Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
- Член од
- 3 декември 2011
- Мислења
- 4.194
- Поени од реакции
- 4.400
Пакувајте ги куферите и бегајте за Германија...![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Bravo za Pipita...Gonzalo Higuain je prije nekoliko dana dobio novu ponudu Juventusa po kojoj bi zarađivao čak 7 milijuna eura po sezoni,što je duplo više u odnosu koliko trenutno zarađuje u Realu,ali je ponudu odbio jer nema namjeru napustiti Real.
Мора годинава стариот Пипита во игра, кој го ебе Бензот.![]()
Го сакам и тебе и него.Higuain je odbio 7 miliona godišnje od Juventusa jer želi igrati za Real iako je plata u Madridu manja... brav za Pipita![]()
--- надополнето: 19 јули 2012 во 00:14 ---
Bravo za Pipita...![]()
Не му ни треба трансфер, златни играчи од Кастиља имамеЧудно лето без Реал на трансфер пазарот![]()
Hhahaha сакај бе никој не ти пречиГо сакам и тебе и него.![]()
Златен Карвахал продадоа и сега нема друго нови играчи ќе се земаат
Ја мислим дека готова е више работата со Модриќ, само се чека ваљда да му заврши одморот па да потпише. Иако мислим дека со него ќе дојде до пренатрупаност на средниот ред, сепак Мурињо си знае најдобро.![]()
Добро е, и шпанските медиуми полека почнаа да пренесуваат за Мика Ричардс, значи се "шушка " нешто околу него, можно е да загризе Мурињо сериозно за него ако не бидне ништо од Маикон. Според мене Маикон ми е подобар избор, ќе изигра 1-2 топ сезони под водство на Мурињо (нешто слично како Карваљо), и доаѓа времето на Карвахал.. Мада не би имал ништо и против Мика Ричардс да дојде, добар играч.
А за Модрич некако сите оладија, никој не ни негира не ни потврдува, освен Здравко Мамич претседателот на Динамо кој вчера изјави дека Модрич ќе заврши во Реал, ми личи на некој човек кој би знае што се случува со Модрич.
Во официјалниот фан-шоп на Тотенхем, не се продава ни еден дрес од Модрич.
http://www.as.com/futbol/articulo/compra-camiseta-modric/20120719dasdaiftb_4/Tes
Мислам дека сите сеа ќутат али наеднаш ќе опалат и Марка и АС едно fichado, до крајот на неделата очекувам барем еден трансфер.