Фан Клуб: Реал Мадрид

Член од
18 јули 2012
Мислења
15
Поени од реакции
11
Higuain je odbio 7 miliona godišnje od Juventusa jer želi igrati za Real iako je plata u Madridu manja... brav za Pipita

--- надополнето: 19 јули 2012 во 00:14 ---
Gonzalo Higuain je prije nekoliko dana dobio novu ponudu Juventusa po kojoj bi zarađivao čak 7 milijuna eura po sezoni,što je duplo više u odnosu koliko trenutno zarađuje u Realu,ali je ponudu odbio jer nema namjeru napustiti Real.

Мора годинава стариот Пипита во игра, кој го ебе Бензот.:D
Bravo za Pipita...:cuc:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.908
Поени од реакции
30.869
Чудно лето без Реал на трансфер пазарот :confused:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Член од
18 јули 2012
Мислења
15
Поени од реакции
11
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490

Добро е, и шпанските медиуми полека почнаа да пренесуваат за Мика Ричардс, значи се "шушка " нешто околу него, можно е да загризе Мурињо сериозно за него ако не бидне ништо од Маикон. Според мене Маикон ми е подобар избор, ќе изигра 1-2 топ сезони под водство на Мурињо (нешто слично како Карваљо), и доаѓа времето на Карвахал.. Мада не би имал ништо и против Мика Ричардс да дојде, добар играч.

А за Модрич некако сите оладија, никој не ни негира не ни потврдува, освен Здравко Мамич претседателот на Динамо кој вчера изјави дека Модрич ќе заврши во Реал, ми личи на некој човек кој би знае што се случува со Модрич. :D

Во официјалниот фан-шоп на Тотенхем, не се продава ни еден дрес од Модрич.
http://www.as.com/futbol/articulo/compra-camiseta-modric/20120719dasdaiftb_4/Tes

Мислам дека сите сеа ќутат али наеднаш ќе опалат и Марка и АС едно fichado, до крајот на неделата очекувам барем еден трансфер.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126

Добро е, и шпанските медиуми полека почнаа да пренесуваат за Мика Ричардс, значи се "шушка " нешто околу него, можно е да загризе Мурињо сериозно за него ако не бидне ништо од Маикон. Според мене Маикон ми е подобар избор, ќе изигра 1-2 топ сезони под водство на Мурињо (нешто слично како Карваљо), и доаѓа времето на Карвахал.. Мада не би имал ништо и против Мика Ричардс да дојде, добар играч.

А за Модрич некако сите оладија, никој не ни негира не ни потврдува, освен Здравко Мамич претседателот на Динамо кој вчера изјави дека Модрич ќе заврши во Реал, ми личи на некој човек кој би знае што се случува со Модрич. :D

Во официјалниот фан-шоп на Тотенхем, не се продава ни еден дрес од Модрич.
http://www.as.com/futbol/articulo/compra-camiseta-modric/20120719dasdaiftb_4/Tes

Мислам дека сите сеа ќутат али наеднаш ќе опалат и Марка и АС едно fichado, до крајот на неделата очекувам барем еден трансфер.
Ја мислим дека готова е више работата со Модриќ, само се чека ваљда да му заврши одморот па да потпише. Иако мислим дека со него ќе дојде до пренатрупаност на средниот ред, сепак Мурињо си знае најдобро.

Иначе Мика е супер играч, ама и него не го сакам у Реал. У последно време е многу паднат у форма, еден Забалета му фати место у Сити. Како што кажа ти, појќе сум за Маикон па за 1-2 сезоне да се врати Карвахал (ако напредува како што треба и ако прикаже добри партие у Леверкузен), ако не ќе се бара нов десен бек за 2 године и тоа е тоа.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Модрич не тренирал денеска со Тотенхем, и со тоа јасно ставил до знаење дека сака да си замине од Тотенхем, ПСЖ ја понудиле сумата што ја бара Тотенхем, али тој сака да оди само во Реал.
Виљаш Боаш изјавил дека Модрич нема да си оди се додека не добијат адекватна понуда, а таа е најверојатно 45 милиони, a Перез нема да ја плати.. Али мораат да ја спуштат цената, пошто знаат дека толку може да плати само ПСЖ, а Модрич не сака да оди таму.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Се се врти околу Модриќ, а се мислам дека попрво ненадејно ќе пристигне некој десен бек :cautious:

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
И Роналдо не се чекаше толку колку Модриот :DDD
Ем цена набиене,ем ногу чекање...претара веќа ...
Иначе Перез изјавил дека не дава повеќе од 35 мил ,така да ќе заврши скоро мислам тој трансфер.....

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Најубо да не го земаат .. ке си заштедиме 35м плус ке игра кака оваа сезона или сахин малце повеќе .. а за следната каналес да се врати во екипата ке треба !

Член од
8 март 2012
Мислења
3.540
Поени од реакции
2.592
абе со тоа ,,ќе си заштедиме ,, некако глупо е..пошто тие пари ги дава Перез,ние не даваме ништо,ние сакаме победнички Мадрид без разлика дали ќе дадат или не..тка да тоа не ни е битно многу ...
Како навивачите на милан сега...,,ееее ние си зедовме 150мил,, ..ШТО ЗЕДОВТЕ БРЕ :D хахаа...останаја без играчи,зедоле они..тка и тоа..битно е да има екипа добра,за парите еби му мајката,они си знаат.. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom