати пач некој со трансфери и така натаму :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
шо го играш овој траоре таргет мен или поачер? ќе го земам во астон вила прва сезона на позајмица а втората може и ќе го откупам ако се покаже
АF го играм има брзина и има квалитетен финиш .. затоа го играм AF ! тешко дека можат да ти го дадат на позајмица кубан со оглед на тоа какви играчи располагаат јас во втората сезона го купив за 10м и засега се покажа одлично во првите 7 кола во премиер лигата најдобар стрелец со 10 гола е 4 повеќе од вториот , плус во лига европа има дадено на 3 натпревари 4 гола и во карлинг купот 1 гол на 1 натпревар а има и вкупно 4 асистенции :)

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
АF го играм има брзина и има квалитетен финиш .. затоа го играм AF ! тешко дека можат да ти го дадат на позајмица кубан со оглед на тоа какви играчи располагаат јас во втората сезона го купив за 10м и засега се покажа одлично во првите 7 кола во премиер лигата најдобар стрелец со 10 гола е 4 повеќе од вториот , плус во лига европа има дадено на 3 натпревари 4 гола и во карлинг купот 1 гол на 1 натпревар а има и вкупно 4 асистенции :)
дај прати ми линк кај да го спуштам пачот 12.0.3

Kajgana Shop

На врв Bottom