Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
абе со тоа ,,ќе си заштедиме ,, некако глупо е..пошто тие пари ги дава Перез,ние не даваме ништо,ние сакаме победнички Мадрид без разлика дали ќе дадат или не..тка да тоа не ни е битно многу ...
Како навивачите на милан сега...,,ееее ние си зедовме 150мил,, ..ШТО ЗЕДОВТЕ БРЕ :D хахаа...останаја без играчи,зедоле они..тка и тоа..битно е да има екипа добра,за парите еби му мајката,они си знаат.. :)
Победнички мадрид со модрич ? не би рекол .. што е модрич подобар од Сахин , Кака или Каналес ? со тие 35м може да се земат 10-15млади таленти како барса што ги зеде тие сега од спортинг лисабон ..

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
не ми е зборот за модрич//за парите ми е..не битно кој ќе е играчот..иначе модрич баш отвара ногу опции во реаловиот состав..ама за тоа покасно,ако дојде :)
--- надополнето: 19 јули 2012 во 17:32 ---
бтw .Модрич е моментално 3 класи над Кака,5 над Каналес и 2 над Сахин..Мозок е детето :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
не ми е зборот за модрич//за парите ми е..не битно кој ќе е играчот..иначе модрич баш отвара ногу опции во реаловиот состав..ама за тоа покасно,ако дојде :)
бтw .Модрич е моментално 3 класи над Кака,5 над Каналес и 2 над Сахин..Мозок е детето :)
Ок ... нека дојде во мадрид па ке правиме муабет декември онаму .. ке го видиме како ке се вклопи .. нема доволно знаење за во реал а за оваа споредба со класиве смешен испаѓаш ... кака е подобар организатор од модрич каде каде ..

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Ок ... нека дојде во мадрид па ке правиме муабет декември онаму .. ке го видиме како ке се вклопи .. нема доволно знаење за во реал а за оваа споредба со класиве смешен испаѓаш ... кака е подобар организатор од модрич каде каде ..
:eek:

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ке останете зачудени ... само нека дојде ке видиме како ке се вклопи !

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
АхахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахааххахаАхахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахааххахаАхахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахааххахаАхахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахааххаха

ХА!

И Сахин беше јак, па шанса не доби оти е јак. Исто че биди и со ова теле.

Член од
17 август 2009
Мислења
3.679
Поени од реакции
5.307
ако толку запнале за модрич според мене најверојатно е да им понудат пари (околу 30 мил.) и плус Лас или Гаго, и така би било најубаво и Ричардс за едно 15-20 мил. и доста е, ќе газиме годинава :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
OFICIAL; El Real Madrid traspasa a Gago al Valencia, pagará al Real Madrid alrededor de 9 millones de euros, firma hasta 2016.

Само не ми е верно дека 9 милиони евра им изнудиле за Гаго... :eek:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Кака организатор на игра :pos:
Тој кутриот побрз од топката, една акција неумеше да направи :unsure:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Не изигравај мало дете бе, Каналес 6 месеци повреден, Сахин нема саглам утакмица уште од Дортмунд изиграно, Кака е тапа, Модрич беше најдобар играч на Тотенхем и на Хрватска минатата година, и можеби во топ 3 играчи во Премиер. И Манчестер и Челзи го бараа, ама тој ги одби само за да дојде во Реал, а штом Мурињо го бара, зошто мислите дека нема да биде потребен во тимот ? Ако сакаме Децима и 6 титули, нема време за експерименти со Сахини махини, треба долга клупа и треба проверен материјал, а Модрич е баш тоа.

El Bohemio

Silver Gate
Член од
6 јули 2009
Мислења
1.058
Поени од реакции
943
Сте го глеале ли вие воопшто Лукица или ова од памет дека игра у Тотенхем, па не бил добар !? :cautious:
И јас тоа им се чудам ... само една партија добра ми има прикажано, останатите е како и секој друг просечен фудбалер. За во Тотенхем ВДВ беше Роналдо за Модрич, али ае, си ја знае Мур работата, јас сум песимист за овој трансвер. Не велам дека е бот али добар си е за таму каде што е, а не за во Реал :cautious: дај боже да ме демантира :P

Едит : уствари и ти си бил ЗА МодричО :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Не изигравај мало дете бе, Каналес 6 месеци повреден, Сахин нема саглам утакмица уште од Дортмунд изиграно, Кака е тапа, Модрич беше најдобар играч на Тотенхем и на Хрватска минатата година, и можеби во топ 3 играчи во Премиер. И Манчестер и Челзи го бараа, ама тој ги одби само за да дојде во Реал, а штом Мурињо го бара, зошто мислите дека нема да биде потребен во тимот ? Ако сакаме Децима и 6 титули, нема време за експерименти со Сахини махини, треба долга клупа и треба проверен материјал, а Модрич е баш тоа.
Па и Сахин беше најдобар во дортмунд дојде место не можеше да фати .. Каналес повреден али тој талент што го има за година две ке биде дупло подобар од модрич ..и ти се кладам по што сакаш да ја има кака минутажата што ја има модрич во тотенхем ке биде 10 класи над модрич !
Сте го глеале ли вие воопшто Лукица или ова од памет дека игра у Тотенхем, па не бил добар !? :cautious:
Го имам гледано и што ? а ти си ја гледал играта на тотенхем и играта на реал ? во тотенхем креираат долги и бавни напади за разлика од нашите каде по страните кр7 и ди мариа се експлозивни играчи па и озил и напаѓачите бензема и пипита .. а во тотенхем имаат бавен напаѓач Адебајор , средниот ред ван дер варт, модрич и паркер не се такви експлозивни играчи како кај нас што ги имаме кедира или алонсо .. значи ова со модрич ке испадне како во барса што беше со ибрахимович кога им ја кочеше цела игра !

Kajgana Shop

На врв Bottom