Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Бенфика се заинтересирани за Хесе.

И ние сме заинтересирани, ама види ја клаузулата.. :eek:

Spain Under-19 strike hero Jese Rodriguez was targeted by Reds boss Sir Alex Ferguson, according to the Corriere dello Sport. Real Madrid are said to have fended off United's advances and inserted a huge €40million buy-out clause.

Со оглед на тоа дека Реал има добри односи со Бенфика веќе подолго време ништо чудно и да го дадат таму. Може и ќе падне некој дил за Витсел. Ќе видиме.

Ајде шо направија со Модричов чудно е Реал да не купи играч волку време. :pos:

382528_411876998849825_59776700_n.jpg

Luis Campos will be the newest man to Mourinho's staff. He will be reporting about the opposition team to Mourinho. Luis Campos will be the fourth Portuguese in the coaching staff after Rui Faria, Silvinho and Ferreira.

Real Madrid president confident of signing Tottenham's Luka Modric
http://www.guardian.co.uk/football/...president-tottenham-luka-modric?newsfeed=true

Демек Перез им се пофалил на некои негови блиски луѓе дека Модрич доаѓа во Мадрид.

Мората со неговиот идол. Има изјавено во едно интервју дека идол му е Раул (y)

Gonzalo Higuain je prije nekoliko dana dobio novu ponudu Juventusa po kojoj bi zarađivao čak 7 milijuna eura po sezoni,što je duplo više u odnosu koliko trenutno zarađuje u Realu,ali je ponudu odbio jer nema namjeru napustiti Real.

Мора годинава стариот Пипита во игра, кој го ебе Бензот.:D

Gonzalo Higuain je prije nekoliko dana dobio novu ponudu Juventusa po kojoj bi zarađivao čak 7 milijuna eura po sezoni,što je duplo više u odnosu koliko trenutno zarađuje u Realu,ali je ponudu odbio jer nema namjeru napustiti Real.

Мора годинава стариот Пипита во игра, кој го ебе Бензот.:D
Се мислам да тргне годинава со 4-4-2 во дијамант формација ..
----------------------------------Касилјас-----------------------------------
----Арбелоа----------Рамос-------------Пепе-----------Марсело----
----------------------------------Алонсо--------------------------------------
----Ди Мариа-------------------------------------------------Роналдо----
-----------------------------------Озил---------------------------------------
----------------------------Пипита----Бензема----------------------------

Не знам шо ви е со формацииве, а и на Мурињо ако стварно сака да менува нешто...

Зошто по ѓаволите би ја смениле формацијата која даде најмногу голови во историјата, формацијата со која играме фантастичен фудбал за око и при која паднаа еден куп јаки голови.

Демек муабетов ако играме со еден деструктивец тоа значи дека ќе играме појако !? Па шо сакате појако од лани кога учукавме 140 гола у една сезона !? :cautious:

Единствено цаки треба да се прават у одбраната, и можеби модификација во дефанзивниот дел на средниот ред, нови задачи за Кедира и Алонсо, нешто такво...

Нападот не смее да се чепка! :D

^Многу тешко дека со двајца напаѓачи и само со еден деструктивец ќе игра Моу

Искрено, би сакал да се донесе Маикон. Арбелоа е добар, ама за резерва. Неможем да кинем пак живци со него цела сезона, и тоа е единствената измена што би ја напраел ја у однос на составот од лани.

18 јули, 14:10 часот во централна Америка, 21:10 часот според европско време, Реал сеуште нема направено трансфер оваа сезона.. Крајот на светот се ближи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom