Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
С

сашенко

Гостин
Неможам да ви опишам колку ќе сум среќен Ибра ако го нема следната година во Серија а. И Џеко и Тевез да ви дојдат па дупло да се појачате ми е помило него копилево да остане...

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
oвие 3 болдирани работи немааt врска :D ибра нигде не играл како дел од семејство ...И никогаш ама никогаш не играл во стил да умре не терен.... :)
jasno e toa no nemame drug igrac osven nego sto mozeme da se osloneme zasto koga na nitu eden igrac ne igrase dobro toj sam go resavase natprevarot a so postot pogore sakav da objasnam deka koga i da si begaa zvezdi od milan sekogas imase drugi koi novodojdenite vo timot gi vklopuvaa i im davaa primer kako se igra za milan no vo ovoj slucaj nemame takov igrac na koj bi se oslonale osven ambrozini koj ima 35 god taka da ni ne ocekuvam toj da igra. pozdrav!
--- надополнето: 17 јули 2012 во 01:05 ---
И меси и роналдо се чувани по 2-3ца играчи па тоа не ги спречува да газат....Па нели ибра е на нивно ниво...зашто тогаш му претставува проблем кога го чуваат поцврство ?? :) a не ибра кога не му иде да се курчи да праи фаули и да добива идиотски црвени картони....
da ama pozadi mesi igraat iniesta xavi pedro fabregas vo odbranata go imaat pique i red drugi , ronaldo go ima pozadi sebe ozil ,alonso, kedira ramos i golman prva klasa sto nema potreba da misli nazad dodeka kaj nas ibra e asistent golgeter i ako vo slucaj ja izgubi topkata pozadi nego go ima antonini i bonera neznaes od kogo da se plasis dali ke dadat avto gol ili asistencija za avto gol , realnosta e taa sakas prifatija sakas ne to e.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
da ama pozadi mesi igraat iniesta xavi pedro fabregas vo odbranata go imaat pique i red drugi , ronaldo go ima pozadi sebe ozil ,alonso, kedira ramos i golman prva klasa sto nema potreba da misli nazad dodeka kaj nas ibra e asistent golgeter i ako vo slucaj ja izgubi topkata pozadi nego go ima antonini i bonera neznaes od kogo da se plasis dali ke dadat avto gol ili asistencija za avto gol , realnosta e taa sakas prifatija sakas ne to e.
и позади ибра играа Иниеста Чави Педро па пак го немаше на големи утакмици дур беше у барса...значи не е до соиграчите до ибра е...

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
и позади ибра играа Иниеста Чави Педро па пак го немаше на големи утакмици дур беше у барса...значи не е до соиграчите до ибра е...
ne bidi tolku siguren kako prvo go resi el clasico a tuka se pobivas samiot sebe so vikas deka vo golemi utakmici nikade go nema iako vleze kako zamena . Vleze okolu 60-70 min ne se sejkavam bas dobro i znam postigna gol koj go resi el clasico, igrata vo spanija voopsto ne mu prilega na Ibra , Kazav i pogore deka ne mi e bas omilena negovata igra no za vo italija e car najdobar asistent i golgeter vo milan ako ne sum nekoja greska popravime.Nego poveke mi e zal za T.Silva odosto za ibra zasto sega nema koj da ja drzi odbranata . Koga dojde silva vo milan pocna da uci od NESTA no problemot e sto od kogo ke ucat novodojdenite talenti koj treba da se razvivaat vo milan sigurno ne od antonini, bonera?

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
ne bidi tolku siguren kako prvo go resi el clasico a tuka se pobivas samiot sebe so vikas deka vo golemi utakmici nikade go nema iako vleze kako zamena . Vleze okolu 60-70 min ne se sejkavam bas dobro i znam postigna gol koj go resi el clasico, igrata vo spanija voopsto ne mu prilega na Ibra , Kazav i pogore deka ne mi e bas omilena negovata igra no za vo italija e car najdobar asistent i golgeter vo milan ako ne sum nekoja greska popravime.Nego poveke mi e zal za T.Silva odosto za ibra zasto sega nema koj da ja drzi odbranata . Koga dojde silva vo milan pocna da uci od NESTA no problemot e sto od kogo ke ucat novodojdenite talenti koj treba da se razvivaat vo milan sigurno ne od antonini, bonera?
го имало на 1 од 10 утакмици...Со интер забораи дека Ибра го немаше нигде на терен истата сезона дур беше во барса? :) Зар само од Неста може да се учи ?? не заборавај дека во тренерскиот тим го иаме еден од најдобрите дефанзивци во историјата на фудбалот... Франко барези...Од него можат да учат сите... :)

Член од
8 декември 2010
Мислења
511
Поени од реакции
131
го имало на 1 од 10 утакмици...Со интер забораи дека Ибра го немаше нигде на терен истата сезона дур беше во барса? :) Зар само од Неста може да се учи ?? не заборавај дека во тренерскиот тим го иаме еден од најдобрите дефанзивци во историјата на фудбалот... Франко барези...Од него можат да учат сите... :)
Dzabe e veruvaj ako go nemas vo odbranbenata linija do tebe ako ne go gledas nacinot na koj igra vo utakmica dzabe ti e i koj da ti bidi trener. Ama dobro toa si e tvoe mislenje i nema so tuka ja da se trudam da go pobivam. Samo se nadevam deka narednata godina ke se raduvame na seria A zasto realno za LS podaleku od 1\4 finale tesko.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Dzabe e veruvaj ako go nemas vo odbranbenata linija do tebe ako ne go gledas nacinot na koj igra vo utakmica dzabe ti e i koj da ti bidi trener. Ama dobro toa si e tvoe mislenje i nema so tuka ja da se trudam da go pobivam. Samo se nadevam deka narednata godina ke se raduvame na seria A zasto realno za LS podaleku od 1\4 finale tesko.
абе не дека иаме нешо ептен јак тим...Али виде Челзи со што тим играше па пак освои...Нашиот не е ништо послаб од тој на Челзи лани....Бертнард имаше деби во финалето...... :) така да се е можно ...мора позитивно да се гледа малку :D

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Шо и да земет нека земет со повреме, не на 31 август.
За напаѓач е полесно, мислам дека ќе земет еден од Џеко и Тевез, ама пак од друга страна си викам, Сити колку што знам имаа понуди и за Ибра и за Силва, а Милан ги одбија, и двајцата заминаја во друг клуб, сеа Сити кој кур на нас да ни прави услуги и баш нас да ни ги продајт напаѓачите, за кој други клубови можеби би дале и подобра понуда.. Па и на Коларов се надеваме (за овој имат поголем интерес).. Ама се надевам дека не сум во право во врска со ова.
Одбрана, мислам дека ќе се донесит уште еден надежен како Ачерби, и еден малце по стабилен како Роландо. Едино ми е криво и глава од тастатура ја мавам сеа заради то шо си ојде Неста... И те како ќе ни беше потребен сеа, искуството, школата све тоа ќе ни беше од корист.. И секоја една утакмица што ке ја изиграше ќе беше на ниво.. Потпиша за некој клуб Неста, или е слободен играч? Ако нема потпишано, мислам дека прво засилување треба да ни биде тој.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Ibrahimovic e podobar od Dzeko momentalno, ama bosanecot ima podobar mentalitet. Siguren sum deka bosanecot kje dava 100% od sebe i nema da gleda kako da go privlece vnimanieto na javnosta so provokacii,glupi izjavi, da se fura bezveze. Kade sto e ibra tamu e i titula u prvenstvo, ama LS nema sansi so Ibra. Ednostavno ne e roden za golemi utakmici. Ako go prodademe i ako go kupime Dzeko nemozeme da izgubime nisto, sekako ne ni bega 2ro 3to mesto, samo sto so bosanceto sme poambiciozni za u idnina (da mu se vrati formata od Wolfsburg i da ima so kogo da sorabotuva ). Ovaa sezona so City ima 14 gola na 28 utakmici ( i toa dade eden gol u 91va minuta na istoriskiot duel so QPR).
Ovie bogatite(vestacki) klubovi go unistija fudbalot, ne mi e jasno kako mozese eden liverpool da dade 35 mil. funti za Carrol, a sheicite od psg da nudat 25 za Ibrahimovic. Da e ibrata u anglija kje vredi 3 pati poveke od sega. Pred ibrahimovic pato ne nosese na grb, so nego furavme, i mislam deka tandem Pato+Dzeko bi bil pojak od Ibrahimovic+pato(dosta utakmici imat izgigrano i patkata go nemase nigde). Ibrahimovic ovaa godina poveke igrase kako kreator na igra otkolku golgeter(ako dade 36 gola).
Ako se prodadat ibra,mesbah,taiwo i eventualno robinho, i da se dovedat dzeko,tasci,rolando,lev bek i nekoj kreator dobar pozadi napagacite kje bideme na konj!
Tasci go imam gledano u stuttgart i tipot mi se sviga, mlad e i ima prosperitet. A rolando nekako mi deluva spor, ama u serie a da bides dobar defanzivec i ne ti treba nekoja brzina, samo kje bide pod ogromen pritisok posto site kje go sporeduvame so thiago silva. Tuka ni e Mexes, malce e star ama uste 2 godini kje igra solidno.
i zasto go potcenuvate Flamini, spored mene treba da igra prv sostav, dobar krsac e i mnogu trca, definitivno pred Muntari,Traore i Ambrosini, samo problem e sto bese povreden.
Forza Milan!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Со љубовта заедно не им бега сериа б. :pos:
Сте го сакале и капитенот на Штутгарт. Се што сакаме ние и вие. :P
ма тие нека го дадат Дестро, а тоа што во тој трансфер би влегол Бориело ти е "со еден удар две муви" :cool:

а тој капитенот на Штутгарт Тасчи се викаше?? го знам само од сокерменаџер, ништо повеќе:D

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Фалкао = Ибра ... Хумелс = Тиаго... е вака некако би било добро :D ама не го глеаме овој филм... xD

Кака ,Џеко Дефанзивец -солиден,..лев бек..и топ сме .

Член од
8 февруари 2008
Мислења
175
Поени од реакции
53
Namesto igraci da gledaat tie zemale frizider glavna vest im e na stranava, c c c

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
ма тие нека го дадат Дестро, а тоа што во тој трансфер би влегол Бориело ти е "со еден удар две муви" :cool:

а тој капитенот на Штутгарт Тасчи се викаше?? го знам само од сокерменаџер, ништо повеќе:D
Ајде земите си го, ама 6 бода да им дадете на Џенова и Сиена ако сакате пак да зимате добри играчи од нив. :D
Ќе го запознаеш ако дојде. И јас Т. Силва го знаев само од медимумите. :D
Веќе не верувам на овие медиумите оти денеска со оваа вест се посраа, џабе се трудат по 200 статии да напишат. :pos:

Harald

King of Norway
Член од
12 јули 2009
Мислења
3.490
Поени од реакции
10.083
абе не дека иаме нешо ептен јак тим...Али виде Челзи со што тим играше па пак освои...Нашиот не е ништо послаб од тој на Челзи лани....Бертнард имаше деби во финалето...... :) така да се е можно ...мора позитивно да се гледа малку :D
Озбилен си ???

Kajgana Shop

На врв Bottom