Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
АF го играм има брзина и има квалитетен финиш .. затоа го играм AF ! тешко дека можат да ти го дадат на позајмица кубан со оглед на тоа какви играчи располагаат јас во втората сезона го купив за 10м и засега се покажа одлично во првите 7 кола во премиер лигата најдобар стрелец со 10 гола е 4 повеќе од вториот , плус во лига европа има дадено на 3 натпревари 4 гола и во карлинг купот 1 гол на 1 натпревар а има и вкупно 4 асистенции :)
беше на листа за позајмување и тоа за 0 само платата треба да му ја платам. анжи веќе прифати сега чекам негов одговор :)

беше на листа за позајмување и тоа за 0 само платата треба да му ја платам. анжи веќе прифати сега чекам негов одговор :)
Аха ти ги имаш новите трансфери .. затоа кај мене во кубан беше . :)

Да си знаете што ве очекува во реалноста.:D

29zsuh0.jpg

Ај ке ве молам,некој да ми прати линк по ПП да го симнам најновиот transfer update:)
фала однапред

Абе вака за на овој подфорум е глупо повеќе теми да имаме али за во посебен подфорум имаме одлични теми од сеа спремни со идеји, барем така мислам јас.

- Темите со старите FM верзии
- Нашите кариери
- Теми со најдобрите играчи од одпределена земја
- Потенцијални суперѕвезди
- Македонска Лига
- Бесплатни трансфери
- Предизвици
- Модови
- Скинови, фејспакови, логоа, дресови

Имаме тотално спремен подфорум, само треба да го почнеме.
- Играчи за LLM.
- Регени.
- Најдобар/најлош трансфер.
- Скриншот од играч после неколку години.
- Натпревари за паметење.

И уште многу други. :)

Nottm Forest v PAOK (Split View).png

Сум ги напикал в'шише на гејциве ... до 65 мин немаа шут хахаха /

Може и тактичка тема да се отвори,па секој да отвора подтема со својата омилена и разработена тактика,би помогнало многу тоа на оние што се мачат со тактиките и не можат да ја најдат вистинската тактика за својот клуб.

Ја вклучувам играта и стигнува до она loading кога ќе пишува и сама се исклучува. Што може да биде?

Немаш крак ставено.

Треба тема за што би сакале да се смени во наредната игра, сезона 2012/2013. Јас само едно. НАМАЛЕТЕ ЈА ЈАЧИНАТА НА ШАМАК !!!!!!!!!!! 3 пати хет-трик ми дае досеа и играч на сезоната беше лани. Го надмина РВП.....

Треба тема за што би сакале да се смени во наредната игра, сезона 2012/2013. Јас само едно. НАМАЛЕТЕ ЈА ЈАЧИНАТА НА ШАМАК !!!!!!!!!!! 3 пати хет-трик ми дае досеа и играч на сезоната беше лани. Го надмина РВП.....
Еј ова колку е само смешно :pos:, кај мене Рубен Рочина е на шортлист за Балон д`ор:facepalm:

Дајте линк по ПП кај може да симнам апдејт за едиторот.
Фала однапред.

^ има апдејт за тоа?

иначе, лесно ептен е со едиторов ко шо пробав до сеа. Направив балканска лига и си фура одлично. E сеа малку распоредот е згужван ако играш и се пласираш со мк клуб у европско натпреварување, ќе ти дојде и 2-3 недели у сезоната да имаш по три утакмици неделно...

Али интересно е, уште неколку додатни цаки би го средил ко што треба. Ако сака некој ќе му пратам ако искочи добро... не дека нема по нетов поарни али да проба. :D

После долго време конечно се решив да и се вратам на играва. :) Почнав сезона со Дортмунд, предлог некое помладо добро дете за ST и некој DM? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom